Aspirante optimiste > 20 (207)
Raspunsuri - Pagina 5
marynik spune:
quote:
Originally posted by oanasm
marynik ce cauti aici!? treci la!!! si tine-o tot intr-un
inca 6 zile
Oana
Acusica fug

http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
pusichet spune:
salut
felicitari proaspetelor gravidute.
sa fiti sanatoase si cu sa aveti o sa rcina usoara si la termen.
eu miine fac a 2 a instilatie,dar a inceput sa ma doara burta ca la ciclu. oare vine asa repede menstruatia?
am abia 11 zile de la chiuretaj.
si am racit tare , tusesc de imi ies ochii din cap.
cit timp nu am voie sa fac baie?
ca asa as face o baie...
in curind
Violeta_m_tm spune:

Ceau dragutelor
http://tt.lilypie.com/u2n2p3.png
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio
claudinna spune:
salutare fetele!!
eu acum am ajuns acasa
de vreo cateva zile, desi mi-a trecut cm, am o scurgere rozalie, chair rosie uneori, dar nu seamana cu menstra...maine tr sa dau un tel la doctorita sa o intreb ce poate fi...plus ca de vreo 3 zile am dureri de cap, ameteli...nu fac nici un tratament, pun doar niste ovule cu rol de dezinfectie...
am facut si spermograma...a iesit normospermie cu astenospermie medie...ce o fi insemnand si asta??
voi afla cand mergem la medic...dar astept si parerile voastre
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
dara_d spune:
Buna seara fetelor am intrat iar la voi abia azi ca ieri am fost plecata.Sio azi am dormit vreo 3 ore la pranz,in rest nu am greturi ,ma simt bine ,obosesc ceva mai repede deact pana acum, dar e bine in general.
Gaby imi pare rau pentru ce ai patit trebuie sa mergi la medic sa vezi ce a fost,ma bucur ca esti optimista si te-ai mobilizat pentru luna ce urmeaza.
Claudina nu iti face probleme daca scrie noormospermie este bine ,iar asteonospermie inseamna o mobilitate un pic redusa a spermatozoizilor si se trateaza cu medicamente sau cu medicamente naturiste.Iti spun din experienta ca asa a avut si sotul meu prima spermograma si a facut tratamentul dat de medic si apoi i-a iesit foarte bine si acum sunt gravida.
Va pup pe toate si mai intru maine ca acum ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat.
4+
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by oanasm
si eu sunt tot z 21...din cm de 29-30z! hai rocsy c-o facem lata luna asta!!....poate n-ar strica sa mergi la un dr cu durerile alea
Oana
pai ultima data cand am fost la dr a fost vineri cand mi-=a zis ca s-a spart foliculul. eu banuiesc ca s-a spart miercuri ca m-a durut atunci ovarul. oricum eu nu cred ca astea pot fi simptome de sarcina mai ales asa devreme
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
claudinna spune:
multumesc dara!
rocsy, pastreaza-te optimista, spera, gandeste-te ca e f probabil sa fie bebe!! daca s-a spart foliculul....
stresul nu face bine...
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
claudinna spune:
buna violeta!
totul pentru bebe
bujo spune:
Oanasm nu te lua dupa col ca pozitia lui este influentata de ff multi factori si nu poate fi considerat simptom de sarcina. Se zice ca se ridica colul pe parcursul sarcinii dar nu imediat dupa fecundare. Al meu de ex e coborat si tare saracu si uite ca e bb. Stiu ca esti nerabdatoare dar mai asteapta putin. Mai degraba ia-ti temperatura si pipaie sanii. Aaa si vezi daca te simti mai balonata decat de obicei. Iar daca nu apar simptome nu dispera ca la mine au inceput sa apara vaaaag cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa vina CM.
bujo
4+ din prima incercare
album de nunta

!!! si tine-o tot intr-un
....poate n-ar strica sa mergi la un dr cu durerile alea