posta romana-coletarie

posta romana-coletarie | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

Am trimis intr-un colet un obiect foarte frumos ,am incercat in felul meu sa-l protejez de eventualele tranteli,adica multa hartie,mult plastic etc.Destinatarul insa a fost dezamagit deoarece obiectul era tandari.
Problema e ca din Italia pana aici ,printr-o firma de curierat a ajuns intact, iar dat pe mana coletariei a ajuns bucati la doar 100 de km.
Daca merg la posta ,am vreo sansa sa primesc vreo despagubire?
E vina mea?
Si cum pot trimite undeva in tara ,un astfel de colet si sa am garantia ca ajunge in stare buna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Cici, imi pare rau pentru coletul tau. Parerea mea e ca nu rezolvi nimic cu reclamatia la posta.

Pentru alte viitoare transporturi, eu cred ca ar fi mai bine sa folosesti firmele private de curierat, unde specifici clar ca obiectul e fragil si trebuie sa ajunga intreg la destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Pe viitot foloseste eirmele de curierat rapid (Urgent Curier, Fan curier, etc) la care exista si posibilitatea asigurarii coletului cu despagubirea la valoarea pe care o declari. Costa putin mai mult dar daca sunt obiecte importante sau valoroase este mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Eu te incurajez sa mergi sa depui o reclamatie; este dreptul tau, macar sa stie ce servicii presteaza! Trebuie sa mai chitanta care ti s-a dat cand ai trimis pachetul si buletinul tau. Du-te cat mai repede, ca au termen. Nu te costa nimic daca incerci.

Cat despre obiecte fragile, incearca sa eviti institutia asta celebra......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

Si eu cred ca ar trebui sa faci o reclamatie. Daca n-o faci, sigur nu rezolvi nimic; asa macar mai ai o sansa.

Noi am avut o experienta neplacuta cu aceeasi institutie. Eram plecati si de Craciun mamaia si bunica au vrut sa-i trimita cadouri fetitei. In pachet era si o papusica sigilata pe care i-au desfacut-o sa vada daca nu e ascuns ceva in ea, si n-au mai pus-o la loc cum era...Si nu vorbesc de ambalaj!

http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png

Mergi la inceput