L-ATI INCERCAT?EU L-AM INCERCAT LUNA ASTA PRIMA DATA
SPER SA FUNCTIONEZE SI SA NU AM VREO SURPRIZA NEASTEPTATA..VREAU BEBE DOAR LA ANUL..
marya, nu stiu cat de eficient poate fi un test de fertilitate ca metoda contraceptiva. Nu cred ca e prea eficient.
marya spune-mi si mie de unde ai luat testul te rog...si eu caut si nu am mai gasit la firma unde sa faceau comenzi
multumesc
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Marya si eu as vrea sa stiu de unde pot sa-l gasesc...dar din alte motive eu vreau BB
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
eu am luat testul din cluj
aici se gaseste in toate farmaciile.iar unde se terminase ,doamnele mi-au spus ca mi-l comanda si-l primesc in 2-3 zile.mai multe nu stiu.intrebati-le pe doamnele de la farmacie, iar daca il gasiti si reusiti sa faceti bebe tineti-ma la curent!
ralmar,multumesc pentru raspuns.in prospect scrie ca se poate folosi atat de femeile care vor sa ramana insarcinate cat si de cele care vor o metoda contraceptiva diferita de cele clasice.ma gandeam ca poate l-a folosit deja cineva ca metoda contraceptiva si stie sigur .oricum mai am vreo 10 zile de asteptat si o sa vad cat e de eficient
toate cele bune
Buna,
eu am postat un anunt (vanzare test ovulatie pe baza de saliva, tip mini-microscop) pe DC, la link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=10252
O zi buna!
Oana