Aradencele la apel!(85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu ma simt ca naiba. Am niste pungi in gat... in dreapta e cat o nuca mai mica. Acolo clar o sa imi ramana crater. Si ma doare de mor. Inghit cu incetinitoru. Cand ma gandesc ca ma trebui sa merg azi la dentist
Ada, eu nu cred ca mi-am pierdut laptele de tot . Nu am cum in 3 zile. Joi, cand am plecat nu mai stiam pe unde sa ma ascund sa ma mulg, parca nascusem de o saptamana atata lapte am avut.
Sanatate multa Iuliei.
Miha , ti-ai gasit femeie la curatenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna fetele,imi pare rau de puiutii vostrii ca sunt bolnaviori,si la Paula numai ce i+a trecut si acum sunt eu bolnava.
Vreau sa va spun ca petrecerea copilului a fost super reusita,toti copii super incantati,cu tot cu tombole surprize si alte minuni.
Rulada cu pateu de la voi a avut succes la greu,a iesit super.
Voi stiti pe undeva la noi in Arad o firma care inchiriaza costume pentru serbare?Vreau si eu sa inchiriez daca stiti ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Si eu zic sa lasam pe alta data intalnirea. Cu weekendul la Arieseni ar fi super.
Gabitzica, nu cred ca potzi pierde asa repede laptele, ca si Alinush a avut o perioada cand a scazut lactatia, si si-a revenit.
Sanatate multa la toata lumea si spor la facut curatenie!
SI eu ma apuc de smotruiala pe aici.Am spalat geamuri si perdele si de jumatate curatenie in dulapuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!

Gabi, multa sanatate si bine ai revenit!

Si eu sunt de acord sa amanati intalnirea Io ma bucur
A si faza cu week-end-ul la Arieseni sunt de acord...ar fi super de super sa reusim sa ne organizam ptr un week-end la zapada. Mama ce nebunie ar fi , dar propun sa-l lasam pana dupa sarbatori...ce ziceti?

In sfarsit, dupa 2 saptamani de pauza, am reinceput si noi gradinita si fara plans

No frast ca iar sunt chemata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salut! Ada, si Alex a facut puroi in gat. Sigur ca tebuie antibiotic, nu reusesti sa scapi fara, din pacate. Noi azi mai mergem iar la control, sa vedem cum mai stam.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai ce de lume bolnava!
Pe mine ma doare gatul si imi curge nasul ca robinetul.
Sper sa-mi treaca si sa nu se imbolnaveasca si pruncii ca vrem s amergem in Austria joi noaptea.

Pau, multa sanatate si tie!
Ma bucur ca ati avut o petrecere reusita. Ceva poze de la petrecere nu ne pui?

Clau, ma bucur ca ati reinceput gradinita, pupam pe Raul!

Gabi, eu zic ca musai sa iei antibiotic pentru puroi in gat, ideal ar fi penicilina injectabil mai ales ca-i asa urat, stiu ca suna horror. Eu zic ca o sa vina laptele daca o pui mai des pe Ioana la san, bei multe lichide, ceaiuri...

Ioana, tu ce faci, cum sunt copiii? Nu ai mai scris de cateva zile...

Anca, sa ne zici cum a fost la control, daca-i ok Alex.

Cristiana, si noi o punem pe Adelina direct in carucior la Selgros sau Metro, nu o mai punem in scoica demult.

Deci pana acum s-a inscris pe lista pentru Arieseni Niko si Clau, normal ca dupa sarbatori.

Merg la treburi, nici nu stiu de ce sa ma apuc, am o gramada de haine sa calc, dar nu pot ca Adelina trage de haine, de masa de calcat si de firul de la calcator. Astept sa o culc pe ea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna fetelor,

Nici noi nu venim la intalnire daca se face ca nu putem.

Cu intarziere:

Paula

Alinutza13

Umblaretelor si lui David care le calca pe urme.

La noi nimic nou, tot fara chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, ma bucur ca ai scris ceva, orice.

Gabi, probabil e asa cum zici tu, voi stiti mai bine ca ati alaptat mult mai mult decat mine.

Ma duc sa ii citesc poveste Iuliei sa se culce.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

azi sau maine sper sa apuc sa impodobesc ferestrele, sa pun instalatiile...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, harnicutelor, sa vina tati odata acas sa stea cu Aschiuta asta, ca nimic nu pot face! Mai am de spalat ferestrele de la strada, vreau si eu sa le impodobesc, dar ma lasa? Scoala de soferi face cu mine! Mai nou se distreaza sa stea in picioare agatat de pat, scoate suzeta si o arunca pe jos, si dupa doua secunde tipa dupa ea! I-am legat-o cu lantul de bluza, dar a invatat sa descafa clema, asa ca suna mai bien cand e azvarlita cu lant cu tot .

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput