FIV cu DONATOR sau IAD- cap.3
Raspunsuri - Pagina 12
andriushca spune:
dma, capul sus! daca tu esti varza, eu ar trebui sa fiu varza murata sau sarmale deja!!! ce zi esti? mai are timp sa creasca si unul si altul, stai linistita!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
dma2007 spune:
am avut o zi groaznica, am asteptat de am innebunit, m-am dus ffff optimista(m-am gandit ca dupa ce am luat AC o luna si ovarele s-au odihnit sa vezi ce folicul am), si am plecat plangand!
e clar copii nu sunt pt noi!
ininte de eco d-na geta(o mare nenorocita, data viitoare ma iau rau de tot de ea)mi-a zis "e prea devreme z 10(pai asa mi-a zis dr dracea), sa vedeti ca ati venit degeaba"-a cobit nenorocita!!!!!!!!
si dupa eco dr imi zicea ce trebuie sa fac si ea o contrazicea:"nu e bine d0na doctor"
bai femeia asta nu are limite!!!!!!n-am putut sa aud ce dracu zicea dr. dracea ca vorbea ca o nebuna!
in concluzie ma duc vineri la inca o eco, si incercam dar sanse f mici, a zid d-na dr
aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
dma2007 spune:
sunt ziua 10, dar data trecuta in z 11 aveam folicul de 22
aspiranta
din 2006
andriushca spune:
Z 10 si folicul de 14? si ce nu-ti convine? iti dai seama ca pana in Z 14 poate sa ajunga la 20-22!
aha, am citit, scriam in acelasi timp. acum nu toate lunile sunt la fel, asta imi zic si eu ca sa ma linistesc ca luna asta nu am nimic pe niciun ovar.
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
dma2007 spune:
am zis ca sunt varza pt ca vad ca dam inapoi, nu mergem inainte!
nu stiu cat o sa mai rezist pe la usi pe la giuly
aspiranta
din 2006
dma2007 spune:
andri eu inteleg ce zici tu dar eu ovulez mai devreme z 11-12
aspiranta
din 2006
montytaiana spune:
z10
deci ar mai fi timp sa indrepti ceva
te-a mai cemat la o eco asta e f bine
pt endometru stiu sigur ceva care o sa te ajute iti trimit pm
montytaiana spune:
dma nu poti stii ai vz ca luna trecuta nu a iesit
poate ai ovulat mai tarziu chiar daca ai avut valoare asa mare in Z 11
in general IA se fac z14-16
deci ai avea timp suficient sa creasca
montytaiana spune:
ti am trimis PM dma
tu decizi ce faci
stiu cum e sa vii trist de la eco
mie ieri z mi se parea foliculul prea maremm mi-era frica sa nu se sparga pana maine cand fac iAD, dar am inteles deabia acum ca asa e normal sa fie mare si frumos
acum m-am uitat pe ce a scris geta la eco pe care le-am facut eu pana acum - la dinte ele 3 in Z13 aveam Folicul de 14mm- cred ca din cauza asta nu am reusit pana acum, tu cu 14 in z 10 eu zic ca e normal
hai ca luna asta intr-un fel tot ne
fie de bucuire fie de necaz
ne luam cu toate de mana si punem de-o petrecere sau de-o jeliciune macar sa ne racorim, ca tare incercate am mai fost anul asta