Aspirante optimiste > 20 (210)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
super, o viitoare mamica ne mai ridica si noua moralul:)
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
CrisaS spune:
Oana ai plecat? claudinna mai e cineva pe-aic?
Ce faci claudinna cum te simti? mai rezisti?
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
claudinna spune:
salut crisa!!
eh, mai rezist, dar daca o iau asha, din aproape in aproape, ca daca ma gandesc ca mai e o luna....ma apuca damblalele
azi mi-am luat magneB6 sa ma mai linistesc (de fapt am lipsa de magneziu, azi imi venira analizele)
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
anaxena spune:
eu sunt aici...suparata,amarata,nefutata
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o
!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
anaxena spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Pai cine sa va mai ridice din faimosul butoi daca nu cate o gravidutza?16+ cu posibil
tu cum stai la cap sex?ai mai multa pofta sau deloc?ca am auzit ca asah se impart gravidutele?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o
!!!AMR 32saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
kitzy spune:
Anaxena n-am pofta deloc...da deloc! ![]()
Al meu sotz rezista eroic saracul, am hotarat de comun acord sa nu facem prostioare sa nu cumva sa patesc ceva. Ca de cand am avut sangerarile nu vreau sa fac ceva rau, asa ca el rezista, eu n-am nimic, ma simt foarte bine fara sex![]()
16+ cu posibil 
CrisaS spune:
Auzi si tu Ana, ironia ironiilor...:)))))))))))..saracul sot de kitzy!!!!![]()
![]()
![]()
Crisa
Claudinno, rezista maica...ca acus vine ..timpul sa faci bebe.
Eu stiti la ce ma gindeam, ca nu am deloc dureri de burta si la controalele ginecologice i-am spus ca o luna ma doare si o luna nu.Si mi-a zis ca nu e normal..ca asta poate fi un semn ca o luna ovulez o luna nu.
Abia astept sa ma duc maine!!!!
Chiar nu ma doare deloc.
vOI CE SPUNETI?
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
claudinna spune:
pai se poate sa nu te doara cand ovulezi cu un anumit ovar
pai ce, te doare de fiecare data acelasi loc?
totul pentru bebe