testul de fertilitate MAYBE BABY

testul de fertilitate MAYBE BABY | Autor: marya_d

Link direct la acest mesaj

L-ATI INCERCAT?EU L-AM INCERCAT LUNA ASTA PRIMA DATA
SPER SA FUNCTIONEZE SI SA NU AM VREO SURPRIZA NEASTEPTATA..VREAU BEBE DOAR LA ANUL..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

marya, nu stiu cat de eficient poate fi un test de fertilitate ca metoda contraceptiva. Nu cred ca e prea eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

marya spune-mi si mie de unde ai luat testul te rog...si eu caut si nu am mai gasit la firma unde sa faceau comenzi
multumesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Marya si eu as vrea sa stiu de unde pot sa-l gasesc...dar din alte motive eu vreau BB

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_d spune:

eu am luat testul din cluj
aici se gaseste in toate farmaciile.iar unde se terminase ,doamnele mi-au spus ca mi-l comanda si-l primesc in 2-3 zile.mai multe nu stiu.intrebati-le pe doamnele de la farmacie, iar daca il gasiti si reusiti sa faceti bebe tineti-ma la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_d spune:

ralmar,multumesc pentru raspuns.in prospect scrie ca se poate folosi atat de femeile care vor sa ramana insarcinate cat si de cele care vor o metoda contraceptiva diferita de cele clasice.ma gandeam ca poate l-a folosit deja cineva ca metoda contraceptiva si stie sigur .oricum mai am vreo 10 zile de asteptat si o sa vad cat e de eficient
toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Buna,
eu am postat un anunt (vanzare test ovulatie pe baza de saliva, tip mini-microscop) pe DC, la link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=10252

O zi buna!

Oana

Mergi la inceput