Timisoara, Impreuna! ( 65 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,

Si io p-aici..vazut poze faine de la Unchiu' Sam,admirat scolarel stirb...bucurat ca sunteti bine si ca lumile ratacite s-au intors la turma...deci totul e okidoki,asa ca va pupez si vorbim noi.Ui' ce soare fain ii afara....iuhuuuuuu!!!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Help...
aveti idee unde gasesc de cumparat acuarele de pictat pe fata?
Set face painting...?

Ana, e clar...daca e soare, pentru tine e o zi buna...
Hai pusi...mey...stii unde sa vii sambata? mai tii minte?

Eu o sa va deschid cap nou, ca ajung doar diseara acasa si nu de alta...dar poate va apuca un dor ascuns sa scrieti mult...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, eu am vazut asa ceva la farmacia de pe blaga, parca se cheama catena.
am incercat sa pun poze cu rochita de fulg la semnatura, acum vad daca merge ca imi tot dadea eroare.

Mergi la inceput

va uitati va rog daca se vad, eu nu pot sa deschid pagina

Mergi la inceput

Katikule, se vad, rochita e super frumoasa, si ce bine ii sta cu ea...
Pana la urma ai cumparat-o?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

da, pina la urma am cumparat-o ca oricum nu avea nimik mai de gala si nu s-a parut extraordinar de scumpa 50RON.

Mergi la inceput

Nu a fost scumpa deloc, sa stii...e super...
O sa trec azi la catena, ca e langa Modex, sa intreb, oare la librarii nu au asa ceva?

Aveti cap nou 66 ..aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput

doris, eu sunt sigura ca am mai vazut undeva, in afara de farmacie dar de cind ai intrebat imi tot sfarim creierii si nu-mi aduc aminte unde
poate-mi pica si mie fisa odata in timp util

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doris, am vazut acuarele din aleala Billa din Soarelui, erau in jur de 30 de lei trusa. La raionul ala unde au si globuri, beteala, jucarii...

La noi situatia e albastra rau. Spiridusul tuseste de zor iar eu sunt COBZA!!! Nici nu pot vorbi de durere de gat, incerc cu chin cu vai sa-mi rezolv probelemele de serviciu si in rest zac cu febra si tot cortegiul naspa de simptome raceala zdravana...

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bay Doris eu nu stiu unde gasesti d-alea....
Kati..may ce frumoasa e fi-ta!Uauuuu....superba rochita....Numa 50 roni ai dat?????Asa ieftin?Misto!
Dana..insanatosire grabnica si tie si Lorianei!Fata draga,da ca adjuvant la paracetamol si aspirina,sti tu de care,asortat cu vin rosu fiert si aromaterapy....Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput