job decorator
Buna ziua! Vreau sa imi ofer serviciile ca decorator de interioare pentru cine are nevoie de un sfat profesionist. Nu stiu daca e permis sa dau nr. de telefon dar ma puteti contacta pe mesaje private. Bineinteles ca pot sa ofer sfaturi si pe forum...Puneti intrebari!!! Multumesc!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Raspunsuri
lbelciug spune:
Indraznesc eu sa-ti cer un sfat. Am nevoie sa impart un living in 2 camere dar sa las lumina sa patrunda si in camera din interior (fereastra ramane doar pe un perete dintr-o sing camera). Cineva imi recomandase peretele din sticla cu usi culisante, dar eu as vrea s anu fie transparent. Imi poti da un sfat eventual de unde sa achizitionez acel perete despartitor?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
***Diverse utile pt bebici***
rory76 spune:
Depinde daca vrei sa comunice cumva aceste doua camere. Daca vrei intimitate totala iti sugerez pereti din caramizi de sticla colorate in verde sau albastru, sau usi glisante facute de cei care fac termopane din geam transparent dar mat, sau cu diverse modele. Daca nu te deranjeaza comunicarea dintre cele doua camere poti monta niste panouri agatate dupa sistemul usilor glisante ( de tavan si de podea ), care arata super, poti face o imitatie de hartie japoneza, care lasa lumina sa treaca dar nu se vede ce e dincolo ( in schimb se aude...). Am vazut ceva pe net dar trebuie sa imi aduc aminte unde...:)Astept mai multe amanunte. Succes!
Carmen_So spune:
Am vazut eu o impartire care mi-a placut, intr-o revista de decoratiuni (casa lux, ultimul nr). De ce mi-a placut? Fiindca mi s-a parut foarte practica: impartirea era facuta prin niste corpuri de mobilier (adica, daca nu-ti mai place, le muti si gata. Corpurile erau foarte simple, niste rafturi albe (albul da impresia de spatiu), iar ca sa treaca lumina, aveau montate in spate (in spatele rafturilor) niste jaluzele. Voiai lumina? ridicai jaluzelele. Voiai intimitate? Pac, jos cu jaluzeaua. In schimb, nu stiu cat de bine izoleaza sonor.
Ideea cu caramida de sticla rezolva partea cu lumina, insa e oarecum o solutie definitiva. In plus, nu stiu cum vi se pare voua, mie mi se pare cam rece caramida de sticla.
Si paravanul de hartie e o solutie buna, da pentru Japonia, unde lumea e obisnuita. La noi, daca mai ai si copii, tine cateva ore
Io nu-s decoratoare, sa stiti, mi-am dat cu parerea din postura de persoana care a avut nevoie de o asemenea imparteala.
lbelciug spune:
Multumesc pt raspunsuri. Camerele trebuie sa comunice, dar nu permanent. Din livingul mare va rezulta un living mic (cam interioara fara lumina naturala) si o camera de copii. Cat suntem acasa, in familie, camerele pot comunica lasand usa despartitoare deschisa. Cand insa avem musafiri sau doarme copilul, atunci camerele nu trebuie sa mai comunice si desigur nici sunetele sa nu treaca dintr-o parte in alta. As fi vrut sa am lumina naturala si in living si de aceea m-am gandit la pereti cu usi glisante. De asemeni livingul are parchet pe jos si nu vreau sa-l stric cu despartitura.
As dori mai multe info despre usile glisante facute de cei care fac termopane din geam sau panourile mentionare de voi. Ceva linkuri cu info si preturi unde as putea gasi?
moko spune:
hop si io.......sunt in plin proces de amenajare a casei(bine, e mult spus casa unui apartament cu 2 camere, meschin de mic!)si pana acum am asa: parchet- stejar, canapeaua maro inchis cu pernele decorative crem, mobila(in curs de fabricatie, model foarte aerisit)- PAL chocolate si draperia aceeasi culoare (luata gata facuta din bamboo, din in din acela grosut).ca sa fie cockteil adevarat, peretele pe care este canapeaua are culoarea pernelor, restul -albi.si acum urmeaza intrebarea: ce gen si ce culoare de perdea ar trebui sa aleg, ce fel de galerii, ce covor si ce accent de culoare sa aleg(daca mai e nevoie de asa ceva)?
alambicata rau sufrageria mea, dar asa se intampla cand nu faci totul odata( cand am facut prima parte din amenajare, adica parchet+zugraveala+ canapea, eram disperati de grabiti ca urma sa nasc pe strazi altfel!)!!!
multumesc mult!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
rory76 spune:
Draga Moko, ma gandesc la sufrageria ta care e construita pe o gama de culori calde, de pamant, si ma gandesc, ca e cea mai potrivita alegere pentru o camera de zi, unde trebuie sa te relaxezi...Ti-as sugera sa iei perdele tot crem, tot din in, dar subtire, transparent, cred ca gasesti tot pe la bamboo. Galeriile ar trebui sa fie din lemn in culoarea parchetului, oricum nu foarte alambicate. La covor ma gandesc sa adaugam putina viata si nerv cu un portocaliu si sa il iei din ala latzos, si sa te joci cu portocaliul in accesorii - vaze, lumanarici parfumate , obiecte decorative, portocale pe masutza de cafea (care sper ca e tot ciocolata ) etc. , te mai gandesti tu in functie de ce vezi prin magazine. Si asa ne-a iesit o combinatie fericita. Imi place ca ai ales canapeaua de culoare inchisa, si mobila la fel, astea le vezi primele intr-o camera.
Succes la amenjari si sa-mi zici ( sau sa faci poze ) sa vedem si noi ce-a iesit!!!
lbelciug spune:
Moko, am vazut la Bucur Obor niste perdelute de in subtirele si cu un model maro finut pe poale. Erau tare ochioase si cred ca ar merita sa le vezi.
moko spune:
rory76 saru'mana mult de tot!cu siguranta o sa pun in aplicare sfaturile tale!!deja cumparasem si un tablou in nuante de portocaliu, dar nu eram sigura ca fac bine
lbelciug trebuie sa ajung in obor pentru covoare, sigur nu voi rata perdelutele de care vorbesti!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
Sense spune:
rory 76 , m-am bucurat foarte tare ca te-am gasit. Te rog ajuta-ma si pe mine . Tocmai am zugravit camera mare ( apartament ) intr-o culoare galben-portocaliu ( o caisa mai deschisa ) , am un covor cu nuante de portocaliu mustar cu ceva dungi visinii (putine ) si ceva crem , o canapea rosu inchis cu perne portocali mustar , mobila cires . Problema este ce culoare pun perdelele si draperia . Ce tablouri as putea pune ? O veioaza ar merge intr-un colt ( rosie ? ) Parca mi-as dori o camera altceva decat vad in fiecare aparatament. Iti multumesc din suflet .
rory76 spune:
Draga Sense, ma gandesc ca ai doua culori de baza acolo - portocaliu-caisa si visiniu. Nu stiu ce culoare are podeaua, dar iti dau cateva sugestii: avand in vedere ca ai folosit doua culori analoage va trebui sa gasim o culoare complementara cu una din cele doua. de aceea, ma gandesc la niste perdele crem dar draperiile sa le luam in verde kaki sau verde praz. Daca vrei sa nu ai ceva ce au altii, asta e. Si apoi repeti verdele acela pe care il alegi in corpurile de iluminat, in obiecte decorative...stii tu. Ma gandesc , ca o lustra verde praz arata tare bine si imprastie o lumina placuta...Spune-mi cum a iesit...