ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23
Raspunsuri - Pagina 17
mada23 spune:
Adelamaria...FELICITARI sa iti traiasca minunea, sa fiti sanatoase, sa va aduca numai bucurii si impliniri! 

Ralu..multumim pentru vesti 
Lucia...nu am cum sa nu te bag in seama ca imi esti prea draga
, toate fetele imi sunt, facem parte dintr-o familie si trebuie sa fim unite ca sa putem sa urmam minunatele fete care au fost binecuvantate cu o minune.
Va pup, in egala masura pe toate, sa aveti un sfarsit de sapatamna plin de bucurii! 

am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
lucialu spune:
Mada,Monica,Ralu
si voi mie imi sunteti toate foarte dragi dar chiar am nevoie sa imi revin.Inca mai am probleme si cu gatul.In fine,trebuie sa-mi canalizez toata energia intr-un singur punct.Sa ma fac bine.Sau cat se poate.Si apoi sa vad ce vom face.
Monica
sunt o furnica aici.Esti o dulce
.Dar nu fac nimic in plus fata de voi toate.Poate glumeam mai mult.Si iti multumesc ca ai fost mereu prin preajma sa pui umarul.Ai grija de voi!
Ioana,Ancule,Mada,Uca,Boo,Diana,Ginamaria toate dragele fiti tari!Si inconjurati-va numai de lucruri frumoase cat puteti voi de mult.
Anca,Mada la noi stiu ca e mai greu.Nu suntem din Bucuresti.Nu ca acolo e lapte si miere.Dar te mai poti descurca.Mai misti ceva si uneori chiar mai mult daca ai si un astfel de forum ca ajutor-stii din start unde sa mergi.Ramane sa vedem ce putem face asa cum se ivesc problemele.
Lilisor
cu tine sigur voi mai vorbi pe mess.
Si aici voi aparea cu siguranta cand voi avea ceva de spus.Multumesc pentru intelegere.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ancaoradea spune:
Ginamaria si Lucia Da, in oradea fac monitozizari doar, fara stimulare, ca nu prea am incredere in dr si oricum am ovulatie fara probleme, pregnil nu fac ca foliculul se sparge la 19-22mm. As face o IA, in Cluj, Tm ? Ce spuneti? ce-mi recomandati doctori, preturi?Se face IA far stimulare...are rost?
ginamaria spune:
Anca la cluj daca vrei se afc IA la clinica Ginecologie1.Acolo sunt mai multi medici,pretul e 280 ron IA cu spermograma cu tot........si stiu care vin si din alte orase.Despre medici iti scriu pe PM
quote:
Originally posted by ancaoradea
Ginamaria si Lucia Da, in oradea fac monitozizari doar, fara stimulare, ca nu prea am incredere in dr si oricum am ovulatie fara probleme, pregnil nu fac ca foliculul se sparge la 19-22mm. As face o IA, in Cluj, Tm ? Ce spuneti? ce-mi recomandati doctori, preturi?Se face IA far stimulare...are rost?
mada23 spune:
Buna dimi iubitele!
Va doresc o saptamana excelenta si mult soare in suflet. 

"Iata ce este corect: orice este facut dintr-o inima plina de iubire"
fireyes spune:
Adelamaria, felicitari pentru minune!!! sa iti fie sanatoasa si voinicutza, ca Fat-Frumos:)
Diana, eu invat mult de la voi, chiar si de la discutii in contradictoriu, ca vorbiti mai pe limba mea, adica a unui nestiutor. Si chiar imi trebuie sa inteleg mai multe ca sa pot sa ma mai agat de ceva, sa nu fie totul chiar o nebuloasa. Fireste, tot de la medici astept izbavirea finala, dar n-are ce sa-mi strice sa inteleg de ce trebuie sa fac intr-un fel si nu in altul.
Lucia, iubita, ce e cu tine? n-avem cum sa-ti luam durerea cu mana, desi ar fi ideal asa. dar pt partea psi putem sa lucram aici, impreuna. chiar ma sperii ca te vad atat de categorica, mai ales ca tu esti genul de luptatoare cu zambetul pe buze, oricat iti e de greu.
va pup pe toate si sa avem o saptamana buna, buna!
mada23 spune:
va fac o serenada sa va inveselesc putin si sa va trezesc din amorteala si apoi fug am mult de munca 

..si un dans din buric
...
hai fiti fericite ne-a mai dat DD o zi ,sa putem realiza visul.
Alexa Ioana spune:
de la cluj !
ultimii pupici pana... probabil... saptamana viitoare !
sa ne revedem cu bine, si sa va gasesc sanatoase si optimiste si apropiate, asa cum va stiu !

unducthable spune:
buna ziua fete dragi
la mine de ieri de cand m-am sculat pana noaptea , durere mare de cap, foarte greu , nu am cuvinte
tuturor care au laparoscopie in viitorul apropiat sau orice au , le doresc vesti bune si sfaturi / tratamente si ingrijiri bune de la doctori le doresc , sa le ocoleasca depresiile, durerile de orice fel, inclusiv cele de cap ;
vad ca si azi ma doare capul la fel ... , parca nu mai sunt eu ... , singura certitudine este ca va trece aceasta perioada , in rest , spatele, ceafa , omoplatii si capul ma dor rau de tot , desi mi s-a facut si masaj si am luat medicamente
cam asta pentru acum
aveti grija de voi, Diana
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
mada23 spune:
Alexutza ..tin pumnii la fetitza, o sa fie bine, sa vii sanatoasa, 

multe pentru tine.