experienta mea
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
povestea se repetaaaaaaaaaaaa..oare pana cand?????????
imagini imi trec prin fata ochilor..culoarul lungggg..asistente indiferente..dc de garda suparat ca a fost deranjat,,,,,bebe miscand si neputand sa faci nimi..nimik..nimik

julia..imi pare sincer rau..sper din tot sufletul sa reusesti..
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Putin cu putin se aduna marea...
Gina M spune:
Julia - Imi pare tare rau pentru tot ceea ce ti s-a intamplat.
Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci si ma rog ca Dumnezeu sa-ti mangaie inima indurerata, sa te intareasca si sa-ti dea puterea necesara de care ai nevoie pentru a putea privi si merge mai departe.
La randul meu am pierdut 2-a sarcini una dupa alta si stiu cat este de greu...In ciuda tuturor insa, iata-ma din nou fericita pe aleea odiseei cu cel de-al 3-lea copilas la purtator!
Sa fii tare.
34+
julia16 spune:
Va multumesc din suflet pentru mesajele voastre. Viata ne pune uneori la incercare. Sper sa gasesc resurse sa trec peste acest moment. Ma gandesc ca am avut totusi noroc sa am prima sarcina si nastere fara nici o problema.
Va imbratisez pe toate!
danotino spune:
julia, imi pare rau cai ai trecut prin asta. nu e drept!
ar trebui sa scrii numele medicilor, si pe al celui de garda si numele spitalului. este un subiect cu "doctori de care sa te feresti!", poate asa macar nu vor fi si alte fete in situatii din astea.
din pacate sunt medici de care te rogi sa-ti dea sa face analize si investigatii.
eu zic sa nu-ti pierzi speranta si sa mergi atunci cand esti pregatita la un medic care e si om. din pacate sunt f putini si sunt pe cale de disparitie, chiar si aici in bucuresti.
te pup
danotino
alinushca spune:
Da, si eu vroiam sa zic acelasi lucru. Ar trebui mentionat medicul de garda, si chiar cel care te tot trimitea sa stai linistita acasa. Sa stim cand alegem un medic sa luam si asta in calcul. Daca vrei si poti, la subiectul mentionat de danotino.
julia16 spune:
Spitalul este Dr Ioan Cantacuzino. Numele medicului de garda nu mi-l mai amintesc. M-am uitat pe lista de medici de la Spitalul cantacuzino de pe net, dar nu vreau sa fac vreo gafa, pt ca nu sunt sigura. Medicul care m-a supravegheat in sarcina a gresit pentru ca nu a luat in serios sangerarea mea. Dar nu vreau sa-i fac vreun rau pentru ca la nasterea Mariei a venit la Spital in noaptea de Craciun sa ma asiste la nastere. Pentru asta ii raman recunoscatoare. Daca nu ai medicul tau in spital poti sa o patesti rau de tot. M-am lamurit inca odata acum, cand totul s-a intamplat in weekend si medicul meu nu era in Bucuresti. Medicul de garda nu se deranjeaza pentru ca nu stie daca "merita" sa se deranjeze, cand asta e datoria lui. Daca nu era sotul meu sa vina sa vorbeasca, sa insiste, sa dea bani in stanga si in dreapta, cine stie cum s-ar fi terminat acest avort si pentru mine. Nu mai vorbesc ca nimeni nu vrea sa-si asume nici o raspundere, biletul de iesire si analizele anexate mi s-au dat nesemnate, neparafate si nestampilate, doar niste foi redactate pe computer. Cu doi medici pusi pe lista neagra, nu se rezolva nimic. Sistemul nostru medical nu exista. M-am uitat si aseara la emisiunea lui Turcescu, cazul de la Spitalul Municipal. Strigator la cer.
julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
julia16 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
ummm.. care caz ?
La Spitalul municipal o femeie a fost lasata nesupravegheata in timpul travaliului, cca 45 min chiar in faza de expulzie, pentru ca moasele schimbau tura. In aceasta perioada copilul a ramas fara oxigen deoarece cordonul ombilical a fost infasurat in jurul gatului. Pentru ca nu i s-a mai alimentat creierul cu oxigen atata timp, copilul a fost iesit in stare de inconstienta, abia dupa 20 min a dat un semn de viata. Acum are 3 luni si nu se poate hrani, nu poate vedea, auzi si nici nu va putea merge. Medicul de garda nu a asistat-o pe gravida in timpul travaliului si a refuzat sa o anunte pe doctorita care i-a supravegheat sarcina, motivand ca e noapte si doctorita are copil mic. Acum parintii au dat in judecata spitalul si incearca sa-si trimita copilul la o clinica din strainatate sperand ca se mai poate face ceva.
julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
Ninia81 spune:
Fetelor, este vorba de medicul Radoi de la Spitalul Municipal...acum am citit din nou articolul din Romania libera si se pare ca totusi nu ar fi fost chiar vina medicului. Cel putin asta am vazut la comentariile oamenilor. Si eu am fost pacienta acestui medic si mi s-a parut destul de ok...Cine mai poate avea incredere in vreun medic acum?
Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png
magduta-sv spune:
Julia, multa multa putere sa treci peste acest cosmar!
.
Dincolo de sufeinta fizica prin care ai trecut, este cea psihica, care se vindeca tare greu. Cu sprijinul familiei tale, iti doresc sa treci cu bine peste toate si sa-ti aline suferinta micuta ta.
E de neconceput ce se intimpla in spitalele noastre. In cazul meu, aspiranta la titlul de mamica de 8 ani, o experienta ca a ta cred ca m-ar scoate din uz.
Sper sa te putem consola cu imbratisarile noastre virtuale

http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF