Fetele din America (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona eu as incerca intii sa aflu cit stie baiatul. Si apoi cit stie fetitza, daca site-urile sint bookmarked, sau a dat ea search, cine le-a bookmarked, daca tatal sau un frate mai mare...etc.
Abia apoi as vorbi cu mama respectiva,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu fiti duri cu el, a doua oara nu va mai spune...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu tot asa m-am gandit, ca au fost site-urile bookedmarked pe computerul vecinilor. Nu cred ca fata aia stie asa de bine sa scrie ca sa ii vina fix ideea sa dea search pe google. Mai degraba parintii trebuie sa fie de vina, au lasat pe acolo porcarii si a dat copilul peste ele si curios...a inceput sa le arate la toata lumea, curiozitate...oricum poate ca e ceva ciudat in familia aia. Nici eu nu l-as mai lasa ca maine poimaine e tot el acuzat ca nu stiu ce a facut. Si eu am dus prezervative la scoala in clasa I, credeam ca sunt baloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij

Andrada, nu am acces la computerul lor - intii trebuie sa vorbesc cu parintii si mi-e jena sa le sugerez sa cautam pe computer. Desi as vrea sa aflu si eu mai multe, dar stii cum e...
Mi-e teama ca Alexandru sa nu ascunda alte cele de noi. Daca Doamne fereste e mai rau decit atit? Cum fac sa aflu?

Sinzi, multumesc pentru link-uri. O sa aleg citeva mai potrivite.

Fata asta are un frate vitreg de 20 de ani. Orice ar fi, e ceva fishy la mijloc. Nu-mi imaginez cum gaseste ea toate astea pe internet la virsta ei. Alexandru e mai interesat de computer decit ea si nu a dat peste chestii din astea pina acum.
Pentru ca e atit de precoce in chestiile astea incep sa cred ca nu a dat peste site-urile astea ieri-alaltaieri.
Hai c-o iau razna, acum am tot felul de idei!
Orice ar fi, daca e adevarat ca in casa aia a vazut site-urile astea - n-o sa-l mai las niciodata acolo la joaca. Stiu ca nu pot. Probabil ca aici se termina prietenia, dar nu am de ales.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Scuze pentru zecile de "astea", nu sint in stare sa mai reformulez dar sigur intelegi ce vreau sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Ramona, in locul tau cred ca as invita-o pe fetita la noi acasa si as lasa-o cu Alexandru la calculator, ca sa ma edific putin ce si de unde stie, daca stie sa scrie singura si sa caute pe internet dupa diverse lucruri interzise etc. Nu l-as mai descoase pe Alexandru pana atunci si nici nu m-as mai arata curioasa de incident, ca sa nu trezesc dubii.

Mergi la inceput

Lexi, e buna ideea dar cred ca Alexandru n-ar lasa-o acum ca e patit!

Of, inca intorc intimplarea pe toate fetele. Cum am prea putine date nu prea stiu ce am de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Ramona J
Fata asta are un frate vitreg de 20 de ani.

Aha!!! Una peste alta, cel mai bine e sa nu il mai lasi acolo. Pot sa se supere, asta e.

Mergi la inceput

Asa zic si eu. N-as avea nici o clipa de liniste.
Daca inainte luam in gluma propunerile de joaca "de-a familia" venite din partea fetei, in lumina celor intimplate vad cu alti ochi joaca asta.
Maaama ce soacra-mare voi fi!

Mergi la inceput