Copiii din 2002 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Aida ce veste buna ne dai. Ma bucur muuuuuult. Esti puternica. Sanatate multa in continuare.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Aida, ne bucuram alaturi de tine si chiar lacrimam impreuna cu tine, atata emotie ne-ai transmis. Probabil sunt lacrimi de descatusare, de descarcare, la cate ai strans in tine, la tensiunea ce se acumuleaza de fiecare data inaintea unui control.
Maine dimineata te vei simti mai bine, sunt convinsa.
Va imbratisam si va pupam cu drag !
Noapte buna si somn usor !
Revin maine, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2357781500087737923zvYBgQ
Am pus poze de la nascar aici

Aida, ma bucur din suflet pentru voi!!!!! O imbratisam cu drag pe Ema, si va dorim numai vesti senine de acum incolo!!!!!!
Tot respectul pentru mamica din tine!!!!!

Francisca, deci il luati la 12.30 de la gradi??? Si eu il iau relativ repede...la 2.45...dar ei nu dorm...

Nina, arati foooarte tanara (nu stiu ce varsta ai)!!! Daca aveai un copil asa mare cred ca nu te-ar fi crezut nimeni ca e al tau
Eu l-am nascut pe David la 23 de ani

Katty, si noi vrem sa ii luam Playstation de Craciun...de fapt varianta portabila...(mai mult vrea sotu, ca o sa fie bataie pe el...)
In rest el mai vrea niste nori de jucarie, cu sisteme care sa masoare vremea....
Si masini de curse care sa mearga pe o pista pe un munte, sa treaca pe un pod mare pe deasupra unei ape...care se lovesc si le zboara rotile...si apoi se pot repara...
L-am intrebat daca a vazut in magazine asa ceva si spune ca nu...dar Mosu are de toate...asa ca ar trebui sa aiba si ce vrea el

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Aida, multa multa sanatate pt voi.. ma bucur si eu ca totul e bine si sper din tot sufletul totul sa fie bine in continuare pt scumpa de printesa a ta.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata!

Aida, ce vesti bune!!! Ma bucur ca rezultatele sunt bune!! Si mie ai reusit sa-mi transmiti toate emotiile tale!! Fii puternica in continuare!!! Ema are nevoie de tine si tu de ea! Sanatate multa si tie!

Sinzi, frumoase poze (cam putine!!!), cred ca a fost foarte incitant ptr. David!
Pai si noi tot varianta portabila de PS vrem sa-i luam! Oricum cred ca e dispus la orice ptr. asta!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut!

Aida, ma bucur din suflet ca ai venit cu vesti bune, iti doresc sa fie bune de fiecare data! Si nu-i nimic daca ai emotii, esti om, ca toti ceilalti, nu robot, si daca Emma te vede plangand uneori iarasi este normal, va simti ca iti pasa atat de mult si te va iubi si intelege, ca este o fetita sensibila si isteata! Nici nu stii ce emotii am avut si eu pentru voi!

Sinzi, am vazut si eu pozele, sunt faine, se pare ca chiar s-au distrat baietii tai! A, si eu l-am nascut pe Stefan la 24, deci tot cam pe acolo (ca am inceput si terminat mai tarziu facultatea, desi eram insarcinata la licenta, in 3 luni!).

Carmen, am uitat sa iti spun ca pozele tale sunt super faine, aveti mare noroc sa stati la casa, si noi ne dori una, macar de vacanta... Si fetitele sunt tare dragute!

Azi e o zi frumoasa in Brasov, m-am bucurat ca e soare, desi cu dinti, erau -2 grade pe langa serviciul meu, sper totusi sa nu topeasca zapada soarele asta (desi noaptea pocnesc pietrele de frig!). Aseara am facut cu Stefan o plimbare prin parc, i-a placut tare mult, s-a jucat putin si in zapada, era un aer super curat si tare, ii face bine fiindca la 9 era deja in pat, la somn :). Si eu am adormit la 9.30 :) (si mie imi face bine). Insa la 6 era pustiul meu treaz, s-a tot fatait pana pe la vreo 7 cand a adormit... grea dimineata si trezirea uneori!

