Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

'Neata! Ruxij, e un inceput. De acum e clar ca trebuie sa explicam tot mai multe, speram sa vina mai tirziu momentul.
Mi-a fost de ajutor discutia cu voi, am tot adunat idei cu fiecare mesaj.
Noi avem un office unde e computerul, chiar nu vad unde l-as putea muta mai la vedere. Eu sint mereu in preajma lui, nu trece mult timp pina trec sa vad ce face. Are computer si la el in camera, fara acces la internet.

Adriuta, multumesc pentru complimente si pentru sfaturi. Bine zici, deja sint fetele buluc, leoaica din mine e gata sa-l apere!
Am si eu citeva muscate, abia le tin in viata peste vara. In schimb acum sint inflorite. Incearca alte flori, aici merg zinnia, marigold (nu le place nici lor prea multa caldura, unele au rezistat totusi peste vara), lantana, black eyed susan, begonii. Aici am vazut ca rezista bine begoniile si sint frumoase. Cum sintem destul de proaspeti prin TX n-am stiut nici eu ce sa pun si au murit multe flori. Acum am pus citeva begonii si o sa mai iau.

Ce money trap e si Black Friday asta! Am facut bilantul si tare multi bani am mai cheltuit! Chiar imi trebuia GPS?

Cind instalati toate cele pentru Craciun? Noi am scos toate ornamentele, dar inca nu m-am apucat de ele. A pus ieri sotul beculete in jurul unui pom. Cu asta cred ca s-a plictisit... Eu ma gindeam sa lasam becurile pe casa. Dar vorbiram cu vecinul, care parca mi-a ghicit gindurile. Cica numai "white trash" lasa becurile de la un an la altul. Ouch! Te pui cu texanii astia, conteaza tare mult aparentele. Ma potrivesc cu ei ca nuca-n perete!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hahaha, pai noi suntem white trash atunci, ca avem becurile pe casa de doi ani si nici ca le vom da jos. Bine macar ca am identificat ce suntem, eu credeam ca ne numim puturosi doar
Asa e cu Black Friday, la noi e de fapt prima data cand am luat ceva de Black Friday, chiar dc. de pe net si am dat 500$ asa, scurt, pe doua obiecte. Oricum, eu de Craciun mereu cumpar ceva pentru casa, de pe net, anii trecuti mi-am luat blender, mixer din ala care mixeaza singur, oale, farfurii. Acu' aspirator care spala mocheta si in podeaua. De aia nu am dormit joi spre vineri, m-am tot gandit dc. chiar ne trebuie, da tot am luat.

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, sa va zic si voua, a zis barbata-miu ca a citit ca cica anul asta toti Santa Claus care lucreaza prin Mall-uri au fost avertizati ca "Merry Christmas Ho Ho Ho", e offensive pt. femei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona, mie mi-a folosit discutia asta.. Nici prin cap nu-mi trecea ca asa devreme s-ar putea naste probleme.. Fiu-miu are 5 ani jumate.. dar cred ca Olga o sa i-o ia inainte dpdv al cunostintelor..
Am gasit ceva despre internet parental control: http://familysafemedia.com/purchase_watchdog.html
Cica e o chestie complicata dar buna, mai multe nu stiu ca n-am cercetat bine problema...
Sanzi, chiar mi-am comandat niste carticele din cele pe care le-ai aratat...

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Ruxij, sorry!!!! Vezi ca si eu aveam aceleasi ginduri, dar se pare ca oripilez vecinii. Adevarul e ca n-am prea vazut becuri lasate la case, la noi in zona nici o casa nu le are... Pai astia cheama firma sa le puna becurile, tot aia vin sa le dea jos. Eu n-am planuri din astea, poate dupa ce cistig la loto.
Noi cheltuiram dublu, din cauza ca am luat tv. N-as zice ca aveam nevoie de el, dar sotul era hotarit sa cumpere. Asa ca mai bine ca am luat un deal bun decit sa dea nu stiu citi bani pe el.

Adriana, ma bucur ca ti-a dat de gindit intimplarea mea. Si eu credeam ca e prea devreme si cum Alexandru nu daduse semne de curiozitate la cei opt ani ai lui, nu am crezut ca fetita de cinci ani ii poate da lectii!

Intrebare: eu stiu si alte mamici care lasa copiii acolo la joaca. Sa le spun ceva? Ca acum nu-mi da pace gindul asta. Ma gindesc ca eu as vrea sa-mi spuna cineva daca afla o chestie ca asta. Pe de alta parte ma gindesc ca nu e frumos. Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona - delicata situatia cu Alexandru si prietena lui.pt mine e clar ca prietena a descoperit din greseala site-urile (folosite in prealabil de fratele mai mare)si a zis ca e cool sa-i arate si lui Alexandru.nu-i pune prea multe intrebari ,dai timp si mai ales incredere.
numai mama sa nu fii,in zilele noastre.
noi am ornat casa deja (daca ma chinui 2 zile cu ornatul cel putin sa ma bucur mai mult timp ) approape in fiecare seara am folosit semineul si e fantastic sa stam in jurul lui la lumina beculetelor.
Black Friday?am fost ne-am trezit la 4 ,la 5 eram langa mall si era deja tarziu,cumparaturi aiurea nu am facut am luat cadouri la preturi foarte rezonabile.
un week-end placut!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Ramona, pai gata, bine ca mi-ai spus, ca incepand de anul asta o sa le dau eu jos si la anul chem firma sa le puna, din toata saracia, cat poate sa coste oare?? Ca asta ar fi treaba lu' barbata-miu, dar lui ii e lene sa o faca in fiecare an Da' ce fel de firme pun becuri din astea, eu nici n-as sti sa gasesc firma.

Mergi la inceput

Pumba, sotul a fost si el matinal. Eu n-am fost ca nu sint "morning person". Cind m-am trezit el era cu tv-ul in mijlocul casei!
Trebuie sa ma apuc si eu sa pun ornamentele de Craciun. Pe vremuri impodobeam bradul in Ajun.

Ruxij, pe aici ne pun fliers la usa firmele astea. O fi "TX etiquette", nu stiu. Vezi si tu daca vecinii vostri lasa becurile nu va obositi nici voi. Preturi nu au pe flier, presupun ca variaza. Unii pun cu becurile tale, sau le poti folosi pe ale lor.
Poate isi fac reclama in ziar... Incearca la landscape companies, am vazut ca macar unii dintre ei cu asta se ocupa.

Mergi la inceput

Merci. Acu' la anu' ca anul asta avem becuri si mai punem noi doar alte ornamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona, ma tot gandeam la situatia creeata, si mi-am adus aminte ca am vazut un film acum cateva luni.. tare mult mi-a placut... Pacat ca nu l-am vazut cand eram mica.. E vorba de The Wonder Years, are coloana sonora superba, e povestea unui baietel de la 12 ani pana la adolescenta.. de 2 ori l-am vazut si inca l-as mai putea vedea odata.. L-am luat si pe CD pentru Codrin, sa i-l pun cand o face si el vreo 10 ani.. Sunt multe episoade, si cred eu ca trateaza ff bine aspectele din viata baietilor.. si nu numai.. Poate te ajuta cu ceva..

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput