Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
Gabbriela spune:
neatza si de la mine....
ieri am luat lui piciulica tortul numarul 2.. pt ca ieri era oficial ziua lui.. tort pisicesc zic eu.. Piciu e indragostit de pisicute.. asa ca am comandat un tort sa aiba o pisica pe el.. asa bucuros era, prima data nu vroia sa ne lase sa il taiem... tortul a fost delicios... uite si poze cu reactia lui cand a vazut tortul pisicesc aici
Eu ma pregatesc sa plec la biserica... a doua calatorie la biserica a lui Julian.. prima a fost la botez, si asta e a doua.. sper sa ii placa, pt ca vreau sa il inscriu in corul de copii si sa frecventez mai des usile biserici
Multumesc pt urari Crig, Anina, sinzi
.. si sorry daca am uitat pe cineva...
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Salut.
Si de la noi, mai cu intarziere, pentru Julian LA MULTI ANI!, multa sanatate si fericire, alaturi de parintii lui.
Noi am avut un week-end frumos, sambata am fost la sanius in Poiana, eu am fost doar spectator. Apoi am urcat cu telecabina, a fost o vreme superba, Stefan a fost super incantat, a zis ca mai vrea, si nici macar nu ar fi o problema, stam asa de aproape... insa era destul de aglomerat, asta nu ne place, aglomeratia :(.
Duminica am dormit la pranz, apoi o mica plimbare la vot...
Sa aveti o saptamana frumoasa, la noi s-a mohorat vremea.
Nicoleta
18 plus
si Stefan (27.01.2003)
Nicoleta spune:
mi-am schimbat si semnatura... oficial am ajuns cam la jumatatea perioadei.
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)
tamyra spune:
Buna mamici!
Desi cu intarziere vin si eu sa urez sarbatoritilor :"LA MULTI ANI!" ANDREI si JULIAN iar mamicilor felicitari sincere pentru asa copii frumosi
.Super pozele...dar torurile...
Noi suntem bine dar pentru ca ne-am mutat si inca nu am reust sa mutam (instalam )calculatorul nu am mai trecut pe aici...Acu scriu de la serv.
....sunt cam restantiera...dar vreau sa-ti spun Aidaca esti un adevarat exemplu de super-mamy
Matza ta este adorabila ....Ma bucur mult ca sunteti bine
Din pacate nu pot sa scriu mai mult dar promit sa revin ....din noul si spatiosul apartament
cu vesti despre spiridusii mei care sunt super incantati de noua camera.
Va pup si sa aveti o saptamana minunata!
mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/
cristina22 spune:
Nicoleta-asta da semnatura!!
Tamyra-multumim si mai vrem poze cu spiridusii!!
Aida-da' nu ne povestesti nimic de frumosul meu oras?? Pe unde-ati fost, ce-ati vazut, cum s-a distrat matza?? Chiar am vrut sa-ti spun ca e o frumusete Ema!!!
O SAPTAMANA FRUMOASA SI PLINA DE VESTI BUNE SA AVEM!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici! ![]()
Aida,

, pentru ceea ce faci peste noapte.
Nicole, foarte fain tortul cu pisica !
Avea de ce sa fie entuziasmat Julian, daca mami i-a indeplinit atata de frumos dorinta. 
Ruxij, da, au fost alegeri europarlamentare si referendum pt. votul uninominal. Dar foarte slaba a fost prezenta la vot.
Aseara, in sfarsit, Cristina a scapat de unul dintre cei 2 dintisori de lapte, care nu se lasau scosi.
Mai are unul de scos si peste vreo 2 luni, urmeaza cei 2 incisivi centrali de sus, care....misca, deja.
Va fi stirbuta de ziua ei. ![]()
Aici, avem cateva poze noi, din weeekend. ![]()
Nicoleta, ce fain v-ati distrat in weekend.
La noi a plouat azi-noapte si avem uncer mohorat si acum. ![]()
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor !
Tamyra , abia astept sa vad poze cu noua camera a copiilor ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Karina spune:
hello fetele !
Va pup pe toate in mare viteza si va doresc o saptamina cit mai buna !
Nicoleta la mai mare !
Fetele, nimeni n-a cumparat revista Scooby Doo nr. 57?!!
Vi-l prezint pe ochelaristul lui mami
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
cristina22 spune:
Karina-noi am luat-o pe cea de martea trecuta. Cand ajung acasa ma uit ce numar e!
Daca intrebi de carti, am avut un pachet intreg, ca de regula!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Karina spune:
Multumesc Cristina. Da, revista de martea trecuta e nr. 57.
Si n-am avut carti de joc la ele. 

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
katty spune:
Hello, hello,
Karina, din pacate nu pot sa te ajut, noi am cumparat rev. Scooby, pana la nr. 19 sau 20. Am sistat ca nu-l mai preocupau pe Andrei.
Nicoleta, sa ai o sarcina la fel de frumoasa si de-acum incolo!!! Chiar v-ati distrat interesant in weekend. Poate pui si ceva poze de la sanius.
Tamyra, cred ca sunteti tare fericiti ca ai reusit sa va mutati, in sfarsit, parca mai ieri erai fericita ca v-au repartizat locuinta, si acum v-ati si mutat!
Aida, frumoase pozele cu pisicuta!
Nicole, super tare tortul number 2 cu pisicuta, mi-a placut mult de tot, as fi lins si eu o felie!!! Chiar, nu e poate sa trimiti o feliuta prin PM?
Crig, am vazut-o pe Mariuca la inot, am vazut si filmulete din urma de la Festivalul Grand Prix, super tare cum dansa! 
Dupa cum va spuneam, ieri am fost la un botez si o logodna, unde au venit si sora mea cu sotul ei si cu cu Ana. In biserica, in loc sa stea cuminti, Ana (care pana acum cateva zile voia sa se "marite" cu tatal ei, acum a trecut la Andrei, ca intre timp i s-a explicat ca tati e luat deja de mami) avea o conversatie "inteligenta" cu Andrei: cazusera cateva orhidee din lumanarile de logodna si Andrei a luat una s-o duca unei colege la gradinita (pe care o place), si Ana i-a zis sa i-o dea ei. Andrei a zis ca el o place pe Andreea si ca se va insura cu ea, ca nu se poate insura cu doua fete. Ana a zis ca atunci s-o aleaga pe ea! Era un hai acolo!
Pana si preotul s-a uitat la ei si desi le-a zis sst o data, tot ii venea a rade!
De votat n-am votat!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei