nu, nu am platit niciodata pe ebay cu el. cel mai usor ar fi sa ceri un alt card atasat contului, pentru plati externe.
Eu am un Visa Electron de la AlphaBank. L-am folosit la plata pe internet, direct. Am deschis cu el un cont PayPall cu care am platit. A functionat ireprosabil.
Cred ca problema vine de la serverele de autentificare ale bancilor. Altfel nu se poate explica de ce unele carduri Visa Electron functioneaza si altele nu.
VISA Electron este un card "ieftin" ca si Maestro de altfel, si desi pot fi folosite si international(unele dintre ele) in functie de conditiile de emitere, nu sunt acceptate pe toate site-urile pentru plati on line, tocmai datorita elementelor de securitate incorporate(ceva mai scazute decat cele pentru VISA CLASIC sau Mastercard, aceasta limitare fiind impusa de site-urile(magazinele virtulale respective). Visa Electron si Maestro sunt folosite, de obicei, pentru carduri de debit (in cea mai mare parte carduri de salarii). Pentru platile online este de preferat sa folositi carduri care au cod CVV (sunt mai sigure) si sunt acceptate de toate site-urile care accepta plati cu cardul.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."