Oradea (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Fetelor io de citit va mai citesc da de scris... Acuma astept sa se termine Scooby si sa impart pijamalele asa ca scriu ca apucata. Ioi, Daria apoi mi-i ciuda de mor. In afara faptului ca NICIODATA nu gasesc haine faine pt Tudor (numa fustite si rochite misto in culori vesele, cu volanase si fluturasi, stiti voi mame de fetite mai bine)no acuma nu gasesc nici jucarii . Spune tu asta-i de-a dreptul discriminare, la jucarii 5 (cred)pt fetite si o singura camioneta amarata pt baieti. Apoi io chiar protestez.
Noi la capitolul cadouri stam mai mult decat prost si marea problema e ca duminica sarbatorim patru anisori si musai pana atunci ne trebe ceva super deosebit. Maine sper ca o sa am vreme sa colind un pic magazinele sa nu raman chiar pe ultima zi.
Simina ce bine-i de tine ca mai ai timp si pt sufletul tau. Spre rusinea mea n-am citit o carte de...chiar mi-i rusine sa scriu. Incerc din rasputeri sa fiu la curent cat de cat cu noutatiile medicale. Asta e.
Revin numa sa-mi culc puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Adela, deci sarbatoriti duminica????? La multi ani feciorasului!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Eu am vrut sa revin cu adevarat aseara dar m-a culcat Tudor pe mine.Va doresc o zi super faina si lipsita de evenimente nedorite.
Mercedes am intalnire la nivel inalt azi, sper sa fie bine (vad si spatiul azi).
Multumim mult Gabi. Sper sa fie multumit ca noi sarbatorim ziua lui de 3X (gradi, acasa, cluj)
Fugim la gradi si pe urma la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce baiat mare ai, Adela, sa-ti traiasca !
Cu cadourile ai mare dreptate ... in vara cautam cadouri pt baieti si nu prea se gasesc.
Colega mea i-a cumparat fiului ei un tren cu muuulte accesorii pt statii de la Real, acu cateva zile, la vreo 80 de lei. Cik e chiar fain, ea s-a si jucat :-)))

Io m-am uitat pe linkul de la Cora ... si mi-au ramas ochii pe ursul care se face ghem si mai si miroase a fructe ... dar si costa ...

Revin si io mai incolo. O zi faina tuturor ! Haideti la semnat condica !

Ally - te rog da-ne detalii despre dans ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Semnat si de mine!!
Sunt p-aci, cu treaba cea de toate zilele...

Adela-unde faceti petrecerea??in afara de gradi...

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

adela- sa fie cu bafta! la multi ani fericiti ii doresc lui tudor alaturi de voi.

daria- nu stiu inca sigur dar se prefigureaza sa mergem sambata la cora.

Mergi la inceput

ati comandat de la Reader's Digest-Magic english, pt copilasi?? Chestia aceea cu setul de dvd-uri, cartulii si alte prostioare?
Sunt tare curioasa daca merita, plsss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellouuuuu !
Cris - cat costa chestiunea-frectiunea ??? Ca vreau si io
Eu am de la ei doar atlasul care e suuuper fain.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

200 lei, cu servieta si-am inteles io, platibil in 4 rate.

Da' io vreau sa stiu daca merita!? Produc vreun efect sau ii numa' frectiune??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Dau si eu din coate si ma bag printre voi..ca nu degeaba va citesc zi de zi..chit ca nu mai sunt la curent cu numele magazinelor/firmelor de prin Oradea..
Evi unde ai disparut atata timp?Ai fost p=aci-pe la mine- prin zona?
Cristina esti de coma, ce ma amuzi,vreau sa aflu si eu daca e si efect..ma intere si pe mine!!

Gabriela si Denisa (01.06.2004)

Mergi la inceput