FIV 146
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
Koraaaaaaaaaaaaaa sunt aci cu pumnii stransi!!
Chiara felicitarii!!iti spun si aci![]()
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
pisix spune:
marrina - poate ca toate facem o usoara hiperstimulre da' nu se pune ...
Bine ca esti sanatoasa si ca nu ai avut alte urmari
Moniland - nu mai fi modesta ca am vazut ca ai raspuns la toata lumea
Haaaa, ce frumos ....deci iana vezi ca mai avem putin si dam si in bobi sa vedem care- rezultatul la tine ...dar daca zice si Moni ca e semn bun ...e bineeeee
Koricica mai ca-mi vine sa te astept la 3 la poarta IDS sa-mi zici si mie ca mooor de curiozitate; eu cred ca nici nu as fi plecat de-acolo...
Mai e mai putin de o oraaaa
cristal1995 - bafta maxima si sa treaca si mai repede timpul ...pana la II
Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
lauravoinicu spune:
Kora , imi bate inima de simt ca imi sare din piept , da Doamne sa fie cu bebici......

Fetele va rog ...... luminati-ma si pe mine cum fac 2 fiole de Gonal odata ca sa nu ma intep de 2 ori , imi trebuie altfel de seringa ? de care ? Va rog explicati-mi si mie , ....
VERET spune:
lauravoinicu ,eu la Gonal luan o seringa solvent si o combinam cu doua flacoane de pulbere si faceam o singura injectie.
bafta
pisix spune:
lauravoinicu - eu ma intep de doua ori ...
Sincer cand a intrat prima data pe FIV nu intelegeam galeriile si majoretele si toate chestiile astea, ma gandeam ca e o chesie de complezenta ...
Acum, cand am terminat o intalnire in doi timpi numai ca sa intru cat mai repee pe net sa vad ce-a facut Kora ...am inteles
Am un nod in gat si abia astept sa primesc vestea
Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Moniland spune:
Ma gandesc ca nu e prea buna asteptarea asta. Poate doar daca s-a dus personal sa ridice rezultatul si pana ajunge la PC mai trece timpul.
Si eu care sunt hotarata sa trimit toate fetele la odisee. Daca as putea...
Ai retinut Anto?![]()
Boo spune:
eu dau refresh la pagina din 10 n 10 minute .. poate s-a schimbat ceva .. 
ufffff, daca asa emotii am la Kora oare oare cum o sa fie cand o sa fiu eu acolo ?? cred ca nu o sa fiu in stare sa ma duc sa-mi iau rezultatul ... ![]()