Oradea (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

poate va intereseaza http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111123 de fapt sunt convinsa ca da

daria- felicitari sa fie intrun ceas bun, spune ne ce masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mercedes - merci de link, am primit scrisoarea
Masina e un VW Polo, si e albastraaa, Bibi a zis Giulia, io am pus restul numelui de botez

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Mercedes-am rezolvat si scrisoarea. Andrei o va primi in posta!
mersi!!

Daria-sunt tare dragute Polo-urile!!
Eu nu stiu ce facem in w-e. Voi v-ati gandit deja?

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

M-am intors dimineata din Bucuresti,fara treaba rezolvata,ca interviul hotarator nu a avut inca loc.Vremea a fost buna,dar oamenii de toata jena,circulatia infernala,taxiurile naspa...
Inca nu m-am intalnit cu fetitele,ca una e la gradi,iar pe cealalta o iau de la mama dupa ce o scot pe Alexia de la gradi.Le-am cautat jucarii,dar nu m-a inspirat nimic.Am luat totusi un DVD cu Barbie in Lacul lebedelor.Nu le-a prins inca pe ele febra cu Barbie,dar am vazut ca la desene cu ea s-au uitat.

Vedeti ca am aflat ca cei ce distribuie jucarii de pe Minimax (cu magazinul desfiintat de la Lotus) au un depozit undeva pe Borsului,de unde vand si la bucata. Cine-l identifica,sa dea de stire.

Mamagiuliei,ce sa-ti mai zic cu dansul? Fetei ii place,mai ales ca ultima data le-a dat pompoane de majorete si au "dansat" pe "Gingle bells" .E 15 ron ora sau 70 ron abonament pe luna, lunea si miercurea de la 4.30 , 5.30 si 6.30.Noi suntem de la 6.30 ,ca acolo mai era loc. In timpul cat copiii fac gimnastica,mamele pot face aerobic sau step.

Mergi la inceput

Io`st taman in capatul Borsului, unde draq` poate fi, am sa-mi belesc ochii ... ooofff ...
Ally - merci pt toate informatiile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria, felicitari pt masinuta si iti doresc muuulti km fara evenimente!
pupici

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, sa folositi cu sanatate masinuta.

Ally...mult succes la urmatoarea proba, cand va fi ea.

Poze

Mergi la inceput

La multi tuturor Mateilor !
O zi frumoasa tuturor ! Ca e vineri, vine we-ul
Noi maine poate ajungem la teatrul Arcadia, cik e ceva nou in lb maghiara, sa vedem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La mine weekendul a venit mai repede, ca mi-am luat zi libera azi. Am de gradinarit, de mers la cumparaturi, de facut poze, de vopsit mamica...trece ziua repede.

Poze

Mergi la inceput

Siminel, ce gradinaresti ??? Si pls, nu-mi scrii cum se numeste solutia aia cu ingrasamant pe care o folosesti !
Spor la treburi sa ai !!!

Mergi la inceput