Aspirante optimiste > 20 Ani ( 208 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mersic Oana! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si ea si bebe mic!
Lili, si eu sunt pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Crisa, tu ce mai zici scumpica? Nici un semn de la tine pe ziua de azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare, salutare!!
vio, felicitaaaaaari!!
claudela, sa aiba nastere usoara!!!

fetelor, nu e corect ce se intampla aici!! pai voi nu aveti mila ca eu nu am mai vazut fufu de vreo luna si ceva si ma mai asteapta o luan de chin??? vreti bataie???
alexa, numai tu esti capul rautatilor!!

crisa, noi stam ceva mai rau, adica 35 de milioane, dar acolo zice normospermie, asha ca...oricum, astept sa ne zica doctorita ce si cum...chiar nu vreau sa ma stresez si din cauza asta..

va ziceam ieri ca am ceva probleme, insa am vb cu doctorita azi si mi-a zis ca e absolut normal si mi-a amintit sa citesc foaia pe care mi-a dat-o la cauterizare...acolo scrie ca dupa 12-14 zile scurgerea se poate transforma in sange, ceea ce e semn de vindecare!! iar eu credeam ca m-am dereglat de tot, ca abia imi trecuse Cm...

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

unde ati plecat??
ma lasarati singura aci...asha ca plec si eu...cine stie ce faceti voi acum..e cam devremeeeeeeeeee!!!

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

marynik

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

adunati-va cu toate!!!am sa va dau o veste mareee!!!
cum sunt eu panicoasa ca sa nu fii patit ceva bb din cauza tusei mele rebele,m-am dus la echo
si ghiciti:
are mama mandrete de bb de 18mm cu activitatea cardiaca prezenta varsta de 8s+2z
adiq l-am vazut pe bb...era cu capul in jos...un cap maree si cu el in jos...avea si manute si i-am vazut cum ii bate inima...am facut poze cu tel..ca de obicei ,ca tot nu avea hartie...nu au ieshit prea clare..dar il am bine intiparit in minte...era asha de mareee...nu va pun pozele pt ca nu am cablul acasa

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Anaxenaaaa , pup tare si fetitza mare si fetitza mica

Felicitari multe multe multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by marynik

Anaxenaaaa , pup tare si fetitza mare si fetitza mica

Felicitari multe multe multe

multumim!!!
sunt asha fericita!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput