Nu pot ramane insarcinata
Salut fetelor si...mamicilor.Am si eu o problema si vreau sa stiu dk exista cumva vreun tratament in urma caruia pot ramane insarcinata.Am facut un avort acum 5 ani...si regret...chiar dk pe atunci eram un copil si nu imi statea capul sau mintea la un copil al meu...acum regret.De un an si 7 luni am o viata sexuala regulata fara sa ma protejez si nu am ramas insarcinata.Imi doresc f mult un bebe si sincer nu stiu dk am sa pot.Am 29 de ani si simt cum timpul zboara fara nici un rost.Precizez ca la avort am avut unele complicatii...adik nu am respectat ce trebuia respectat...mai nimic..:( Am incercat pozitii....dar..dupa cum se vede..fara nici un rost..credeti cumva ca exista vreun tratament care sa dea rezultate?Sau stie cineva vreo clinica...vreun ginecolog bun in Iasi?Pupici
Raspunsuri
alinushca spune:
Julie, poti sa mergi la un doctor specializat pe infertilitate care sa iti faca cateva investigatii, sa iti dea cateva sfaturi. Trebuie sa afli de ce anume nu ramai. Poate exista o explicatie simpla si o cale simpla de rezolvare. Dar mai intai trebuie investigat la un doctor de specialitate.
Sunt multe fete care au probleme ca a ta si sigur ti-ar putea da 1000 de sfaturi, dar fiecare are o poveste separata si atunci e mai bine sa te rezumi la cauta un doctor specializat pe probleme de infertilitate.
Apoi sa te asiguri ca stii cand anume esti fertila. Ai sa gasesti multe date despre asta pe internet. Ca sa iti dai cele mai mari sanse sa ramai.
Iti tin pumnii!
nushulica spune:
dr.dumitrascu irina clinica omniclinic(in spatele tribunalului iasi)maine intru si scriu si nr de tel ca am uitat cartea dde vizita la birou...e un medic foarte bun si o femeie exceptionala trateaza foarte bine pacientele...lucreaza si la cabinetul dr onofriescu langa autogara dar eu prefer omniclinic ca e mai aproape de mine
am si eu destule probleme si vad ca ea incepe sa le dea de capat(ce n-au facut 3 medici diferiti in 2 ani de cand tot pierd sarcini
)
mergi cu incredere la ea iti va recomanda mai mult ca sigur set complet de analize si tu si sotul si veti vedea impreuna de unde vine problema
bafta multa si revin maine cu numarul de telefon!!
aaa si inca ceva vezi ca e un picutz aglomerata eu am sunat azi pt programare si abia lunea viitoare avea loc liber
edit: am revenit cu nr de telefon
deci 0232/216.260 cabinet omniclinic si 0745533019 dna dr dumitrascu
succes!