Racusori, la apel! (32)
Raspunsuri - Pagina 10
gbutucica spune:
Buna dimineata si un mare LA multi ani pentru [blue]Andrei[/blue] si Andrele.
sper sa nu fiti suparate pe mine ca nu am mai scris cam de multisor, dar nu am nici dispozitia necesara si nci prea mult timp.
nici de citit nu am facut-o, nu da-ti!
noi suntem bine , mutam toate organele in loc de mobila si folosim intestine pe post de corzi de la o harpa.
eu va pupesc pe toate 

Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
canne-marie spune:
pe aici.
Fetelor am o durere ce cap ingrozitoare ,ma lupt cu ea de 5 zile,imi vine sa ma dau cu capul de 

.Nu mai stiu ce sa i-au sa-mi treaca.
In afara de aceasta durere insuportabila de cap sunt bine.Astept cu merabdare prima de craciun si salamul sa ma duc sa-l sparg la cumparaturile de sarbatori![]()
![]()
![]()
![]()
.
Nu stiu de ce ,dar astept cu nerabdare sarbatorile.Decate ori vad reclame cu mos carciun si cu zapada,ma emotianez atat de tare incat incep sa
.Imi place enorm de mult reclama de la COCA-COLA,este superba.
Va pup

pe toate cu mare drag si sper sa intru maine sa vb si cu voi.
Apropo maine dimineata ma duc in vizita la mama.
Va doresc de pe acum un weekend placut tuturor.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
Missy spune:
Weekend placut fetele!
eu am asa o stare . . . alexia cu febra, maia fara chef de somn, iubi-bubi meu pe drum din germania. si la noi ii asa o vreme de iarna, a nins, pe drum s-a topit si apoi a inghetat. sper sa nu fie asa si pe autostrazi. oricum nu cred ca prea dorm eu la noapte pana il vad in casa. ii asa ciudat pentru ca in 7 ani si ceva cat avem de la nunta, e cel mai mare numar de zile consecutie, adica 6, in care nu ne-am vazut. si e si mai nasol ca trebuia sa vina miercuri si din cauza ca depinde de altii uite ca s-a lungit pana sambata. si asa mi-i de dor de el de n-aveti idee - sau aveti, nu stiu. dar sa o vedeti pe alexia ce sufera.
gata, ma retrag ca incep sa inund tastatura 
pentru toata lumea
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
Missy spune:
Tot eu. Again.
LA MULTI ANI pentru Andrei si Andrele, desi nu stiu sa fie printre noi, dar poate un al doilea nume, sot etc.
si nu in ultimul rand LA MULTI ANI de ziua Romaniei. sau mai bine zis la mai mult bine, preturi mici si salarii mari 
MirelaV spune:

eu ma lupt cu o migrena cumplita si sunt in pline pregatiri pt maine..am invitati. adika nu eu..tata. e ziua lui maine. mai implineste 1 an! 
missy, sper k sotul tau sa ajunga cu bine acasa! unde in germania a fost?
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
NEATA!!!! Cafelutza este gata , v-am pregatit-o cu frisca si pentru cine vrea am si piscoturi!!!
CU intarziere urez si eu LA MULTIA NI tuturor cu numele de Andrei !!!
Azi cica e 1 decembrie; nu stiu de ce dar nu ma incearca nici un sentiment de patriotism...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Missy spune:
mmmmm piscoturi!
La multi ani Mirela pentur tatal tau, sanatate si numai bine. Al meu sot a cam umblat toata germania in saptamana asta, orase mai mari pe unde a trecut sunt frankfurt, augsburg, munchen.
eu inca astept. v-ati prins, inca nu a ajuns. a sunat acum vreo 2 ore ca a intrat in tara. oricum e mult mai aproape. alexiei i-a trecut si febra cand a auzit ca ajunge in cateva ore. biata de ea, plangea aseara de se rupea de dorul lui. stau si ma intreb cum pot parintii sa plece in spania, italia si sa-si lase copii acasa, ca a mea a suferit pentru 6 zile, apoi copii cu parinti la munca pe dincolo.
va pupic, fug la bucatarie
sa-l astept cu papalica calda 
MirelaV spune:
missy, saru'mana pt urari.
sper k a ajuns sotul tau ok. nu te mira de alexia k de obicei fetele is ff atasate de tatici. asa sunt si eu... 
gata, la mine totul e gata...facut dus..aranjat..fardat...asezat masa...acum..asteptam invitatii 
am muncit cam mult..si fac totul singura .. dar merita k mereu sunt laudata si apreciata (vorbea modestia din mine) 
gataaaa...am fugit...vb diseara cred
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mirela, La Multi Ani! taticului tau! Sa fie sanatos! Petrecere frumoasa.
Cris, si eu asisderea, nu dau pe dinafara de patriotism.
Am incercat sa mergem sa vedem minunea de brad, dar cand am vazut ce aglomeratie si nebunie era in oras, ne-am lasat pagubasi. Avem experienta anului trecut, cand aproape ne-a calcat lumea in picioare la Universitate, am crezut ca nu mai ajung intreaga acasa, cu copii cu tot
.
Nici eu nu sunt in toane bune, nu stiu ce am
. Azi am gatit ceva, dar maine mi-am propus sa ma ocup un pic de persoana mea, poate o sa ma simt mai bine
.
la fete!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:

viki, eu acum am venit din oras. mi-au plecat musafirii pe la 20.30 si apoi pe la 21 am plecat prin centru. oricum eu stau ff aproape..insa nu se putea circula nici pe jos...nici cu masina
oricum...bradul e fff frumos. zilele viitoare poate reusesc sa ii fac si poze. azi nu puteai sa stai...numai nebuni...
gata..ma duc la somn k pic. nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei