Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Carrie, suna tare bine jobul tau.... eu m-am distrat super, iarasi am "isterizat" firma cu AC DC.... bineinteles fiind singura fata care am dansat cu rockerii din firma, insa ieri m-am simtit rau... oare a fost Absolutu' expirat????
Azi sint insa plina de energie, am multa treaba dar se vede ca am si spor..
Miercuri imi pleaca sefu' cel bun si cred ca vin vremuri grele; un sef care nu a tipat niciodata (cum fac altii), care m-a apreciat si ascultat... in fine, a fost chiar fain... acum sa vad ce se intampla...
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si noi am fost la chef sambata seara si a fost super....doar ca la un moment dat m-a luat o durere de cap...de la vin cred, ca n-am mai baut de mult si nu mai am antrenament, si am trecut pe cockteiluri nealcolice si mi-am revenit.

sambata a fost si zi de cumparaturi pt mine...fara alex...am fost in polus, si la expo. la expo e pana in 16 targul cadourilor si sunt muuuuuuulte chestii faine si ieftine. de ex la jolidon au niste preturi de nu mi-a venit sa cred. ii drep ca sunt colectia din 2006 dar sunt faine si ieftine. daca mai aveti de luat cadouri dati o fuga la expo ca sigur gasiti ceva.

o saptamana superba tuturor!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce fain ca ati fost la chefuri si v-ati distrat!

Si eu am fost la microrevelion la Bogdan dar am si uitat ca am fost asa plictisitor a fost.

Simona ce fain ca ai fost la cumparaturi.Noi am terminat cumparaturile sambata.Mai am de luat numai maruntisuri si mancarea care e in ultimul moment.

Manu poate a fost Absolutu' expirat dar bine ca ti-ai revenit.Ce figura esti si barbatelul meu e emotiv asa ca v-ati intimidat reciproc.

Cristiana imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem.Ai rezolvat ceva?

Fetelor azi merg sa iau lista de cumparaturi pentru copii.

Tatiana sa iti traiasca gemenii si sa va bucurati impreuna de familia voastra frumoasa.Scuze de intarziere cu care fac urarile dar eu nu prea intru duminica.

La multi ani pentru Daniel si Eduard!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele, io nici nu stiu de unde sa incep...m fost prastie si mai sunt si din pacate nu am timp sa scriu cat as vrea!

Incep prin a scrie ca sunt absolut impresionata de schema Simonei si eu cred in magie ...

Erika, cu intarziere ii urez si eu pustiului Norby La Multi Ani si numai bucurii si multa sanatate!

De asemnea trebuie sa le multumesc prietenelor mele bune, stiu ele care si de ce Multumesc, va si va iubesc!

Manu , atata stiu ca Vic a vorbit, dar atat de rar ne intalnim incat nu am apucat sa vorbim despre asta

Cristiana, ai gasit calut? Eu am dat o tura in Selgros si era sa lesin cate si ce fel de jucarii de fetite aveau. Nu stiu daca aveau poneiul ala, ca nu m-am uitat anume... Eu daca eram fetita cred ca intram in criza instant daca nu imi luau parintii cel putin 4 sau 5 papusi de acolo, jur! E de belea, nu va duceti copiii acolo!

LMA baieteilor Tatianei! Multa sanatate si sa creasca mari si fericiti!

Rolo, imi dau si eu o si daca vrei, dar nu am ce sa fac, vezi ce prastie sunt ca uit s-o sun si pe mama...asta e...mai pove...

Ooo am uitat sa zic, azi a fost serbarea lui Serban la gradi, a fost superok, nu a fost dcat grupa mina, nu sa lungit mult treaa iar copiii au dansat, au cantat si au spus poezioarele, foarte fain! A venit si mosu' si i-a adus o masinua albastra, desi el inainte sa incepa serbarea ne-a facut capu patrat ca-l vrea pe Tirul Mac! In fine, o sa vina si tirul Mac...O sa pun si poze cand le scoate Nasty.

Va las acum ca e deja tarziu,

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor am adunat hainele lui david. Sunt hainite pentru un bebe pana in 4-5 luni.Stiti cumva daca are cineva nevoie de ele sau unde as putea sa le duc?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Buna sara fetelor

is rupta, am avut o zi plina dar una peste alta ok, am invatat o gramada de minuni cu conferinte telefonice all around the world...e asa de mare si impresionanta cultura organizationala in firma asta ca chiar daca unele lucruri nu-s puse aici la punct inca esti impresionat!saptamana viitoare am o saptamana ff incarcata dau o mana de ajutor in recrutarea muncitorilor daca tot is asa certificata ca intervievator
apoi am fugit dupa Thea la dansuri , o sa aiba d-soara specatacol in Sigma in 15 daca ajungeti in zona.

Stanca sunt cu sufletul alaturi de copii, am strans 350 de roni si te rog mult trecele pe fete alaturi de numele meu
Cristiana 100 roni
+prietenele ?(Marilena 100 roni, Carmen 30 roni, Ioana 70 roni)
+banii de la Raluca 50 roni sunt la mine!
din pacate nu cred ca voi reusi sa particip anul asta nu reusesc sa ma organizez.

Roxa si eu vreau sa fiu prietena ta buna, ce am pierdut?

MAnu fain ca v-ati distrat, si noi am ascultat ACDC, Guns si Foreigner

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata
Eu abia acum v-am descoperit si am vrut sa va intreb daca se mai pot da bani pentru orfani si prin ce modalitate. Imi pare rau ca nu am stiut mai devreme.
Si am vrut sa va mai intreb daca v-ati facut careva unghii cu gel si unde? Ca acum asta e ultimul moft care vreau sa mi-l fac pe sarbatori.
O zi buna sa aveti.

32+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by carrie

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Cristiana, io is sora-sa si nu stiu nici eu nimic.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut fetelor!

No Roxa le-ai bagat in ceata pe fete.

Am fost ieri la casa de copii si asteptam acum lista de cumparaturi.

Aseara l-am culcat pe Razvan in sacul de dormit, ca de obicei si azi dimineata l-am gasit cu fermoarul de la sac in spate.Habar nu am cum a facut.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by carrie

esti demult, ma jur !

Mergi la inceput