Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

RalMar mi se pare super ideea sa spunem a cata stimulare este, de diagnostic nu stiu ce am
eu sunt la prima stimulare care va fi intre 25.11-29.11

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Ral Mar multumim de capitol nou...bine ca ai postat si pe cel vechi ca altfel nu va gaseam...
Mcrissa am facut si eu stimulare fara monitorizare,dar cum va spuneam in ziua 15 am avut o sangerare de 5 zile dupa care am luat utrogestan 8 zile la indicatia medicului...dupa aceea nu am mai tinut nici o evidenta..am fost asa de afectata ca luna urmatoare am renuntat....acum nu stiu cand at tb sa imi vina CM ,dar cred ca tb sa apara...mai ales ca aseara am avut o pata bej-rozalie pe chilot si am avut si usoare intepaturi la ovare..in schimb azi nu am mai avut nimic....nu stiu ce sa mai zic....mie imi vine in general la 26 zile, acum sunt in ziua 28 de la sangerarea aia ciudata....asa ca habar nu am ce mi se intampla.
Daca vine Cm merg iar la medic sa vedem daca imi da iar ova mit.Tin sa va spun ca eu am luat cate 2 pe zi dimineata si seara cam la aceesai ora.
Cam asta e ...
Deci fetelor...bafta la stimulare...mcrissa sper sa imi dai vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

bobitamica e posibil sa vina mai tarziu din cauza stimularii, asa am patit si eu la prima serie de stimulari, intarziase si eram atat de fericita dar toate testele de sarcina erau negative. Intr-un tarziu, dupa ce albisem de tot de emotii, a aparut si dl. CM Dar latine poate apar cele 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

buna dragele mele!
sunt si eu o aspiranta de cateva luni bune si bebe intarzie sa apara.
va suna cunoscut?

de vreo luna si ceva merg la o doctorita care mi-a cam trasat asha un drum, adica am tratat o candidoza, am cauterizat o rana pe col...am facut spermograma sotului, care a iesit notmala cu astenospermie moderata.
asha ca urmatorul pas, dupa ce mi se vindeca rana, adica peste 3 saptamani, este stimularea ovulatiei mele si stimularea producerii de spermatozoizi la sotz.
ne-a dat sa luam amandoi clostilbegyt, cate 2 pe zi, din Z5 pana in Z9

plus ca mi-a mai dat utrogestan, sunt deja in a 2-a luna cand iau

nu prea stiu eu care e treaba cu closti asta, acum ma documentez. da ceva modificari?? ca nu am apucat sa o intreb. stiti pe cineva care a ramas dupa ce a luat?

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bobitamica poate e bebe.ai facut un test?in ce zile ai luat utrogestanul?ca mie dr-ul mi-a dat sa iau intre Z18-Z25.
RalMar eu credeam ca de la stimulare se mai regleaza CM-ul, dar tu spui ca inatrziemie si asa mi-a venit luna asta la 36 de zile, daca ma mai si intarzie....
claudinna bafta multa la stimulare.nici eu nu stiu foarte multe despre stimulare, dar stiu multe fete de pe forum, care au ramas dupa o luna , doua de la stimulare.eu ieri le-am propus fetelor sa facem o listuta cu cateva date despre noi si sa le trecem mai ales pe fetele care au reusit si dupa cate luni de stimulare au reusit.asa vom prinde si noi mai mult curaj.
eu ieri mi-am cumparat tratamentul si astept nerabddatoare sa vina mai repede z5 ca sa incep sa iau closty.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

claudinna bine ai venit pe la noi, si speram sa nu stai prea mult. Daca problemele de sanatate nu sunt prea mari (trompe infundate, spermograma dezastru, etc) sigur ca poti ramane insarcinata prin stimulare. De la closti te vei simti putin ciudat, te iau caldurile, esti putin ametita, dar nimic ce nu poate fi suportat pentru o cauza atat de nobila Depinde si cum reactioneaza fiecare organism.
Cat despre sot, a facut si analizele hormonale de i-a dat dr. si lui closti? In cele mai multe cazuri am vazut ca la barbati efectele pot fi un dezastru daca nu e o dereglare hormonala si totusi se prescriu hormoni. Mai bine incercati cu ceva naturiste, ca astea sigur nu au efecte negative.

Mergi la inceput

RalMar...e posibil sa imi intarzie de la stimulare,dar eu vreau sa precizez ca niciodata nu mi-a venit la 28 de zile ci intotdeauna mai devreme 25-26 de zile....e aiurea ca imi fac sperante,dar nici nu vreau sa imi fac inca test pentru ca ma deprima....o sa mai astept o saptamana si daca tot nu vine atunci fac testul. Acum ,nu ma mai dor nici ovarele..
mcrissa...nu am curaj sa fac testul...nu am facut niciodata pana acum si nu vreau sa am o dezamagire..mai bine mai astept.
caludina..bine ai venit printre noi...eu nu prea stiu multe despre closi pentru ca eu am facut stimulare o singura data cu ova mit,dar sunt fete aici care stiu mai multe.

Mergi la inceput

mcrissa...apropo de utrogestan eu am luat din ziua 16-23 si asta pentru ca am avut o sangerare in ziua 15 care a tinut 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

mcrissa da, stiam ca ai avut intarziere si am citit ca ti-a venit si incerci stimulare. si in continuare ce intentionezi? CSJ sau inseminare?
eu saptamana viitoare m-am programat la a 4-a inseminare, dupa o pauza de 5 luni.
bafta multa tuturor, sa dea roade stimularea!
pupici!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

bobitamica ar trebui sa-ti faci un test, ca sa scapi de stres. Poate e bb!
andriushca multumim de incurajari, si tinem pumnii la inseminare, sa speram ca asta e ultima!

Mergi la inceput