rds sau digi????????

rds sau digi???????? | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

ne mutam sapt asta la casa noastra si nush ce sa ne tragem. rds sau digi tv? ma refer la cablu. am vazut ca la rds acum dau calculatoarea , mias trage si net, oare sunt bune calculatoareale sau is nashpa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Toate calc primite cadou sunt slabe, dar isi fac bine treburile simple.
De ce nu iei in calcul si Dolce? Iti da calc., e digitala(se vede super fata de rds), telefonia e gratuita cu retele fixe( deci si cu rds) iar ptr. net...se stie cs rds-ul e fumat rau.
Succes in cautare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

am sunat la focusat si mia zis ca din motive tehnice nu pot monta, ceva cu orientarea antenei tre buie sa fie la sud si noi suntem la nord, oare nu ne vom putea pune antena, oricare, dolce, sau digi, din motivul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am fost si eu in situatia ta....casa noua....ce sa aleg...
dupa ore intregi de net...upc, upc satelit, dolce, boom, focusat, rds, digi..etc..si dupa ce am aflat ca "cica" in zona nu ar fi rds...ne-am hotarat la upc - cablu (am zis ca, decat satelit pe casa mai bine cu cablu)..desi, nu-mi suradea deloc, eu avand dincolo pachet complet rds...
ulterior am aflat ca nici upc nu e in zona...ci defapt, rds ..asa ca, acum ii astept sa vina cu matzaraia...

revenind ...digitv are nevoie sa-si aseze parabolica pe pozitia NV (caci de acolo emite satelitu').....in plus, iti ofera radio gratis..ma rog..niste minuni sa te prinda la oferta.....si parca iti da si un receiver gratuit (dar aic tb sa te mai interesezi - eu intrebasem pt 3 tv care e procedura, si mi-au spus ca 1 tv vede 1 pr, al doilea 1 pr si al 3lea, programul unuia dintre cele 2...si daca vrea sa vada alt pr..imi tb un al 3lea receiver....pt mine, treaba asta cu receiverele e mult prea complicata....de ceeea alesesem si varianta cu upc...

cat priveste rds cablu, eu am fost super multumita de ei, nu mi se oprea...cand uitam sa platesc mi-l opreau, ii "dojeneam" ca nu m-au anuntat, dar ma duceam cuminte si-l plateam (asta e una din kestiile care ma enerveaza - faptul ca nu te anunta cand tb sa platesti, dar, ma rog...) ....a fost o relatie multumitoare ....iar net-ul...era la fel de ok, pt ce aveam eu nevoie la vremea respectiva...nici nu se compara cu clicknet, care e o varza cu carne...se blokeaza, isi pierde semnalul, cand vb la tel, nema net....dar, asta e cand te grabesti...

scuze, m-am intins ca o placinta...iti doresc sa faci alegerea cea mai convenabila tie!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput