Sint sentimentele reciproce?
Buna!
am revenit si iar cu o problema ce ma framinta...
Nu stiu ce sa inteleg/ sa cred.
Sint sentimentele de iubire sau ura reciproce.
Instinctul te ajuta sa simti daca o persoana te iubeste sau te uraste?
Nu stiu cum sa formulez mai bine intrebarea sa ma fac inteleasa.
Poate intuitia si instinctul sa iti spuna daca cineva te iubeste sau te uraste?
Raspunsuri
Annie80 spune:
da, pe pielea mea, simt daca cineva ma place/uarste. acum depinde daca ai incredere in instinctele tale.
mai exista si cazul cand cunosti o persoana si pur si simplu nu poti sa o agreezi si iti displace din prima
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
viviana spune:
Atunci cand subiectul este o persoana de care ne-am indragostit ne este foarte greu sa-i ghicim adevaratele sentimente. Indeobste ii atribuim inconstient sentimentele pe care am vrea noi sa le aiba.
In ceea ce priveste restul persoanelor fata de care avem sentimente indecise instinctul s-ar putea sa functioneze.
Mai sunt persoane care sub masca unui comportament de respingere ascund alte sentimente.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Annnca spune:
Am facut acum ceva timp cunostinta cu o tipa.Nu mi-a placut din prima.Imi era extrem de antipatica,imi parea plina de fitze.
Si din intamplare s-a facut in asa fel incat a trebuit sa o cunosc mai bine.Iar acum tin f mult la ea.Are un suflet extrem de bun.Inca are fitze,dar e draguta si cu ele.
Si e prima persoana asupra careia mi=am schimbat parerea din rau in bine de cand sunt eu!
Cand vine vorba de un barbat la care tii,cred ca este usor sa te prinzi daca te place sau ii esti antipatica.E mult spus,ura!
Guestus spune:
quote:
Initial creeata de Ophelya
Buna!
------
yo zic ca poti sa discuti asa timp de 100 ani....trebuie sa faci niste experimente sa vezi.
despre mine ce simti..si apoi iti spun yo ce simt despre tine...te iubesc sau te urasc?
mariamunteanu spune:
Sigur ca intuitia iti poate spune daca cineva te iubeste/place. Ura se "vede" mai usor.
Dar nu cred ca sunt reciproce, adica nu inseamna ca daca Guestus ma iubeste, il iubesc si eu pe el. Poate incerca sa nege, dar imi dau seama imediat daca se preface
Maria
elyda spune:
quote:pai trebuie sa te vada mai Guestus ca asa la distanta...cum sa intuiasca?pe net nu prea are sanse...dar tu ce crezi despre asta?
Originally posted by Guestusquote:
Initial creeata de Ophelya
Buna!
------
yo zic ca poti sa discuti asa timp de 100 ani....trebuie sa faci niste experimente sa vezi.
despre mine ce simti..si apoi iti spun yo ce simt despre tine...te iubesc sau te urasc?
dana
elyda spune:
quote:si tare ca piatra??!
Originally posted by mariamunteanu
Ba Guestus are o intuitie iute ca sageata, trece prin net.
dana
mariamunteanu spune:
Asta nu mai stiu, sa ne spuna el.
Guesssss-tuuusssss, unde esti ? Vorbim despre tine si ne lasi in ceata ?
Maria
MirelaV spune:
eu mereu am zis...k atat simpatia cat si antipatia..sunt reciproce. acum...nush. depinde de fiecare?
MirelaV
pupicei pe burticei