FIV 148

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

meda imi pare rau am plans cand am citit povestea ta
acum stau si ma gandesc oare nu e mai bin e sa nu reauseasca de la inceput ?decat sa pierzi o sarcina atat de avansata?(nu vreau sa fiu cruda dar eu asta cred)

mihaele se pare ca vom fi colege de FIV
la mine Z1 de menstra va fi undeva intre 22-24 dec deci protocol nu stiu de care pt ca lotul lor incepe cam pe 20 ian(mi-a spus Dl Prof Ancar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Hello fetele
Vin si eu la raportul de seara!
Dar inainte ... cu ce sa incep...offfff...
scumpa mea dream-ce sa-ti zic ca sa vezi viata un pic mai roz decat e ea acum???Sigur 2008 are ceva special pus deoparte pentru tine!Te pup si te rog sa intri pe la noi...sa mai vb.trece mai usor suferinta crede-ma!!!!
iana_mari- poate nu e totul pierdut!!
xrysya- bafta multa maine!
pisicelstai foarte bine! Pregateste bine culcusul pentru bebei!!
Despre mine ca sa va zic: plutesc parca pe un norisor de vise/ sperante/ zambete/si ce mai vreti voi!rad pe strada, zambesc, cant...ma uit dupa haine de bebei... tot tacamul! Cred ca sunt gravida la cap!!!
Am plecat cu gandul ca va fi bine( nu ca data trecuta tematoare si pesimisto/negativista) si bine am facut!
Eco vaginala ziua 12
Endometru=8,9 mm trilaminar
OD- micropolichistic
OS- 1 folicul 16,7 diametru
maine seara la ora 23 fac un pregnyl de 5000 ui si miercuri Et-ul!
De un hop am scapat ( cel cu ovulatia) a mai ramas cel cu embrionasii...dar merg cu o gandire pozitiva si sper sa fie bine!
De duminica incep si utrogestanul!
Ca tratament de sustinere: ac folic,aspenter, medrol si utrogestan!
Eu sunt super incantata de orice...si asa vreau sa fiu pana la sfarsit !
va pup si va tin pumnii tuturor celor aflate in focuri !
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia iubita si la mine la fel ziua 1 de mentra tot 22-24 decembrie dar eu ami fac griji crezi ca se mai ocupa ei de noi cand toata lumea este in zor cu sarbatorile???????????????Mie tare frica nu stiu de ce
Si tie ti-a zis sal suni in prima zi de menstra???????
Te tog sa ami raspunzi nu stii cat ma bucur ca vom fi amandoua cu toate ca nu te cunosc te pup si sa avem noroc noi si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ladyxedupa cite m-am documentat,valoarea progesteronului la tine este foarte buna...in primul trimestru...in care tu te afli(acum esti cam in saptamina 2 de sarcina)progesteronul in valori normale este de 20...nu stiu de ce te impacientezi?e foarte bine...pe prima pagina la INTERPRETAREA ANALIZELOR,pe pagina mai in jos,vei vedea si interpretarea progesteronului...si inca ceva..am citit undeva,ca schimbarea brusca a cantitatii de progesteron in singe nu face absolut deloc bine la embrioni...schimbarea trebuie facuta treptat..f lin...acum depinde de tine...eu zic sa-ti intrebi medicul,sau un embriolog care sa te lamureasca...eu din partea mea,iti doresc sa fie cu ochisori...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ladyxe uita-te www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#female." target="_blank"> AICI...m-am uitat din nou peste ce ai scris si mi se pare ciudat ca de la 600mg de utrogestan sa treci la 500...daca stai intinsa in pat,si-ti introduci utrogestanul vaginal,se absoarbe mult mai bine..direct de uter..decit cel injectabil...asta mi-a zis-o si tatal meu care are doctorat in embriologie..eu de aceea nu voi mai folosi injectabil...in fine ai mare grija cum procedezi..valorile tale sint f bune...
"First Trimester 10-90 ng/ml Average is about 20 at 4 weeks LMP, and 40 at 14 weeks LMP. It is important to note that while a higher progesterone level corresponds with higher pregnancy success rates, one cannot fully predict outcome based on progesterone levels. Progesterone supplementation is unlikely to help if started after a positive pregnancy test."...daca gresesc imi cer mii de scuze....hai ca va fi bine...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Fetelor va multumesc mult. Este intr-adevar greu dar merg mai departe. Nu am de ales.
Zouzou ; Dariela ; Aurel_Cris, Danyalo, Flori, Pisix sunteti tare sufletiste! Am de emotie cand am citit incurajarile voastre.

Raman alaturi de voi fiindca impreuna trebuie sa trecem prin toate pana ne implinim visul.

Flori si eu as vrea sa dau aceasta sansa embrionasului ramas numai ca doctorii erau foarte pesimisti ca va rezista pana maine si pe de alta parte suspecteaza ca ceva nu e in regula cu el. Mi-e teama dupa doua esecuri. Oricum incerc maine!

Iana poate mai ai o sansa?

Pisix, Avalon, Danyalo, Xrysya multa bafta fetelor si spargeti odata seria asta a ghinionelor...

Azi m-am trezit cu dorinta de a fi optimista. Dar mai intai vestea de la Meda si apoi celalte mi-au amintit ca e "usor de zis, greu de facut/indeplinit". Din pacate...

Va pe toate!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Meda, nu am cuvinte... decat !

si te!

Dream, asa cum ti-am mai spus eu cred in puiutul tau! Sper insa ca si dr sa se convinga ca este bine sa-i acorde o sansa! si sunt alaturi de tine !

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

mihaele asa e tot in prima zi trebuie sa-l sun si cred ca diphe il facem in Z2 sau Z3
Banuiesc....
iar stimularea incepand cu 6 ian (asta mi-a zis sigur)
eu oricum trebuie sa refac toate analizele ca nu mai erau valabile asa ca am ceva treaba si toata actiunea incepe dupa sarbatori asa ca incearca sa te distrezi de sarbatori si uita de tot Usor de zis si greu de facut nu?
Oricum prin dec mai fac o vizita la Dr sa-i aduc noile analize sa vedem daca mai trebuie rezolvat ceva inainte de FIV2
Acum desi nu ne-a zis profu noi am suplimentat analizele ca sa facem profilul hormonal al sotului si sa mergem la endocrinolog ceu analizele sa vedem poate mai dregem ceva si pe acolo ca n-ar strica
sper sa nu ma mai puna sa repet HSG pt ca eu am avut niste dureri groaznice la operatiunea aia :2 zile n-am putu sa merg drept,desi multe fete au zis ca nu doare.
mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

zouzoucred ca nu m-am facut inteleasa, sunt in z4 de la ET, nu pot spune ca sunt in saptamana 2 de sarcina nu?
Stiu ca nu trebuie marita brusc cant. de progesteron, eu luam numai 3 utrogestant(300mg) si o aplicatie de crinone care contine 90 mg progesteron,deci nu se mareste cu mult cant de progest.
Tind spre injectabil pt ca la fiv 1 imi puneam 9 utrogestant si la 9 zile de la ET mi-a venit CM, explicatia pe care am primit-o atunci a fost ca nu asimilez bine progesteronul pe aceasta cale.
Acum voi face cate o injectie /zi(250mg) si restul voi completa cu crinone si utrogestant.
Mersic, m-am mai linistit acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Pisix, Avalon, Xrysya multa bafta si sa auzim de reusite!
Meda ... nu am cuvinte!Multa putere!
Zouzou,Kora!
Moni... sunt bine, un pic "groghi" fata de alte dati dar bine!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput