Cluj rulz!- cap.75-A inceput campania de Craciun

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Intrasem sa va spun altceva dar am vazut mesajul lui Rufus si ... . Sa stiti ca mi-a placut la nebunie sa fac asta.
Eu inca mai cred in Mos si in magie.

La multi ani Norbert, sa fii sanatos si voios!!

Pentru restul ... vin mai tarziu!

P.S. - Stanca am ramas fara masina, ieri m-a lasat balta la intrarea la Sigma asa ca daca ai nevoie de banii (450) sau haninutele stranse de la Bucuresti da-mi un telefon ca sa vorbesc cu zanul sa rezolvam cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

La Multi Ani!!! baietelului meu drag si scump ....si multumim de urari
noi suntem bine alergam de colo-colo : adika nu mai mergem la gradi din cauza atat a problemelor de acolo cat si din cauze tehnice (adika incapacitatea lui Norbert de a merge la WC la gradi) deocamdata bunicii se straduie sa faca cu schimbul la el dar in ianuarie trebuie sa rezolv ceva gradinita noua (), intr-un final ne-am facut si noi mobila in cele 2 camarutze care le avem - intram si noi in rand cu oameni- , bb2 e bine creste si eu odata cu el/ea...pe 13 dec merg la triplu test sper ca totul va fi OK.

Ziua lui Norbert i-am serbat-o pe 1 dec la locul de joaca de la Winmarkt- a iesit foarte bine- i-am invitat fostii colegi de la gradinitza Annabela si cu totii s-au bucurat foarte mult sa se vada si sa se joace din nou impreuna- am pregatit pt. copii si adulti platouri reci si tort mare de ciocolata .

Simona esti un "mos" super...felicitari!!!

Raluca tu ce mai faci? cand vii la triplu test?

Adriana multumim de urari...poate ne vedem intamplator daca altfel nu putem

va pup si va doresc o zi deoasebita

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

norbert, LA MULTI ANI !

simona... m'ai lasat speechless...

redai, eu lucrez pe eroilor. numai acum am vazut mesajul tau, ca nu de mult am ajuns la birou (am avut ceva de rezolvat dimineata). eu sunt aici pana la 6... cu stanca ma pot intalni oricand, deci e ok daca ajung banii la mine... spune'mi daca vrei sa ne intalnim si iti dau nr meu de telefon. (sper ca mesajul meu nu ajunge prea tarziu... )

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alexa trimite-mi te rog numarul tau de tel pe PM.Am mers la 12 in centru am avut un MARE GHINION!!!Am facut de 6 ori Eroilor.Am vrut sa opresc chiar in fata la cofetarie ,dar un CRETIN de politist nu m-a lasat. Normal ca nu am gasit loc de parcare si eram si cu copilul.Era deja 12:15 si presupun ca Asi era plecata deja de acolo.oricum nici nu o cunosc.pana la urma am lasat pe o strada paralela masina si am mers la politist si m-am certat cu el.Am tras si un scump de plans....Deci Alexa eu nu mai pot ajunge azi in centru.Dupa 5 am mdrum in manastur, daca aduna careva acolo bani sau nici nu mai stiu cum sa fac....Luni e tarziu?Astept o rezolvare...Vreau sa ajung sa dau si eu niste banuti.nu sunt multi,dar putin cu putin se aduna.

Si care e faza cu hainele?Eu am hainute de la copil,sunt de la 0-4 luni, daca stiti pe cineva la care sa i lke dau...

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

da, e ingrozitor cu locurile de parcare pe eroilor... de obicei nici la 8 jumate dimineata nu gasim loc si parcam pe bratianu sau pe stradutele din jur...
iti trimit nr meu acum, si daca nu te intalnesti cu nimeni in manastur, ne intalnim luni si fac cumva sa ajunga banii la stanca.

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello, dragele mele!!

in primul rand, Simona, mii de , esti o scumpa

tot in primul rand , Erika, felicitari si sa-ti traiasca printul, La multi ani!! m-am distrat copios cand am vazut ca esti programata la test in aceeasi zi cu mine... eu tre sa fiu la 7 jumate acolo, asa-i ca ne vedem ?? abia astept, mai ales ca mi groaza, pt. ca d-na care face programarile nu a vrut sa-mi dea nici o inf. legata de investigatii ... in fine ma bucur ca avem sansa sa ne vedem

Cris, cum a trecut saptamana la job?? cum se simt fetele?? si tie, cu mult drag. Apropo, de rev. mai stii ceva?? se schimba planul sau nu?? sa stii ca acelasi ponei l-ar vrea si gaza mica, dar i-am spus ca nu am bani pt. asa ceva... mi se par prea scumpi, oricum. Poate o s-o lase Theiutza din cand in cand sa-l pipaie... hihihi

Mariana, tu ce mai zici fato?? cum sunteti?? santierul in ce faza e?? baietii tai?? mergeti de Sarbatori acasa?? uite o gramada de intrebari, care ar trebui sa te faca sa vii 5-10 min. sa ne mai scrii...

noi plecam maine la munte, sper sa nu ne impotmolim in noroi, dupa cum se incalzeste vremea...

va pup pe toate, mai povestim

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 14 sapt.

Mergi la inceput

acu' 5 minute m'am intalnit cu redai si mi'a dat 70 lei pentru campanie. multumesc mult, lore
imi pare rau ca n'am reusit sa schimbam macar 2 vorbe, dar vor mai fi alte ocazii !
am sunat'o pe stanca si i'am spus, dar din pacate nu'i merge net'ul si nu poate intra. va modifica listuta cat de repede poate.

va pup si va doresc un weekend fain

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

ola chicas,
Io pe fuga, am intrat sa va zic w.e. fain, noi mergem la munte sa schiem putin.
Roxa, soro nu ti-am mai vazut scrisu' pe forum si nici nu suni si tu deloc sa vaz si io ce faci. Hai pa!!

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, Norbert
Simona, super frumos gestul tau...
Plange Luca .. revin maine

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coocks spune:

si am facut comanda la ei....pentur varul meu...
au spus ca saptamana viitoare apare...dar nu sunt foarte siguri...
cica au vandut foarte multi si deja au cereri mari...
eu am lasat mesaj la ei..poate cine stie....

quote:
Originally posted by carrie

neata fetelor

Simona foarte frumos gestul tau

Simona-arleena nu ala, asta ar fi, da e stoc 0 aici
http://www.toysmall.ro/ponei-good-morning-sunshine-p-692.html

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput