Aspirante optimiste > 20 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

monica...cred ca e vorba de branca ursului...este ceai/tinctura/pastile

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

neata fetele mai tarziu si de la mine ca am ramas acasa si am dormit pana mai tarziu ca v-am spus ca am o mare stare de somnolenta. Am citit de treaba cu luminatul la fata si sa stiti ca asa este ,sotul meu mi-a spus cam la o saptamana si ceva de la conceptie ca sunt mai frumoasa ,mai luminoasa la fata ,ca el este sigur ca sunt insarcinata si eu il intrebam daca chiar asa este si el zicea ca el e sigur,ca asa ma vede.
Azi m-am trezit cam umflata la ochi ,la maini ,cred ca retin apa,dar nu stiu de ce ca sarat nu mananc.
cine mai face teste????
Vreau sa stiu si eu ca de aia vin pe aici sa va molipsesc si pe voi ca asa v-am promis cand am ramas gravi.

5+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by Violeta_m_tm

Bujo ceaiul de cretisoara il iei de la farmacie?
Azi dimineata nu am mai ajuns la medic, imi era foarte somn, pt ca nu prea am dormit azi noapte, dar ma duc in seara asta la cabinet.

4+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Violeta, foarte bun pt a calma mancarimile si iritatiile de la candidoza este si bicarbonatul de sodiu pe care ti-l poti procura de la farmacie. Acesta este sub forma de praf si se dilueaza in apa fiarta si racita (adica ajunsa la o temperatura suportabila, calduta). Apoi faci bai cu el, nu spalaturi vaginale.adica poti sa iei o cana si sa te speli chiar asa superficial. Are rol de a regla ph mucoasei.Actioneaza ca o emulsie. Eu am facut candidoza la toate sarcinile si cu asta mi-a trecut. Dr mi-a dat sa iau si Canesten ovule, dar mi-a fost teama si am facut doar spalaturi cu bicarbonat. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Pusi ma bucur ca vrei sa te lasi de tigari, si sunt sigura ca o sa reusesti. Cand ai chef de o tigara intri pe forum si ne spui si noi o sa te ajutam, o sa-ti dam forta sa treci peste ispita. Tu cum mai esti, mai ai de facut instilatii?

4+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Monica e vorba de branca ursului cea mai buna este tinctura ca este mai concentrata dar este si destul de rea la gust,de 3 ori pe zi.Si sotul meu a luat ca avea mobilitatea un pic redusa ,dar in acelasi timp urma si un tratament prescris de medic.

5+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

voi scrieti prea mult si nu mai am rabdare sa citesc

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aseara am visat ca am pierdut sarcina...a fost groaznic,era un vis atat de real!!si cel mai tragic ca totul se petrecea desupra unui wc vechi de-ti pui doar picioarele pe niste talpi si in mijloc era o gaura maree...nu va povestesc ca a fost oribil

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am intrat sa va salut, sa multumesc fetelor care au fost alaturi de mine.
eu o sa plec acasa acum, ma duc sa fac o supita si niste ceai....ca azi nu are voie decat lichide sa bea si apoi plec la spital.

va doresc o zi usoara si frumoasa !!!

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Anaxena ca sunt visele astea la tine? Treci dintr-o extrema in alta.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

mai am 4 instilatii de facut.
aseara am simtit niste dureri mai acute prin uter, ma gindesc ca poate vine ciclu, desi e prea devreme sint abia 15 zile de la interventie, dar cine stie.
miine fac a 3 a instilatie, poate nu o sa ma doara ca aia de data trecuta.

in curind

Mergi la inceput