Racusori, la apel! (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, Dani a fost super-incantat, mai intrebi? Robotii au trecut pe planul 2, acum Lego e pasiunea lui, e foarte meticulos din fire. Are cui semana.
Oare ploaia asta nu are de gand sa se opreasca? Daca mai , o sa tb sa imi cumpar barca ca sa ajung de acasa la serv. si de la serv. acasa...
fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Giani,
Ramona, bravo ca poti face fata nebuniei din perioada asta!!! Eu nu as rezista!!!
Vicky, si eu cand eram mica eram fan lego!!!Asa ca il inteleg pe Dani cat de incantat e...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va pup si va urez o seara minunata. eu plec la un party la un Nicolae
ne auzim dimineata la cafea
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

vreun remediu sa dorm si eu la ora asta? acum am ajuns dar...am baut o cafea cam tare pe la 23.30.
las las...ma duc in pat..vad eu ce iese

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Inca nu am facut cafeaua, sunt suparata, Dani e bolnav, il doare gatul, a facut febra ieri toata ziua, azi noapte la fel, asa ca azi am tras chiulul de la serv., am ramas acasa cu el. Acum sta in pat (e treaz de la 5.30), si e tare suparat ca nu poate merge la scoala! Azi aveau si repetitie pt. serbare, nu mi-am imaginat ca a inceput sa-i placa asa mult la scoala si ca o sa duca lipsa colegilor.
Sper sa se faca bine pana luni,..

Mergi la inceput

Vicky, servesc eu cafelutza!!!! Multa sanatate lui Dani!!! Las' ca recupereaza el; dar mai rar am intalnit copii carora sa le placa asa mult scoala!!!Trebuie sa fii mandra de el!!! Insanatosire grabnica..

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Cris, mersi de cafea, din cauza ca nu am dormit prea mult azi noapte sunt cam. O sa mergem dupa-masa la dr., si o sa vedem si bradul cu ocazia asta (dr. noastra are cabinetul in spatele blocului Turn, unde era fosta Opereta), doar asa l-am convins sa mearga la dr.!
Si eu ma bucur ca-i place la scoala, e mai greu cu scrisul si cititul, dar adora testele la matematica. Ieri, avea febra si ma ruga sa facem testul pe care il daduse d-na ca tema pt acasa! Bine, daca ziceam eu sa cititm sau sa dam dictare, precis zicea ca il doare capul.
Mire, ai reusit sa adormi pana la urma?

Mergi la inceput

io-s suparata. maine trebuia sa plec la munte si acu' imi venira uratii. am amanat pe week urmator. nu m-as simti deloc bine. e mai bine asa.
cineva prin zona?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata!!!! Cafelutza este gata ; am si frisca pentru doritoare!!!
Vicky, ce mai face Dani???
Mire, unde vroiai sa mergi???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pup.fetelor!
Mire...tu esti in aceeasi perioada cu mine...la menstruatie ma refer.Si mie trebuie sa-mi vina.Si-n noaptea asta e petrecerea cu angajatii,iti dai seama ce bine pica!Dar nu-i nimic;peste o saptamana mai am o petrecere,cu sefii de raioane si clientii top;daca imi vine azi-ca dau semne:))-recuperez atunci!
Ce mai faceti voi???Va distrati???Hmmm??Ce planuri aveti pentru sarbatori???
Va pupicesc pe toate-un week-end frumos!!!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput