Aradencele la apel!(85)
Raspunsuri - Pagina 17
adablackcat spune:
Deci... ne intalnim marti seara? Cine nu poate marti? Ca daca nu ne intalnim acum... pana la anu' nici o sansa cu sarbatorile astea. Hai... fuguta, fugutza. Gabi, voi ati ajuns acasa?
Alina, ce ne facem cu momentul de Mos Nicolae de la gradi? Ai facut ceva biscuti, gogosi, ceva?
Ioana, ai tai ce mai fac? Clauuuuuuuuuu?????????
pe toata lumea. Noi acum plecam inapoi acasa, ca saracii porumbei ... le ingheata apa mereu.![]()
Cristina rubi, Mara ce face, cum mai e?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
No ceau!
Mara noastra, ieri, de 1 decembrie, s-a desprins si a umblat singura prin toata sufrageria.

Deci tre sa notez data...gata, am fata mare!!!
Ada,ce frumosi sunt piticii tai in zapada!!! Iulia fericita si Vladut putin contrariat... Ce fain ca ati plecat intr-o mini vacanta la Alba!
de
Mara
POZE
cristiana70 spune:
Duminica placuta tuturor, noi ne-am trezit cu gand de mare plimbare cand am vazut soarele azi dimineata, dar am impresia ca deja se alege praful de intentia mea. Eventual dam o raita la cumparaturi, mie mi s-a rupt uscatorul de haine, era si cazul saracul, m-a tinut 12 ani.
Multumesc pentru lamuririle referitoare la LR, luni o sa-mi incarc si eu cardul, si de-abia astept sa ma desfasor, multe chestii imi fac cu ochiul
.
ADA, si voi aveti porumbei? Ce bine ca am mai gasit pe cineva cu preocupari similare
, noi nu suntem mari crescatori, mai mult de hobby, initial s-a ocupat barbatul dar acum sunt sectorul meu. Din pacate, insa, cainii au inceput sa-i cam prinda, si iti dai seama care le e soarta, nu stiu ce sa fac. Cat despre apa, nu iti fa griji, sunt vreo 4 grade afara, nu e inghetat.
Intrebare de intrebare: daca nu intervine ceva, ne primiti si pe noi la intalnire
?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
niko_26 spune:
va asteptam cu drag
.Nici nu trebuie sa intrebi, ca noi ne bucuram foarte tare sa ne intalnim cat mai multe.![]()

alinamoro spune:
Felicitari Mara ca mergi singurica!

Cristina M, ai fata mare de-acum! 
Cristiana, normal ca te primim, oricum intrarea e libera pentru oricine.![]()
Sa vedem daca ne organizam, daca mai pot veni si alte fete si daca face Miha rezervare.![]()
Niko, ce fain ca mergeti la Arieseni! 
Fetelor, mi-a venit azi o idee...nu va incanta ideea sa mergem intr-un week-end la Arieseni asa in grup organizat
? 
Ada, nu stiu exact ce-i cu "momentul" ala la gradi
, a intrebat si Calin, dar n-a inteles mare lucru, cica sa povesteasca fiecare copil(impreuna cu parintii) un moment placut din familie.![]()
N-am facut biscuiti si gogosi, doar paine am facut si ieri. A iesit foarte fain
, chiar am pozat-o, incarc pozele acum.
Painea facuta ieri:paine 1, 2, 3 si pofticioasa.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
ALINUSH, fa ceva cu pozele alea cu painea, nu cred ca vrei sa ma vezi la usa peste juma' de ora
...
Nu stiu unde vreti sa va intalniti, dar mi-ar face placere sa va cunosc, oricum mult nu pot sa stau fiindca David e un tip cam nerabdator. Acum il astept sa se trezeasca, bagam niste cereale si iesim la cumparaturi, tocmai am terminat de rasfoit ofertele de Selgros. Ne trebuie musai de acolo si cateva burlete, stiti voi cilindrii de panza umpluti, de pus la geamuri. Vrau una lunga intre patut si perete caci a descoperit pasiunea aruncatului de suzete si jucarii in spatele patului, si una la usa de la intrare.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinamoro spune:
Cristiana, te astept la paine!![]()
Asta de ieri a iesit parca mai fain fiindca i-am dat sa coloreze coaja, pana acum o lasasem alba. In meniu poti selecta cat de "colorata" sa fie coaja, se poate si mai tare decat am facut-o eu.
Conteaza f mult si faina. Eu am facut cu faina ungureasca (BL55 scrie pe pachet) si cu drojdie granule, iese mai fain decat cu drojdie la cub, cel putin mie asa mi-a iesit.
Spor la cumparaturi! ![]()
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Salut! Bine v-am regasit!
Am ajuns aseara, dar eu sunt varza , cu febra si puroi in gat. La intalnire nu cred ca venim pentru ca nici copiii nu sunt bine. Tudor inca are mucisi tuseste iar Ioana a inceputsa ii calce pe urme. Asa ca imi pare rau. Cum m-a vazut Ioana aseara, dupa ce a trecut momentul cu emotiile revederii a fost in stare sa rupa camesa de pe mine
A supt tot si de atunci am sanii tare goi. Am avut o nopate aalba... se enerva ca nu- i vine lapte. Sper sa isi revina lactatia, daca nu asta e.
alinamoro spune:
Gabi, bine ai revenit! 
Va doresc insanatosire grabnica tie si puiutilor!
Saracuta Ioana
, mi s-a facut mila de ea cand am citit ce-ai scris.
In rest n-a plans dupa tine, a dormit bine noaptea?
M-a apucat si pe mine durerea de gat si imi curge nasul
, Calin e racit si el de 2 zile, sper sa nu inceapa si pruncii.
La Adelina nu-i mai iese maselutza si e tot maraita, se vede f bine coltisorii albi in gingie, dar nu mai crapa.
(11.04.2002) poze