Racusori, la apel! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
mikiriki spune:
Neatza
Vicky multumesc de cafea
Va doresc o saptamana minunata
EDIT: Mire scuze, dar dupa baitza misterului m-am pus la un film.
Miki
canne-marie spune:
la
ta Vicky.
Dar mai adaug eu niste pateuri cu ciuperci.
Fetelor deja va-ti apucat de curatenia de sarbatori ?
Eu inca nu ,dar trebuie sa ma apuc de ea.
pup fetele
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
MirelaV spune:

io-s la munca. ultima saptamana. e lejer oricum. mi-e somn...daca week endul asta nu am apucat sa ma odihnesc..
nici unghiile nu mi le-am facut.
viki, cred ca e chestie de obisnuinta cu facutul curat. m-as obisnui si eu sa faca el in locul meu
cred
miki, m-am dus si eu la somn
anne, eu inca nu m-am apucat de curatenie. saptamana viitoare ma apuc k sunt acasa. oricum nu ma stresez prea tare ![]()
ma intorc la ale mele...poate mai vin
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata! Unde sunteti fetelor? La cumparaturile de Craciun? Prea multa liniste pe-aici
! Uite, va astept cu o
fierbinte si croissante cu cioco
(preferatele mele
).
Dani e mai bine, dar tuseste, azi va merge la scoala, e nerabdator sa-si revada colegii si sa participe la repetitiile pt. serbare. Sper sa nu-l intoarca gripa
.
Ieri am ajuns un car de nervi acasa, s-a circulat ingrozitor, in conditiile in care am mers cu metroul
, drum pe care il fac in mod obisnuit in 15' ieri a durat 40'
! Am crezut ca a aparut si la noi metroul de suprafata si de asta merge asa greu
. A stat in fiecare statie peste 5'
. Bine, am ajuns intr-un final, am spalat cate ceva (nu eu, masina de spalat
), am gatit ceva pt. Dani, ca noi, astia mai mari, aveam oarece prin frigider
, lectii cu Dani, am repetat poeziile si colindele pt. serbare, mai invatam inca un colind pt. Mos Craciun, cand ne va da cadoul, si gata, s-a si facut ora de culcare. Nici nu stiu cand a trecut ziua
.
Miki, bine ai ajuns acasa. Cred ca Misterului i-a fost dor de tine. Si nu numai lui![]()
!
fetele! Ma duc sa mai
pe-aici...
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!
Vicky, buna cafelutza!! Ma bucur ca Dani se simte mai bine!!
Eu aseara am fost prin centru; era atat de aflomerat, incat m-am dat jos din autobuz si am luat-o pe jos. E ingrozitor sa circuli in Bucuresti!!!

Annes, eu de maine ma apuc de curatenie; iar de sambata nu stiu daa voi mai intra pe net; in sfarsit ne mutam!!!!
( acum stau cu bunicii si fratele meu...
)
Miki, 
Mire, mai ai putin si intri in concediu!!!
Sa aveti o zi minunata!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
MirelaV spune:

crisss..deja va mutati? sper sa va puneti net repede la noua casuta k eu una chiar am sa iti simt lipsa.
n-am o stare prea draguta. iar ma doare un rinichi..nush ce l-a mai apucat si de data asta...dar..
as fi dormit azi dimineata..nu m-as fi ridicat din pat. aseara de oboseala nici baie n-am mai facut...si m-am trezit pe la 2..mi-am spalat parul si m-am culcat la loc. am adormit instant.
viki, ma bucur k dani e mai bine. asa e...cand ai kupii..ai probleme ![]()
ma apuc de treaba. mai am 4 zile de munca 
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Buna!
Cristina, sa va bucurati de noua casa!
Vicki, ma bucur ca Dani se simte bine, iar penbtru tuse poti sa ii dai Spodal parca asa ii zice, este un sirop homeopat , se dau 3 lingurite pe zi dupa ce mananca. Eu asta ii dau Sofiei , acum.
Mirela,ce zici ne vedem miercurea viitoare,pe la 15.30? E bine? Daca nu me permite vremea ne vedem la mine. Eu stau in Brancoveanu.Sa te distrezi la concertul lui Banica si pentru mine. 
Pupici fetelor!
MirelaV spune:

fetele...io am ajuns acasa. cu pasi repezi se apropie concediul meu ![]()
geo, ne vedem miercuri dar stai..nu stabilim de acum ora
ramane sa vb..ne auzim la telefon.. cat despre banica..abia astept sa il vad ![]()
o seara minunata va doresc. azi sunt in zona
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Geo, Mire multumesc mult de urari!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
mikiriki spune:
Buna dimineata
Va las
pregatita.
De azi incep munca si n-am nici un chef.
O zi buna.
Miki