TEO la Prima TV
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
va dati seama ce emisiune ar face cu Mircea (cel de acum, suparat pe tot ce misca, ca acum cativa ani era mielusel)? Beton!
danitin spune:
Marutza nu-mi place deloc, cred ca are noroc cu echipa din spate, se vede ca nu "simte" emisiunea. Dar nici Teo nu mai e ce era, o punea mult mai mult in valoare desfasurarea de forte proteviste. Clar nu e de calibrul Carcotasilor, sa faca show pe locul limpede...
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Avem si poze noi
micumirela spune:
cred ca-i pare rau ca a plecat de la pro tv!!!dar cum nu are ce sa mai faca(deocamdata) se resemneaza si cu prima.
mirela
tulipa spune:
mie imi place de teo atunci cand se stramba,mi se pare ft amuzanta in momentele acelea;de ex.mi-a placut ft mult emisiunea cu tema"cand visele se adeveresc",a aduc 2 copilasi adorabili,si i-a intrebat tot felul de prostii,a rasss(ma dureau muschii burtii mai apoi)...si eu cred ca atunci cand era la protv era mult mai stralucitoare(si mai subtirica,parca...sunt rea),chiar a fost momentul ei de glorie,se maimutarea mai mult,mi se parea mai interesanta...la prima are si teme din astea care cere filosofie multa...asta e parerea mea....pupici pentru toate
madau spune:
Io votez pt refacerea cuplului Teo & Mircea...cred ca ar fi un adevarat show
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2