Cafea cu aroma de femei -48
Raspunsuri - Pagina 11
belutza spune:
am fost afara sa iau putin aer cu al meu si m-am intalnit cu pretena vecheeeeeee si cica e si ea casnica si se plictiseste toataaaa ziuaaaaaaaa... buuuuuuuuun . si am facut schimb de nr de tel , macar sa ne plictisim impreuna ![]()
. am dat de dracu. n-o sa ma mai vedeti pe forum
, ma pun pe golaneala.
belutza
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 49
wonderful spune:
M-am uitat pe Nat. Geog. la un documentar despre un tip autist care era geniu in cifre.F. interesant.
Bella fii tu inteleapta ca ei...nici la andropauza nu sunt.
aidaciolac spune:
Sa vedeti ce am facut azi 
Nu's normala asa ca tineti-va bine
Emma a plecat cu husbantu sa aduca remorca de la camion acasa , iar eu imi zic sa fac o baie asa ca pe vremuri
si stateam asa in baie sa se umple cada si ma intrebam de ce draq stau acolo si nu ma spal repede si sa fug le DC 
...
bey , au nu mai am nici cea mai mica rabdare ... auzi sa stau in apa cand pot sa ma sapunesc si sa ma clatesc si gata
... cred ca nu mai stiu sa ma relaxez 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
quote:Pai daca nu mai vi sa vorbesti cu noi asta o sa primesti
Originally posted by belutza
am fost afara sa iau putin aer cu al meu si m-am intalnit cu pretena vecheeeeeee si cica e si ea casnica si se plictiseste toataaaa ziuaaaaaaaa... buuuuuuuuun . si am facut schimb de nr de tel , macar sa ne plictisim impreuna. am dat de dracu. n-o sa ma mai vedeti pe forum
, ma pun pe golaneala.
belutza
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 49

.Adica vrei sa uiti de noi?********************************************************
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007quote:Te-ai spalat cu gel de dus sau cu sapun ca nu imi dau seama dupa miros
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Adina Iulia
Wendy, unde mi-ai umblat pana acum?
Adina + Olivia Q1.04
Mi-am spalat-o ca sa nu-ti mai puta pi la nas!Tu ai vrut sa stii.Miros bine?
Gel,of course,ca e delicata duckuta mea si o tratez softly sa nu faca riduri sau celulita.
iuliana_2007 spune:
Imi da-ti si mie adresele voastre de mail?Daca vreti ca nu va oblig.Pe PM...
aidaciolac spune:
belutzo tu vrei sa o incurci raaaau 

Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Aido, asa, imi place, nu mai ave3m timp nici de baie, daca mai posteaza cineva ceva si noi nu stim?!
Wendy, nu-mi merge olfactorul de la laptop, s-a bulit cred, ca nu-mi pute a nimic. ![]()
Belutza, si eu care ma gandeam ca ne-ai facut o surpriza si o aduci si pe prietena ta aici pe DC. Hm, degeaba ne-am bazat pe tine...![]()
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Sa vedeti ce am facut azi
Nu's normala asa ca tineti-va bine
Emma a plecat cu husbantu sa aduca remorca de la camion acasa , iar eu imi zic sa fac o baie asa ca pe vremurisi stateam asa in baie sa se umple cada si ma intrebam de ce draq stau acolo si nu ma spal repede si sa fug le DC
...bey , au nu mai am nici cea mai mica rabdare ... auzi sa stau in apa cand pot sa ma sapunesc si sa ma clatesc si gata
![]()
... cred ca nu mai stiu sa ma relaxez
Matza Emma in actiune

Si io tot aici pe dc ma relaxez ca doar nu ma obliga nimeni sa stau ca disperata.
Mersi pt. urari sper sa ajung teafara,ca merg cu masina.
iuliana_2007 spune:
Pai Aida tu crezi ca eu stiu sa ma mai relaxez.Fac totulpe fuga si cate-odata imi ofera sotul sansa de a ma relaxa cum vreau eu dar tot deageaba.Eu sunt pe fuga de fiecare data.Pai inainte stateam cate o ora in baie acum intr-un sfert de ora am iesit daca fac baie la cap daca nu stau mai putin.Am senzatia ca o aud plangand,sau ca vrea sa fiu langa ea si eu nu sunt.