al doilea CIC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Nu-mi dati emotii, ca si-asa sunt putin stresata. dar am dat n telefoane la primarie sa intreb si am primit acelasi raspuns, ma gandesc ca nu sunt prima in situatia asta, or mai fi fost si altele.

Va tin la curent.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicafericita spune:

N-am inteles din ce ai scris de ce ai emotii. Intram in Cic 2 sigur dc l-am avut si pe primul mai ales dc nastem inainte ca primul copil sa faca 2 ani, nu mai e nevoie sa lucram pana la a 2-a nastere, pentru mine nelamurirea ramane ce acte vor trebui pentru dosar cic2, sper sa nu umblu dupa ele hai-hui. In rest noi sa fim sanatoase si copiii nostri, ca ne descurcam cu ajutorul lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

ioana 77, te rog sa ma ierti, eu nu vreau sa iti faci griji din cauza mea, poate numai la noi in oras sunt tampiti astia,,,,sper sa fie totul bine.
Noi ne-am programat bb2 asa incat sa nu fie probl.
Va tin pumnii si felicitari pt minuni.Va doresc sa fiti mamici fericite.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Nu mi-ati indus niciuna starea de stres / emotii, ci personalul de la Primarie, care iti ofera informatii care de care mai variate, de la zi la alta.(legate de cele 42 de zile de concediu de lehuzie)
Astept actele de la servici, sper sa ajung cu dosarul saptamana asta. va tin la curent.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ada:legea nu difera de orase.si eu am fost in aceeasi situatie:dupa cic 1 am intrat in cic 2.nu am avut probleme.singurul lucru care mi s-a precizat in legatura cu cele 42 de zile de lauzie,a fost ca cic-ul se da doar dupa 42 de zile de la nasterea copilului.eu nu a trebuit sa-mi iau concediu postnatal ptca mi se suprapuneau cic-urile(cind l-am terminat pe primul cic,bb 2 avea deja 3 luni).

Mergi la inceput

am depus actele, totul este ok, astept sa vina si banii
Nu a fost nevoie de acel concediu de 42 de zile, doar cereri pt prelungirea concediului de crestere a celui de-al doilea copil si de suspendare a contractului de munca.

EU eram nelamurita de situatia mea, fiidnca am nascut cu mai putin de 42 de zile inainte ca primul copil sa faca 2 ani, credeam ca trebuie sa-mi iau concediu pt diferenta de zile.

Am 2 ani

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicafericita spune:

Ioana, poti sa imi spui daca pt dosar CIC2 ai avut nevoie de adeverinta aia de la angajator?
Au fost necesare aceleasi acte ca la CIC1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tmm spune:

Buna Ioana. Felicitari pentru cele doua minuni superbe. Si eu sunt cam in aceasi situatie. Am o fetita nascuta pe 13.02.2006 si urmeaza sa nasc in ianuarie 2008, dar nu cu 42 de zile inainte de a se termina primul cic.Asa ca m-ar intersa ce acte ti-au trebuit exact si daca se poate si fara concediul de lehuzie.Multumec tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna.as vrea sa stiu si eu daca mai fac inca un bebe(am unul de 1an si 2luni)si il nasc dupa ce ies din cic1 si nu sunt angajata pot plati singura contributia la asigurarile social ca sa primesc cic2?

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput