CIC-3 ani din 2008?
Buna
M-a rugat o prietena sa ma informez daca e adevarat zvonul conforma caruia de la 1 ianuarie 2008, mamicile vor putea sa beneficieze de concediu de ingijire a copilului 3 ani nu 2 ca pana acuma( ma refer la copii fara handicap)
Stie cineva ceva despre asta? Va rog sa ma ajutati cu niste detalii ca nu stiu exact unde sa caut.
Multumesc mult
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Raspunsuri
LiliaToma spune:
Nimeni nu stie?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
afibebe spune:
buna,
nu am auzit nimic de 3 ani.
am auzit insa ca s-ar reduce la 1 an.
sincer sper sa fie adevarata faza cu 3 ani si nicidecum cea cu un an.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
nicopuscasu spune:
Din pacate si eu am auzit ca se va reduce la 1 an, sper sa nu fie adevarat.
Explicatia ar fi ca dupa 2 ani nu ne mai integram in colectiv si ne pierdem abilitatile profesionale.
Sper sa fie doar zvonistica si sa-i lase pe cei 2 ani, daca nu 3....ei nu se gandesc ce facem noi cu copiii la 1 an? Nu crese, nu gradinite, o sa-i luam la job cu noi sa se invete de mici cu greul.
petit_ange spune:
Am auzit ca se dicuta sa se reduca concediul de ingrijire copil la un an, si in nici un caz nu am auzit sa se mareasca la 3 ani...
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Carmen_So spune:
In nici un caz nu se va mari la 3 ani, pentru ca bugetul statului nu are suficienti bani sa sustina asta. Si asa avem cel mai mare concediu de maternitate din Europa.
numeioana spune:
Nici eu nu cred ca se va prelungi la 3 ani... Am auzit doar de un proiect de lege care daca s-ar aproba ar presupune ca mamicile sa primeasca bani de bona pana cand copilul implineste 3 ani. Deci tot pe-acolo e, numai ca mamica trebuie sa se intoarca la munca...
Ioana
26+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.