FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Moni, inainte de IA cu 36 ore se face Pregnyl pentru spargerea folicului/lor. Prin urmare ziua IA trebuie sa coincida cu ovulatia. Sincronizarea e esentiala avand in vedere ca ovocitul traieste 24 ore si si mai putin. Fecundatia ar trebui sa aiba loc, deci, in ziua IA. Prin IA se injecteaza sperma tratata (imunatatita) in uter (dincolo de col), urmand ca sa se intalneasca cu ovocitul in trompe. Este o procedura extrem de simpla si absolut nedureroasa. Poti incerca cu incredere.
Bafta tuturor fetelor si in special lui Monty si Dma cu care m-am mai conversat .

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza
va invit la o virtuala
sunt ziua 1 dupa IA
inca 13 pana la rezultat

dma azi te duci la eco
sper sa te ia la 10.30 cum ti-a promis sa nu mai pierzi timpul pe la usile spitalului
astept sa imi spui ce ai facut
sunt f curioasa daca au mai crescut foliculii
sifur nu ai ovulat avan in vedere ca erau asa mici
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

montytaiana - sunt alaturi de tine si-ti doresc ...asteptare usoara !

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor n-am facut nimic, folicul meu nu mai creste
o sa mai merg si luni............dar sigur degeaba

asa ca m-am hotarat sa-mi pregatesc dosarul pt fiv
sunt curioasa daca analizele se pot face si la giulesti
stie cineva?

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

adica dma evat tot 14 mm
ai vazut ca nu s-a spart chiar nu a crescut de loc?

despre fiv inca nu prea stiu nimic
nici nu vreau sa ma gandesc desi cateodata ma mai apuca disperarea si mai citesc la sub, dar fetele sunt deja experte si isi impartasesc decat nelinistile, cred ca ar tr sa citesc in urma cap de inceput
sau sa rugam pe cineva carre a facut sa ne povesteasca am inteles ca in mare te duci de 4-6 ori la spital in rest tr sa faci injectii zilnioc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu stiu ca durata de viata a spermatozoizilor in organele genitale feminine este de 48 ore = 2 zile si durata de viata a ovocitului expulzat prin ovulatie de 72 ore = 3 zile. Practic, perioada de fertilitate maxima este reprezentata de primele 48 ore (2 zile) dupa ovulatie.
Si tot asa am citit undeva ca, colul uterin se inchide in 15 minute. Nu mai stiu unde dar incerc sa gasesc sursa. De aceea ma intrebam daca se introduce prin colul uterin si apoi te ridici brusc si pleci poate fi ok? Dar oricum dr. stiu mai bine. La embriotransfer iti introduce tot asa cu un cateter embrionasii si ii plaseaza langa mucoasa uterina. De pe masa ne duce cu traga in salon in pat. Nu e indicat sa faci miscari din abdomen si e cam nasol cand faci mutarile in si din targa.
Probabil la IA altfel merg lucrurile. Dar macar sa te lase 10 minute pe masa, dar cred ca nu este nicio sansa ca totul merge ca pe banda.

Daca vreti informatii despre FIV eu pot sa vi le dau. Doar intrebati-ma ce anume vreti sa stiti ca in mare am mai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Moni, tu vorbesti de cazurile in care ei- EA si EL- au 21-23 ani. In plus, dupa preparare, se imbunatateste calitatea (viteza etc.) dar scade durata de viata a . Pupici.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

luci habar nu am avut ca si chestiile astea sunt afectate de batranete. Deci ii inebuneste de cap si mor repede. Of,Of...

Mergi la inceput

moni asa e
teoretic ca la carte ar tr sa te tina 30 de min pe masa fara sa te misti
dar la giulesti nu o scotiu la cap cu Moisa
zice ca cine ne-a bagat prostiile astea in cap
dupa max 5 min esti expediata politicos sau mai putin politicos
desi o rog de fiecare data inainte sa ma lase sa stau mai mult mai ales ca mie de obicei simteam ca mi se scurge sperma dupa IAd
de data asta nu a mai curs nimic
nici utrogestanul nu are scapari

Mergi la inceput

dma cred ca o sa intrii si o sa ne dai vesti cand o sa ajungi acasa
dar din pacate eu am sa citesc deabia duminica
oricum sa stii ca ma gandesc la tine
pupici

pup toate fetele mele

Mergi la inceput