Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
ralucames spune:

Dragelor, eu cam fara chef de vorba, dar in rest suntem ok. Stefania e bine, inca nu a racit deloc, dar nu cred ca scapam de tot iarna asta
Eu ma simt obosita si fara kef de a face ceva... ma tot "vitaminizez", sper sa nu racesc nici eu.
Cris, drum bun lui Mihai, si voua sanatate multa
. Ma ocup de problema noastra, dar maine asa ma tenteaza sa ies la saniush... mmmm![]()
mai vedem.... Ce rezultate are mama la analize? sper ca e bine!!
noi ratam o petrecere de copii duminica, pe motiv ca sarbatoritul tocmai scapa de varicela, iar in cercul lui de prieteni precis este careva care va face.... (cred eu)... asa ca o saltam, poate mai reusesc sa evit contactul cu acea boala... asa stresata pt. sanatatea noastra nu am fost cred niciodata... (gravida fiind cu Stefi credeam ca am avut boala-si mai bine a fost atunci, ca eram mai linistita)in fine, v-am innebunit cu sub. asta??
sorry...
Melinda, sanatate multa si curaj, ca sigur va fi bine!!
restul gastii, va ofer cate o floare in loc de cuvinte 

sa aveti un sfarsit de saptamana suuper, cu multi fulgi si bulgareala (daca va place)
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 14 sapt.
antoni spune:
Raluca-mersi mult, multa sanatate.
Stanca-poate e o idee proasta dar m-am gandit daca nu iese ideea cu teatrul de papusi, ce ar fi daca am aduna si niste jucarii?sigur fiecare dintre noi avem acasa o gramada din care putem pune deoparte cateva pt copii de acolo.ce ziceti?orice, jucarii de plus, masinute,papusi, carti colorate,orice pt copii.sa aiba si ceva pe care sa le aprecieze si ei, hihi?si daca nu ar fi greu pt tine, sa le aduni.sau as putea si eu,dar numai in weekend , in rest nu-s acasa.eu as putea face rost de o gramada de jucarii.in caz ca e ok, si se aduna, te sun sa stabilim unde sa le aduc.
va pupic si va doresc o seara frumoasa tuturor
Meli+
Timea-Larisa
ralucames spune:

Buna dimineata tuturor!!
La Multi Ani,
, sa fim sanatosi si fericiti!!
va invit la
buuna, si la o poveste scurta, ca ma apuc de treaba.
(mi-a venit kefu de vorba
)
va pup

minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 14 sapt.
ada29 spune:
Buna dimineata!
Arleena La Multi Ani,multa sanatate si multe impliniri!

La Multi Ani tuturor romanilor!
Un wekeend placut tuturor.
Ada
asi spune:
La multi ani Romania!
La multi ani fericiti si multa implinire Simona!
Meli,Cristiana buna ideea cu adunatul de jucarii si carti.Chiar daca nu reusim pana la Craciun sunt binevenite oricand.
Melinda trebuie sa faci histeroscopia care e foarte binevenita in cazul tau dar dupa interventia asta sa pui un sterilet special ca sa impiedici lipirea.Si eu zic ca mai bine iti faca anestezie generala.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:
La multi ani Simona!!

multa sanatate si bucurii!
noi pe acasa , legati de maini si de picioare ca nu putem sa ne tavalim prin zapada.
la Thea e a 4-a zi de eruptie si are numai cateva bubite mici care se usuca, e plina de energie.poate scapam usor.
si Sofia e bine, dar cu diversificarea tot nasol stam.
fetelor, dati-mi idei cu petrecerea mea de Craciun, nu ma lasati balta!
Ralu multumesc ca te ocupi de problema mea
lasa ca scapi de varicela is sigura.
Stanca o sa le zic atunci sa demareze colectarea la scoala sa vedem ce iese...
ti-am trimis PM.
va pupam, we placut
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va spun ca sunt bine si abia astept sa va povestesc cea mai frumoasa experienta a vietii mele![]()
antoni spune:
Stanca-de ce crezi ca e mai bine anestezia generala? crezi ca cealalta nu e destul de eficienta? eu am o gramada de jucarii, daca se hotaraste pro, te sun sa vad cum ajung la voi.cred ca s-ar bucura prichindeii.
Olim-bine ai venit, cred ca a fost ok, pe moment ce scrii ca cea mai frumoasa experienta, hihi.
pupici la toate
Meli+
Timea-Larisa
ralucames spune:

La multi ani si multa fericire, Simona!!,

Olim, felicitari si multa sanatate in continuare!!
Cand ai timp sa revii cu detalii. Ce bine ca a fost o experienta frumoasa, bravo voua!!
o zi frumoasa tuturor!!
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
+ 14 sapt.