Salutare,
daca tin eu bine minte exista la un moment dat un subiect cu Vasluiul, unde a disparut? Ma intereseaza in special promotia 1992 LMK, n-am reusit sa origanizam intalnirea de 10 ani si poate reusim la ... 16 ani
adica anu' viitor. Mi-e dor de profesori, de vechii colegi, tare as vrea sa ne vedem.
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
äää... madalina, sigur ai postat unde trebuia??
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Si eu sunt din Vaslui
.
N-am terminat la LMK dar iti doresc succes in a-ti localiza colegii!!! Sa aveti o reunire frumoasa!!
Hai sa vedem mai sunt vasluience pe aici??!
salut, alina! chiar ma gandeam ca nu apare nimeni pe aici, probabil din aceeasi cauza a si disparut celalalt subiect. Deja am dat de cativa colegi, e un sentiment deosebit sa vb cu ei dupa 15 ani in care nu am stiut nimic unii de altii. Acum chiar daca nu va iesi cu intalnirea, ma bucur ca i-am cautat:) Tu esti in Vaslui acum?
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut