Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxij spune:
Ati scris muult si eu am ramas tare in urma!
La multi ani Andrei!!
La muti ani lui Julian, putin in avans! S-au distrat pe cinste copiii!
Multumim pt. urarile de curca-day. Pana acum a fost f. frumos. Si e super ca avem liber pana luni!!! Ce bine eee....
khristin spune:
Sal'tare pe fuga....vad ca multi sarbatoriti se anunta...
La Multi Ani, Andrei 
La Multi Ani, Julian 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
sinzi_ana spune:
Noi ne distram pe cinste!!!
David are un sleep-over cu prietena lui, Rebecca...si scot la perle una dupa alta!!!!
In lift, dupa ce am preluat-o, Rebecca ii spunea lui David ca si=a adus si pijamalele si-a pus si chiloteii pe ea!!! La care David cu un aer superior "mda...cred ca o sa dorm si eu fara tricou in noaptea asta"....
Apoi il aud pe David cantand la pian...el canta de zor si Rebecca dansa de zor!!!!
Acum i-am spus lui David sa isi schimbe tricoul ca e ud, si el ii spunea Rebeccai "vrei sa iti arat buricul meu??" si hop, s-a dezbracat de tot![]()
![]()
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
cristina22 spune:
LA MULTI ANI, JULIAN, SA CRESTI MARE SI SANATOS!!
Mii de multumiri pentru urarile voastre. Sunteti speciale

Katty, Francisca, Nicoleta, Anina, Sanzi, Karina, Aida, Dodo, Nicole, Elena, Cristina C, Ruxi, Cristina!
Sanatate comorilor voastre si sa dea DD sa auzim numai de bine!!!
Va invit la o feliuta din tortul lui Andrei!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2131563800081429888pMcIri
Azi vom avea inca o petrecere cu prietenii apropiati, asa ca voi reveni cu pozici!!
E W-E!!!!!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
katty spune:
Buna dimineata!
Foarte frumoase pozele de la party, Nicole, intr-adevar se vede ca s-au distrat copilasii! Mi-a placut si mie de buburuzul mititel!
Cristina22, multumim ptr. feliuta de tort de la ziua lui Andrei, tortul arata bestial, i-l arat diseara si lui Andrei!!!
Aida, felicitari pentru rezultatele de la analiza, tine-o tot asa, o sa vezi ca totul va fi bine!!!
Nina, multumim ptr. vestile despre Mari si Ema!!! Daca ai adresa de email a Elenei te rog sa-i transmiti un milion de pupici de la mine ptr. Gabitza si George, si ptr. ea desigur!
Sinzi, tare draguti David si cu Rebeca, au un stil foarte inocent de a se juca!! Andrei cand se intalneste cu Ana (verisoara lui) se joaca de-a Frumoasa din padurea adormita, ea se intinde pe jos si nu se ridica pana nu vine printul s-o sarute (pupe pe obraz)!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Katty, Sanzi-ce m-am distrat de cavalerii vostri!!!
Andrei e acum in perioada cand nu-i place nici o fata, nu vrea sa vada papusi
si mi-a declarat ca tortul unei colege de gradi a fost urat ca era roz si cu Barbie!!![]()
In schimb, se joaca cu fetele, dar fara papusi
!!!!!!!!
I-am cumparat prietenei lui (care e nascuta in aceeasi zi cu el) o papusa! Dar trebuie sa o tinem in portbagaj, asta de vreo 2 saptamani, ca el nu vrea sa o ducem in casa noastra!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
aidaciolac spune:
sanzi , Katty am ras sa lesin 
no coment si
la pritisori 
... doamne ... copii din ziua de azi ![]()
Cristina22 super petrecere ... si ce clasa de gradi frumoasa 
Va
si
pe toate
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! ![]()
Ma bucur ca nu ati uitat-o pe Mari, caci....cine sa o sustina mai bine decat noi, mamicile de 2002. ![]()
Aida, ma bucur mult pentru vestile bune !
Doamne ajuta, sa o tineti tot asa !
Ce lucrezi, tu, noaptea ?
Nicole, poate reusesti sa pregatesti pt. acasa un tort cu o pisicutza pe el. ![]()
A fost aratos si tortul cu baloane, mai ales inedit. Si cum copiii iubesc baloanele.... Cristinei imediat i-a atras atentia. ![]()
Ce cumintel a fost bb, cum ati reusit sa va pozati cu el !
Fetele din SUA, ce fain ca aveti liber pana luni !
La fel e si in Canada ?
Petrecere frumoasa in continuare !
Sinzi, ce simpatici sunt la varsta asta, cand se plac ! ![]()
Cristina22, ce fain ca ai gasit un tort cu ce ii place lui Andrei, mai mult si mai mult ! Am vazut ce incantat era. 
Da' ce inversunat este el pe papusi ! 
Cristina se joaca si cu masini, are si ea o colectie de masinutze.
katty, Elena, cred ca citeste ce scriem, noi, aici, doar ca nu poate sa si scrie. ![]()
Sunt sigura ca se bucura, cand o mai pomenim, ca tot dragi ii suntem, chiar daca ea a plecat de pe forum. ![]()
O zi cat mai faina, fetelor ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Francisca spune:
JULIAN - Hope all your birthday wishes come true ! 

HAPPY BIRTHDAY !!! 

Nicole frumoasa petrecere, gustos tort !
Sa stii ca iti sta foarte bine cu
in brate ![]()
Cristina22 multumim pt. tort, a fost foarte
gustos ![]()
Aida felicitari pt. rezultatele bune de la analize, va tinem pumnii in continuare 
Sinzi simpatici foc David si Rebeca 
Nina te rog sa ii transmiti Elenei si din partea noastra multe salutari si multi 
Francisca
aidaciolac spune:
Pfoi
ca am umplut o pagina si Emma a sters-o pana am fost pana la poarta 
Acum pe scurt: Mihai , e un baietel care are o mare problema de sanatate si are doar 3 ani
. Medicii din Romania nu il pot ajuta asa ca a fost trimis in lume.
Acum eu am incercat sa gasesc niste clinici care ar putea sa rezolve problema la un copil asa mic , dar fara transplant de rinichi ... sau cu ... depinde.
Mi-am prins rau urechile ca nu am putut sa traduc diagnosticele asa cum trebuie.
Oricum sunt multe lipsuri si am cerut un referat de la medicii din Ro tradus macar in engleza.
...... deci intr-un cuvant nu pot sa incep nimic ... macar le-am explicat de unde si cu ce trebuie sa inceapa ... si eu sa ii ajut in continuare.
Asa ca la 2:30 m-am bagat in pat ca imi picau ochii in gura.
Sper sa il pot ajuta macar putin.
Azi la noi a fost muuuult soare , asa ca Emma a stat muuuult afara si acum are o foameeee. Ne-am distrat grozav si am inteles ca si maine va fi frumos.
Asa ca ... repede fug sa ii pun de mancare ca deja pedaleaza langa mine sa ma dau la o parte ![]()
la toate!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune