Inhibina B

Inhibina B | Autor: L5845

Link direct la acest mesaj

In sfarsit, se face analiza numita inhibina B si in Bucuresti. Pentru cine nu stie, aceasta analiza, este destul de concludenta in ceea ce priveste rezerva ovariana reala la femei, iar la barbati,spermatogeneza. Eu am facut aceasta analiza chiar azi, deci e real.
Cine doreste detalii despre aceasta analiza, poate sa-mi trimita PM, ca nu as vrea sa fie considerata reclama.
Sanatate maxima tuturor!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna, e o veste minunata asteptata de multe dintre noi.Nu cred ca e reclama sa discutam despre aceasta analiza.Totusi eu ti-am trimis PM daca asta e dorinta ta.Multumesc anticipat si bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

multumim! ti-am trimis deja pm.
bafta multa!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Am trimis deja PM la voi toate, ma gandeam la varianta cu PM ca sa nu se considere reclama mascata sau altfel, dar o sa repet aici totusi, ceea ce tine de analiza asta.
La Bios, am sunat si eu, era vb ca se va face dar nu se stie de cand. Pana am dat de laboratorul asta, am sunat cred ca la vreo 30, multe dintre ele aveau afisat pe site ca fac aceasta analiza, dar in realitate erau doar vb goale. Nici nu mi-a venit sa cred cand mi-au spu la telefon ca da, sigur, se face analiza la ei. Dar nu am scris nimic, pana nu am venit de la analiza, asta era certitudinea.
Analiza este una de sange, se merge dimineata, fara a se manca in prealabil, la fel ca la o analiza de sange obisnuita. Se face in ziua 3 de CM si cam atat.
Sa ne dea DD la toate mult dorit, cat mai curand!

Lau-Meli si
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

multumim frumos,

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Cu multa placere, sper sa fie cu noroc si curand sa ne impartasim una alteia si bucuria de a fii fericitele posesoare a unor teste cu II .

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Cine mai doreste informatii, stau cu placere la dispozitie si cred ca totusi e mai bine sa purtam discutii deschise aici, ca nu ne ascundem de nimeni, doar sunt informatii importante pentru cele care se confrunta cu probleme de infertilitate, nu facem reclama nimanui.
si vesti bune la toate lumea, cat mai curand.

Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

L5845 sunt si eu interesata de aceasta analiza. N-am prea inteles unde se face, la Bios? Unde se gaseste? Este laborator? In cat timp se da rezultatul? Eu nu sunt din Bucuresti de aceea ma intereseaza durata. Multumesc mult.

Mergi la inceput

sandaa analiza se face in Z3 de CM, fara sa mananci in dimineata respectiva, deoarece este o analiza de sange. Se face la laboratoarele Unisyn, in Bucuresti, pe bd.Tudor Vladimirescu nr.29, costa 300 RON iar rezultatul il primesti cam in 2-3 saptamani, deoarece analiza se trimite in Germania. Eu am facut chiar ieri analiza, asa ca o sa va tin la curent cu ce rezultat am. Aceasta analiza este importanta, deoarece este mult mai concludenta decat cea de FSH. Multa bafta!

Sanatate si vesti cu II la toata lumea, cat mai curand.

Speranta moare ultima...

Lau-Meli si
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Multumesc mult L5845pentru informatii.Iti doresc sanatate si cat mai repede un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Am sa merg si eu sa fac aceasta analiza
iata care sunt laboratoarele care fac aceasta analiza:
medicalfrunza
- pret 200ron - rezultat in 10 zile - nu se recolteaza sambata
biodiagnostic
- pret 300ron - rezultat in 10 zile - se recolteaza sambata
synevo
- pret 140ron - rezultat in 10 zile - se recolteaza sambata

sincer nu imi dau seama de ce difera atat de mult preturile

Mergi la inceput