analize Fundeni- dr Uscatescu

analize Fundeni- dr Uscatescu | Autor: ioanacarmen

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti cum pot lua legatura cu dna dr Uscatescu la Fundeni. Mai exact unde o pot gasi, la ce ora ar trebui sa fiu la spital si daca trebuie sa sun sau nu inainte pentru o programare ( eventual si un nr de telefon). Stiti cumva si ce preturi sunt.
Trebuie sa fac analizele de coagulare, lupus, etc... Poate aveti o lista completa a analizelor pe care le-ati facut, ca sa compar cu ce mi-a dat mie dr ginecoloaga. Doream sa mai stiu in cat timp se dau rezultatele.
Multumesc

22+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

La Fundeni mergi cu trimiterea de la dr ginecolog , la sectia Hematologie , intrebi la poarta si o sa te indrume de acolo .Trebuie sa ajungi dimineata la prima oara pe la 6.45 , nu ai nevoie de programare , analizele sunt gratuite . Stie dr ce analize sa ti faca , stai linistita , a doua zi te cheama pt rezultate
Daca mai ai alte intrebari , ma poti intreba , eu am fost de multe ori acolo

Ps : da ce probleme ai de te a trimis acolo , esti suspecta de safl?
La ce dr ginecolog mergi?

http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

este Uscatescu...o gasesti dimineata la prima ora.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
M-a trimis la ea din mai multe motive: IR putin crescut pe dreapta, mi-au aparut 2 fibroame uterine dupa saptamana 10 de sarcina, am colul deschis si scurtat, contractii dureroase, risc de avort, saptamana viitoare trebuie sa fac si cerclaj, etc.
Marynik, spune-mi te rog cat trebuie sa-i dau dr.-eventual trimite-mi pe PM. Daca mai ai si alte informatii, ti-as ramane recunoscatoare sa mi le furnizezi. Dr mea mi-a scris in trimitere sa-mi faca proteina C si S, probe de coagulare, fibrinogen si AC.L.A.
Sunt suficiente pentru a pune un diagnostic?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Cand ajung acasa ma uit pe analizele mele si iti spun
O sa ti dau mai multe detalii diseara pe PM
Te pup , ai grija de tine

http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png

Mergi la inceput

Si inca un lucru... eu am recomandare de repaos total la pat. As vrea sa ma duc la o ora cand nu este prea aglomerat ca n-am voie sa stau in picioare, jos nici atat. La 6.45 nu e toata lumea buluc acolo, cand deschide? Daca m-as duce pe la 9, n-ar fi mai liber?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by ioanacarmen

Si inca un lucru... eu am recomandare de repaos total la pat. As vrea sa ma duc la o ora cand nu este prea aglomerat ca n-am voie sa stau in picioare, jos nici atat. La 6.45 nu e toata lumea buluc acolo, cand deschide? Daca m-as duce pe la 9, n-ar fi mai liber?

22+

spune-i doamnei doctor ca nu ai risc crescut de avort. dar cred ca mai bine mergi mai tarzior un pic. dimineata e coada!

eu as face analizele si in alta parte. dr. simona avram la coltea sau la institutul de hematologie. de la fundeni multa lume a plecat bolnava fara sa fie cazul, inclusiv eu!

multa sanatate!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

Daca ai IR cu rezistenta crescuta sunt sanse sa ai ceva probleme de coagulare. Eu am luat Aspenter de la inceputul sarcinii, sangeram datorita unui hematom situat langa embrion, mai tarziu a fost necesat Clexane. Am facut analizele la Fundeni si, cu toate ca sunt multe fete care cred ca toate plecam de acolo bolnave se intampla ca unele dintre noi chiar sa fim. Am facut 6 echo tridimensionale pe durata sarcinii la doctorii Popo si Iosup si ma indoiesc ca amandoi aveau cum sa se insele cand de fiecare data aveam rezistenta crescuta pe ambele Ir-ri cu noduli in circulatie si placenta cu multiple zone de necroza maricele.
Nu te speria daca apar mici diferente la analize. Doctorita Uscatescu este draguta si monitorizeaza bine aceste cazuri.Pentru mine a fost foarte bine si la final am reusit sa ajung cu sarcina la 37 de saptamani si Vlad s-a nascut sanatos.
Cand ajungi la Hematologie intreaba de d-na asistenta Viorica si spune-i ca ai risc de avort si ca nu ai voie sa stai prea mult pe drumuri. Te va ajuta imediat si nu vei sta decat cat sa-ti ia sange, ea va vorbi si cu Doctorita Uscatescu ca sa te vada imediat.
mult succes

Mergi la inceput

Aylin, Ilaisa multumesc pentru raspunsuri.
Ilaisa, am IR crescut putin pe dreapta. L-a masurat Iosup la 14 si 20 saptamani, iar la 21 saptamani a confirmat valoarea si Pop.
Stiti cumva daca pot face recoltarea de sange daca am viroza respiratorie? Oare influenteaza cu ceva rezultatele daca sunt racita?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donisv spune:

buna ziua

Stie cineva daca doctorita uscatescu are si cabinet particular? sau unde ma pot adresa ei prin mail/telefon...sunt din suceava, si tot asa nu am voie sa ma deplasez, am hematom linga embrion si risc de avort...as vrea sa-i trimit analizele pe mail, fac plata pt consultatie prin banca, ceva o forma de contact daca ma puteti ajuta !!!

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

doniksv, fetele de la acest topic te vor ajuta pe viitor.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166540&nm=Trombofilia-o-cauza-a-infertilitatii-62-

nu pot sa-ti trimit mp cu adresa dr de email.
nu ai activat mesajele private.

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput