Oradea (21)
Raspunsuri - Pagina 10
adi2003 spune:
Cris. Super tortul. Dar eu m-am uitat si la restul pozelor.![]()
La Pic vreau sa merg maine. De mine e si mai aproape.
Ma bucur ca circula tramvaiele incolo, de cand s-a deschis PIC-ul. Nu stiu cum vor circula in weekend, dar ieri si azi mergeau majoritatea inspre Pic.
Poze
cylyche spune:
Cristina LA MULTI ANI pentru Andrei!!! Numai impliniri si multa sanatate sa creasca mare spre mandria parintilor!!!
Pai eu inca nu stiu ce voi face in Weekend ,sper in schimb ca voi dormi noaptea

![]()
Weekend placut!!!
cylyche spune:
In sfarsit am reusit sa pun poze cu Edy...
Pozele sunt aici:http://community.webshots.com/album/561540973uYclZa
gabi_j spune:
Hello!
Cris, la multi anisori puiutzului tau! Frumos tortul. Sper ca l-ati papat cu pofta!
Se vede de la o posta ca io nu-s mamica... in timp ce voi mergeti la deschideri de hypermarketuri, eu umblu la inaugurari de carciume ... Acuma ma pregatesc la noul Blue Monday unde va canta trupa Firma. 
Sa aveti un weekend frumos! Eu una voi lucra, voi merge la scoala, si sper sa mai apuc sa ma si odihnesc candva ca is generally rupta-n gura de obosita ce is.
PS: Daria - ai primit masinutza??
cristina22 spune:
'neatza!!!
Simi, Gabici, Cylyche-multumim de frumoasele urari
!!!
Cylyche-ce frumos e bebe Edy!!!
Gabiciule-ce-s alea carciume, cluburi, concerte....
??? uuufffffff, ce vremuri!!!Da' macar, fie-ti mila de necunoscatori si pune o poza, mai da un detaliu, sa nu stam asa in ceata totala
.
Simi-cred ca si io dau o fuga pana la Pic, asa sa vad si io noutatile din metropola noastra! Da' asta numai dupa ce voi reusi sa adun in casa, ca arata ca dupa razbel, iar in camera lui Andrei nu se poate deschide usa, ca a mai primit doi saci de jucarii, spre imensa mea bucurie...
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
marius spune:
Am fost ieri la Pic seamana foarte mult cu Real, preturile sunt asemanatoare insa nu sunt atatea produse. Am ramas foarte impresionat de standul de produse din carne. Arata super super super orisice si dori sa achizitionezi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa/www.romleas.ro/circulatie/" target="_blank">Circulatia in Romania
AdelaP spune:
La MULTI ANI! Andrei. Tare cuminte fecior ai Cristina daca a avut parte de asa tort frumos, de petrecerea de la gradi si de surprizele de acasa. Io ma intreb acuma cu ce saracia mai poate veni Mosul? (nu de alta dar noi suntem cam in aceeasi situatie
)
Io am avut vineri intalniri inalte pe la Bucuresti a caror rezultat il aflu numai marti dar m-am ales cu o oboseala de numa-numa. Capac peste toate al meu consort e la nu stiu care sectie de votare azi si maine asa ca am ramas singuri.
Fetelor s-a deschis Clubul Mamarutelor in Oncea,noi inca n-am fost inauntru dar trecem zilnic de cateva ori pe langa casa. Am inteles ca e o familie tanara care a preluat afacerea si e super fain.Va dau detalii daca vreti.
No ma laud si io cu o masinuta faina(de care sincer n-am putut inca sa ma bucur ca au fost alte evenimente care au umbrit asta) tot un Polo dar argintiu.
Fetelor rugaminte mare: vreau din suflet sa fac o donatie de sarbatori, inca nu stiu cat si cum dar va fi cu siguranta. Avem in oras ceva casa de copii sau centru sau cunoasteti voi niste cazuri mai speciale dar care in mod real sa aiba nevoie si sa se bucure de ajutor.( nu genul...tatal alcoolic, mama somera cu 7 copii).
adi2003 spune:
Fetele - dati-mi si mie ceva idei anti-balonare.
Deja e mult prea mult. De vreo 3 luni incoace, dupa fiecare masa, la 15-20 minute simt ca plesnesc. Atat stomacul cat si burta se umfla - de zici ca-s o femeie gravida.
Si asta dupa orice fel de mancare/nu conteaza.
Nu ma doare nimic, dar senzatia e tare neplacuta. Azi ultima oara am mancat la ora 20, dar si acum sunt ca un balon.
Dar la fel se intampla si daca iau micul dejun sau pranzul.Si nu mananc mult. Spre exemplu, daca la pranz mananc ciorba nu mai e loc de felul doi.
Nu ma trimiteti la medic ca acolo merg doar in cazuri extreme. Stiu ca gresesc, dar asta e - nu suport sa ajung acolo.
Poze
marius spune:
Du-te la medic!
PS. ai spus fetele... asa ca sfatul meu se accepta ![]()
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa/www.romleas.ro/circulatie/" target="_blank">Circulatia in Romania
cristina22 spune:
Simina-consulta macar medicul de familie.
Nici eu nu fug la medic din orice, ca asa-s io, da' cand ii rau, un telefon tot ii dau doctoritei mele, care e super-super!!
Aci poate ne ajuta Adela!!
Apropo, multumesc de urari!Sanatate si numai bine si voua!
Iar cu ce saracie sa aduca Mosu
, apoi nici io n-am habar, da' nu-mi fac probleme ca Andrei, 100% imi face o scrisoare de vr'o 2 pagini !!
Iar e luni!!
O SAPTAMANA BUNA LA TOTI!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)