Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

CIAO DRAGELOR!
Sunt in Concediu azi, mi-am luat o zi, sa merg la coafor sa imi vopsesc parul...am avut treaba in preajma biroului si am intrat si iata ca am dat un oki pe forum...mi-e bolnav pustiul si sunt grabita sa ajung inapoi la el!

Sa va zic totusi ce am ispravit azi: am trecut pe rosu si nu am vazut semaforul ala in spatele meu cine era? Murphy credeti? Nooo, The Police! Putea sa-mi ia carnetul, da se grabea si cand mi-o vazut fatza cre' ca l-o apucat mila...m-o lasat in pace, nici macar nu mi-a cerut carnetul...puteti crede? Mi-a zis sa ma trezesc ca pot muri pe strada ... avea dreptat

ma duc acasa...
mai viu maine...
de saptamana viitore am net acasa si sa va tineti atunci!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut fetelor!
A venit si randul meu sa pic in butoi.Nu am nici un motiv sa fiu asa dar

Roxa oare de ce nu ma mir ca nu ai vazut semaforul?Bine ca nu ai patit nimic dar fii atenta ca au avut dreptate policemanii.Sanatate lui Sebanel.

Melinda am reusit sa ne odihnim dar nu suficient.

Sa va zic ce a facut Razvan aseara.I-am dat sa pape de cina si ne-am dus la baie.S-a dezbracat si a intrat in vana iar eu am dat drumul la apa sa curga, la dush.El si-a desfacut picioarele si zicea" mami uite ce tunel mare este aici si asta e clopotelul.Uite ce mare e clopotelul!!!"Am crezut ca pic pe jos de ras.Evident ca clopotelul era putza.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Stanca-cred ca sunt momente unice in viata pe care daca ai putea sa le anticipezi, le-ai inregistra, hihi
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna seara, dragelor

atat vreau sa va spun, ca la concertul de colinde fata mea a stat foarte cuminte si chiar i-a placut. de fapt ne-a placut la toti trei, + bb miscator si vesel

aa, si dimineata la test a fost ok, dna cea certareata m-a intepat de mi-au iesit okii, dar a trecut si aia, eco a fost bun... nici nu stiu de ce l-am mai facut. vorba Simonei, nu trebuia sa ne facem deloc griji la intrebarea doctoritei de ce l-am facut, ff sincera i-am spus ca de moft... sa dea Domnul sa nu-mi atrag pedeapsa in urma acestei gandiri

si ca sa fie ziua cat putea ea de buna, pe langa treaba de la serv. care nu se mai termina, am patit-o si cu cardu de salar, ca tot am neuronii terminati, am uitat PINul si dupa doua incercari eronate de scoatere de bani, mi l-a papat bancomatu fara nici o avertizare... sa mor nu alta... sper sa nu fie grea procedura de recuperare... si sa am salar in cele din urma...

daca v-am impuiat capu cu de-ale mele, va las si va salut de noapte buna.

pa-pa

si ca sa vedeti ce randament dau, am scris mesaju de mai sus fara sa fiu logata... horor nu alta... Roxana, ne poate calca masina prin oras si noi nici sa nu bagam de seama

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu fetelor, ce ziceti de ora la care scriu?
is f matinala azi, am o zi wild, ca ieri de altfel...

la job nu mai am timp nici sa suflu si pt ca acum 2 zile am simtit=o pe Thea suparata ca nu-s toata ziua cu ea acasa ieri dupa ce am venit ruptulea, am luat-o si am fugit la joaca in Iulius.cu ocazia asta am dus=o si pe mama si ne-am rasfatat ca fetele la papa.

azi ar trebui sa fiu in vreo 7 locuri, dar partea cea mai hot si boring in acelasi timp e ca voi fi cu conducerea fabricii la intalnire cu ceva ministri ptr discutii privind infrastructura belita din Jucu.ma duc sa vad hotelu de fitze Opera PLaza

no si la 5 danseaza fie-mea in spectacol.va astept la Sigma daca puteti.

Raluca si erika tin pumnii cu triplu test , o sa fie bine.

Ralu si io abia astept sa pove mi-i dor de voi dragilor!

Stanca, gata afara din butoi, o zi e termenul limita sa stai acolo!mortal Razvan.Thea m-a intrebat odata tati de ce nu are prunutza?promit sa-ti aduc banii we asta!cand se merge cu cadouri ?sa vad ce fete mai vin

Meli, Sofi papa si pireul de legume acum nu asa cu pofta ca si fructele.bine ca ai gatat cu Oradea

Roxa sanatate lui Serban!
va pup. o zi usoara

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor!

ma duc sa-i fac papi la piti a mea,tare bine a dormit in noaptea asta,hihi.si eu cu ea.

Carrie-lasa,inca o zi si vine weekendul,va mai relaxati un pic.

Raluca-hihi,ai avut o adevarata zi de 13.bine ca a trecut.te duci la banca si-ti dau cardul pe loc,fara probleme.

Stanca-cand crezi tu ca ai avea timp sa-ti duc niste jucarii,sa-mi scrii.

pupici la toate si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor..am intrat sa va zic ca azi si maine intre orele 18-20 are loc defilarea Mosilor Craciun la Iulius Mall.Am auzit ca sambata trecuta au fost fro 20 si a fost tare fain.Si io-s curioasa.
Si..sambata La Polus are loc un concert de Craciun al Operei Romane,tot de la 18.
Atata am avut de spus .....Va doresc Srabatori Fericite.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor pana la urma ce s-a cumparat pentru cei 12 copilasi?Sau inca nimik?sau ce se intetioneaza sa se cumpere?

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput

buna dimineatafetelor!

ce frumos a nins, hihi!noi mergem azi la cavnic la un bordat,ca vad ca zapada este destula,abia astept.va doresc un weekend frumos, mai intru maine seara cand ajungem acasa si cu pitica.

pupici la toate

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Ciao fetele, imi pare rau ca nu am intrat pe la voi macar sa va salut si sa vad ce faceti, dar nu am avut dispozitia necesara si apoi nu am avut calculator o buna perioada de timp deoarece am avut o gramada de virusi si abia am scapat de ei. Dar acum toate au trecut si sunt bine atat eu cat si piticii. Si ca sa vedeti ca suntem bine vedeti asta... musai cu sonor!http://www.elfyourself.com/?id=1417017710

Mergi la inceput