ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

ALEXA, ti-am spus ca si azi e a doua zi infernala de durere de cap. O prietena de pe forum , draga tuturor , chiar ma sfatuia ca de ce nu iau concediu medical, nu pot din pacate ... :(((

la cine te operezi, scuza-ma , pentru ca poate am uitat , de la o vreme sunt la pamant cu capul mai ales si nu e gluma ...
la cine te operezi ??

daca e Tutunaru , nu sunt probleme, asa spun de la mine. A tinut 1 ora juma dar a fost super si curat . mai rau la mine au fost efectele de la anestezie dupa aia . Roaga-te la Dumnezeu cu incredere si fara panica , cu credinta ! Va fii bine !!

Dia

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

da, tutunaru

mami de brotac

Mergi la inceput

atunci , te-ai aranjat , nici nu vei simti inciziile, si nu vor fii probleme !!!!

m-am linistit de tot in ceea ce te priveste

te pup, si te voi suna

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

DIANA oare tu ai durerile astea de cap infernale ca urmare a anesteziei?Nu ai stat destul intinsa e spate?Daca da imi dau seama ca sunt inforatoare dar sa nu iti faci griji..........nu e chiar asa cum zice lumea ca iti raman pe viata..........iti trec si stiu asta de la finul meu care s-a operat si nu i-a zis nimeni ca nu are voie sa se ridice.........dar dupa 2 luni in care a baut f. multe lichide i-a trecut si acum i s-au tras la nevasta-saAsa ca iti trec.....Imi pare tare rau de tine.Dar uite de la mine
ALEXA-IOANA tu unde ai facut prima laparoscpie?Nu iti fa probleme,du-te optimista si increzatoare in DD ca are grija de noi de fiecare..........Noi te iubim si ne gandim la tine.....
CRISIS,MADA,FIREYES,LUCIA pupici la toate si sa dea DD sa ne tine sanatoase si optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis..sanatate multa si un bebic sanatos si fericit!
Alexa...acum o sa fie super bine, ai sa vezi DD cu tine,
Fetelor a venit vacanta la voi, unde ati disparut? Imi este dor de voi
Ginamaria...durerile de cap ale Dianei sunt de la tratament, operatia e facuta cu anestezie generala. Si eu am avut dureri crunte de cap, dar au trecut odata cu efectul injectiilor.Te pup dulce fata frumoasa.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Aha,am inteles............eu nu am avut dureri de cap pe timpul tratamentului dar a avut sotul meu de la isteriile pe care le-am avut timp de 6 luni......acum daca ma gandesc,nici nu stiu cum m-a suportat.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Buna seara fete dragi!!
Alexa Ioana succes la laparo si sa fii optimista ca totul va fi bine!!!!! Din pacate nu am reusit sa-ti scriu pe PM despre adoptie dar dupa operatia ta vom avea timp.
Lucia pupici si ai grija de tine !!!
Mada23 esti o scumpica si reusesti sa ne binedispui cu vorbele tale!!
Diana suntem in aceeasi barca
Pupici la toate, toate fetele si haideti, asteptam sa vina Mosul cu vesti bune!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Pup fetele dragi!
Cand ai Alexa Ioana laparo? Ca sa-ti putem face galerie...eventual o spirala pozitiva...glumeam.Ce ziceti, daca era vara, ne puteam aduna pe litoral, dezbracate sa meditam pt Alexa?

Mergi la inceput

eu ma gandesc sa sun pe alexa, adica pe sotul ei , Joi, pe la ora 10:00 , si o sa imi spuneti si voi ce ii spun ...

AncaOradea iti multumec mult ca iti pasa de mine , Mada are dreptate, durerile astea cumplite de cap sunt de la tratament , si trec cu IBUPROFEN , o sa va spun de unde am aflat.

avem o carte in engleza, eu si sotul avem de gand sa traducem pasajele mai sintetice , si voi pune pe pagina web. cand pot si eu ... :((( , vom traduce cartea, e ffff importanta.

numai aseara am aflat ca durerile severe de cap sunt efecte de la ..., si asa mai departe

pentru toata lumea, scrie acolo, B12 , f important, daca va doare rau capul IBUPROFEN , metode naturiste de vindecare si metoda cu diphereline spusa acolo si multe altele, mulre voi le stiti, dar munca asta la care ma bag in plus , poate ma ajuta sa alung starile care le am si nu strica sa mai citeasca si cate o fata care descopera in orice zi ca are aceasta boala, plus in primul rand sfaturile voastre si prietenia de pe forumul acesta

normal, si omega 3 , si ulei de primula si asa mai departe , am citit din nou, ce stiam deja , dar pot fii si lucruri care inca nu le stiam ...

cand va fii gata , o sa va arat si voua

acuma mi-a trecut de ieri capul, am luat Nurofen (cu IBUPRIFEN) , M-AM CALMAT , SI MI-a trecut durerea de cap care a tinut 2 zile

e posibil, ca sa fiu sincera , sa fie si de la anestezie ..., dar sentimentul meu este ca este efect secundar de la injectie, pt ca a aparut dupa a doua injectie

in timpul operatiei tineti minte ca nu am mai respirat si am primit niste palme de la asistentele de acolo, mi-a miscat capul deci, si acuma pot avea dureri de cap de la amblele cauze ...

gata, ma intorc la munca, dar tre sa fiu atenta cica sa imi dozez energia, am observat si eu, cand fac efort prea mult, fizic sau intelectual, am stari grele ..., si obosesc fizic imediat ... :(((

va pup, mai vb, Diana

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

neatza, bambinele!!! sper ca sunteti voioase astazi, ca sa imprumut si eu de la voi ca ma asteapta o zi luuuunga si grea la serviciu:)

Ginamaria, draguta, te pup si eu cu foc
Facem galerie, facem, mergem pe mana Dianei la telefoane:)

eu am fost un "limorc" zilele astea, n-am mai citit nimic pe tema endo, tot trag de mine sa va exact ce pot sa pap si ce nu, dar mi-am luat echinaccea si ceva omega si pap de zor la pastilute... si ma vait ca m-am ingrasat rau (stiu, stiu, e o tema uzata rau:), dar mi se pare ca abia ma misc si nu cred ca m-am mai simtit asa vreodata... chiar ma bate gandul sa bag o cura de slabire ca nu ma mai suport, am pus 4 kg intr-o luna, habar n-am cum am reusit

nu mai zic ca imprastiata cum am fost lately n-am mai fost nicicand, iar aseara ma intreba sotzul meu daca am baut ceva, ca aveam un fel haotic de a fi. spuneti-mi ca sunt efecte secundare de boala, ca tratament nu fac... nu afc nimic, doar nu dorm si nu ma odihnesc...

offff, hai plangeti-mi un pic de mila, poate ma mai redresez:)

Mergi la inceput