Mamici de noiembrie- decembrie (120)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Anca si noi am zis ca facem restrans botezul si tot am ajuns la 60 de persoane![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=22784" target="_blank">vrem si noi un vot pentru printesa
alfa_anca spune:
ellis si eu dupa ce am facut lista am avut un shoc, am crezut ca nu am numarat bine.... Si faza e ca deocamdata nu am gasit restaurant sa ne convina in cartier pt 80 de pers. Singurul care ne convine are capacitate de maxim 40 si am incercat sa facem o lista de 40 , dar a fost fff greu sa taiem....
Anca
de bebe Elena
poze
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Sheri, poate nu a fost curatat bine pana acum nasucul? Si eu am scos ceva acum 2 zile, nu prea mult totusi si o sa mai vad maine ce productie avem.
RGE, imi pare rau pentru weekend, e frustrant sa nu poti iesi... mie mi-a fost ingrozitor de greu si la o iesire pana la spital... a durat vreo 4 ore, dar am vazut cum stau lucrurile. :( Nu eram pregatita cu nimic, nici macar cu un biberon.
Pussi, maine o sa fie o zi extraordinara pentru tine!Iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Sa fie sanatoase tustele si sa te bucuri de ele din prima clipa, iar tie refacere rapida!!
Maria - 3 NOV 2007
Cred ca ai dreptate, azi noapte si acum o ora am scos f putin, aproape deloc. O mai simt un pic infundata, dar gata cu mucisorii. Hiu, sper sa fie asa totul, sa nu fie vreo raceala. Bine ca vien pediatra maine sa vedem.
Shery si inimioara
Alesia (+2 sapt)
underqueen spune:
ce fain de voi! deja planuiti botezul...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
25+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by underqueen
ce fain de voi! deja planuiti botezul...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria25+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
Vei ajunge si tu acolo. Deocamdata bucurate mult de perioada sarcinii, mie mi-a placut f mult si cu bune si cu rele.
Anca
de bebe Elenapoze
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by oana8188quote:
Originally posted by Ank83
Vineri am reusit si eu sa imi cumpar pompa de la avent.Intr-adevar isi merita toti banii.Am inceput sa redresez problema cu laptele si Raul e fericit si satul cu lapticul meu ...dar de la biberon.Asa avem mai mult timp si pentru altele decat sa stam toata ziua la tzitzi.
AnkRaul
17.10.2007
De care pompa ai luat? Manuala sau electrica?
Oana35+
Alexandra
manuala ...cea electrica e vreo 500 ron

Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
..puiul meu nu suporta Baby drink
..am tot incercat sa-i dau si-l vomita 
...imi pare asa rau pt el ..dar aseara s-a cam miorlait si m-am gandit la colici....bine acum poate sa fie si faptul ca lui nu-i place in patut...s-a obisnuit sa adoarma la tzitzi sau la tati pe burtica..sau o incepe sa ceara botezul..Dumnezeu stie
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
RGE eu am botezat copilul la 2 saptamani jumate si am intrat in biserica, asta dupa ce la 8 zile mi-a facut molifta.Preotul a zis ca pot sa intru odata ce mi-a citit molifta .De cand l-am botezat am mers cu el la biserica inca 2 duminici sa il impartasesc ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Am fost azi la controlul de o luna cu Raul, si dupa cum banuiam nu a luat cat trebuie in greutate.A luat doar 500 de grame, asta bineinteles dupa ce am trecut pe completare si de cand ma pompez sa ii dau cu sticla ca daca mai insistam mult cu alaptarea ajungea saracul pe la 2 kg
... Spunea cineva aici ca daca bebe face caca verde e de la foame.Vin si eu sa confirm acest lucru.Asta mi-a zis si pediatra azi
.Trebuie sa recuperam.A zis sa merg luni la cantar din nou sa vedem daca ia in greutate.Ar trebui sa ia minim 200 de g pana atunci.
Ank
Raul
17.10.2007

Iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Sa fie sanatoase tustele si sa te bucuri de ele din prima clipa, iar tie refacere rapida!!