Racusori, la apel! (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza
Vicky multumesc de cafea

Va doresc o saptamana minunata
EDIT: Mire scuze, dar dupa baitza misterului m-am pus la un film.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la ta Vicky.
Dar mai adaug eu niste pateuri cu ciuperci.
Fetelor deja va-ti apucat de curatenia de sarbatori ?
Eu inca nu ,dar trebuie sa ma apuc de ea.

pup fetele

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io-s la munca. ultima saptamana. e lejer oricum. mi-e somn...daca week endul asta nu am apucat sa ma odihnesc..
nici unghiile nu mi le-am facut.
viki, cred ca e chestie de obisnuinta cu facutul curat. m-as obisnui si eu sa faca el in locul meu cred
miki, m-am dus si eu la somn
anne, eu inca nu m-am apucat de curatenie. saptamana viitoare ma apuc k sunt acasa. oricum nu ma stresez prea tare
ma intorc la ale mele...poate mai vin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Unde sunteti fetelor? La cumparaturile de Craciun? Prea multa liniste pe-aici! Uite, va astept cu o fierbinte si croissante cu cioco(preferatele mele).
Dani e mai bine, dar tuseste, azi va merge la scoala, e nerabdator sa-si revada colegii si sa participe la repetitiile pt. serbare. Sper sa nu-l intoarca gripa.
Ieri am ajuns un car de nervi acasa, s-a circulat ingrozitor, in conditiile in care am mers cu metroul, drum pe care il fac in mod obisnuit in 15' ieri a durat 40'! Am crezut ca a aparut si la noi metroul de suprafata si de asta merge asa greu. A stat in fiecare statie peste 5'. Bine, am ajuns intr-un final, am spalat cate ceva (nu eu, masina de spalat), am gatit ceva pt. Dani, ca noi, astia mai mari, aveam oarece prin frigider, lectii cu Dani, am repetat poeziile si colindele pt. serbare, mai invatam inca un colind pt. Mos Craciun, cand ne va da cadoul, si gata, s-a si facut ora de culcare. Nici nu stiu cand a trecut ziua.
Miki, bine ai ajuns acasa. Cred ca Misterului i-a fost dor de tine. Si nu numai lui!
fetele! Ma duc sa mai pe-aici...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Vicky, buna cafelutza!! Ma bucur ca Dani se simte mai bine!!
Eu aseara am fost prin centru; era atat de aflomerat, incat m-am dat jos din autobuz si am luat-o pe jos. E ingrozitor sa circuli in Bucuresti!!!
Annes, eu de maine ma apuc de curatenie; iar de sambata nu stiu daa voi mai intra pe net; in sfarsit ne mutam!!!!( acum stau cu bunicii si fratele meu...)
Miki,
Mire, mai ai putin si intri in concediu!!!
Sa aveti o zi minunata!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

crisss..deja va mutati? sper sa va puneti net repede la noua casuta k eu una chiar am sa iti simt lipsa.
n-am o stare prea draguta. iar ma doare un rinichi..nush ce l-a mai apucat si de data asta...dar..
as fi dormit azi dimineata..nu m-as fi ridicat din pat. aseara de oboseala nici baie n-am mai facut...si m-am trezit pe la 2..mi-am spalat parul si m-am culcat la loc. am adormit instant.
viki, ma bucur k dani e mai bine. asa e...cand ai kupii..ai probleme
ma apuc de treaba. mai am 4 zile de munca

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna!
Cristina, sa va bucurati de noua casa!
Vicki, ma bucur ca Dani se simte bine, iar penbtru tuse poti sa ii dai Spodal parca asa ii zice, este un sirop homeopat , se dau 3 lingurite pe zi dupa ce mananca. Eu asta ii dau Sofiei , acum.
Mirela,ce zici ne vedem miercurea viitoare,pe la 15.30? E bine? Daca nu me permite vremea ne vedem la mine. Eu stau in Brancoveanu.Sa te distrezi la concertul lui Banica si pentru mine.
Pupici fetelor!

Mergi la inceput

fetele...io am ajuns acasa. cu pasi repezi se apropie concediul meu
geo, ne vedem miercuri dar stai..nu stabilim de acum ora ramane sa vb..ne auzim la telefon.. cat despre banica..abia astept sa il vad
o seara minunata va doresc. azi sunt in zona

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Geo, Mire multumesc mult de urari!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata
Va las pregatita.
De azi incep munca si n-am nici un chef.
O zi buna.

Miki

Mergi la inceput