O zi buna sa aveti,

Nicoleta 18 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si la noi e o zi superba, cu soare, cu dinti e adevarat, dar cred ca se va incalzi!
Am venit un pachet de nervi la serviciu, am facut 2 ore de acasa pana la aici, aglomerate toate intersectiile pe traseu, iar la Iancului, ambuteiajul final unde am stat 30 de minute!!!
Noroc ca si seful a venit pe acelasi traseu, asa ca nu am avut de suferit!
Acum ma relaxez cu cafeluta in fata!!!
Sa aveti o zi minunata!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Aida ne bucuram din suflet pt. vestile bune
si tie si Emmei mult succes in continuare si sa auzim numai de bine

Sinzi super pozele, am sa i le arat si lui Vlady pt. ca si el este innebunit dupa masinile de curse
De Gradi, ce sa iti spun..., am ales aceasta varianta de a-l lua la ora 12:30-13:00 pt. ca avea zile in care nu manca nimic (nici micul dejun, nici pranzul) si atunci am zis ca este mai bine asa. Imi era mila de el pt. ca ramanea nemancat pana la ora 15:00 cand mergea sotul dupa el. Cu somnul nu am avut probleme, a dormit cu colegii fara sa comenteze, dar asa sunt eu mai linistita, daca nu mananca la Gradi, il asteapta mama mea acasa cu mancarica gustoasa se mai joaca putin, apoi mama il culca. Cand eu ajung acasa de la servici el este deja treaz si ma asteapta sa ne jucam
In plus am observat ca nu a mai racit asa de des de cand avem acest program

Sinzi si Katty am inteles ca vreti sa cumparati PS la copii nu stiu, poate la voi nu va fi la fel, dar eu ma lupt cu Vlady pe aceasta tema
Lui Vlady i-a adus Iepurasul un PS si acum ma innebuneste cu el
Ar sta toata ziua sa se joace nu mai doarme cum trebuie cand stie ca este ziua in care are voie sa se joace. Jocul lui preferat este cu masini si ar juca tot mai mult ca sa castige cursele, daca castiga ii deblocheaza alte masini, castiga cupa...
Nu il las sa se joace decat in weekend si in fiecare zi ma intreaba : "Ce zi este azi ?" ca sa vada cate zile mai sunt pana cand are voie sa se joace
In timpul saptamanii ascund jocul si ii spun ca il iau la servici altfel nu scap
Abia astept sa imi povestiti cum e la voi, poate copiii vostrii sunt mai intelegatori

Va si va doresc o zi frumoasa !

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Aida-abia acum aflu MINUNATA VESTE!!!

Tu, cum esti??
Ti-ai revenit??

Revin ca am de lucru!!

PUPICI!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Aida, ce faci, cum esti, azi ? Dar Emma, curajoasa mica ?
Sanatate si putere sa mergeti inainte, va doresc !
Francisca, nu am apucat sa-ti raspund, ieri.
Cand va veni sora mea dupa fetele ei....va fi greu pt. Cristina, mai ales. Eu....voi rasufla usurata ca mai am timp si pt. mine sau Kiki(Cristina). ...Nu stiu, nu vreau sa ma gandesc pana acolo. S-ar putea sa avem fetele la noi timp de 2 ani. Oricum, locuiesc la 200 km de noi, ne vedem in fiecare vacanta, la sarbatori si aniversari.
Deci, asa cu PS la Vlady. Nu ma mir, ca si la mine fetele ar sta intr-una la PC, pe YM sau pe jocuri. Nu, Cristina, ea are si alte preocupari. Dar scolaritele nu au voie la PC, decat dupa ce si-au facut temele si au invatat pt. a 2-a zi. Atunci le mai ramane cel mult cate 1 ora pt. PC.
Multumesc, katty,(), pt. link-ul acela cu jocuri, playmania, ce l-ai postat zilele trecute. Au gasit fetele cateva jocuri dragute. Si da, vorba 'ceea, "prietenii stiu de ce!".
Sinzi, multumesc pentru compliment ! Acum sa ma laud si eu, am...35 de ani, abia impliniti. Dar arat de 25 sau chiar mai putin(), cel putin asa spune lumea.
Iar cu sotul(37 ani) ne iubim de 17 ani(am gresit cu 1 an, ieri) si am avut prima iesire impreuna de 16 ani si 5 luni, iar casatoriti suntem de 8 ani(27 nov.). Aproximativ ca la Nicoleta, unele date, de la 18 ani(ai mei) suntem impreuna si sarbatorim in curand doar 8 ani de casnicie. Daca altele erau conditiile, puteam avea copii mari, caci stiam de la inceput ca vom ramane impreuna...pe vecie. Asa, abia la 29 de ani am avut-o pe Cristina.
Dar fiind o fire calma, linistita, iau lucrurile asa cum sunt si ma bucur de ceea ce am, nu de ce nu am, si cel mai mult ma incanta micile bucurii ale vietii, pe langa care multi trec indiferenti. Poate ca...asta e secretul unei "tinerete fara batranete".
Si acum, starea vremii.... Daca la ora 8 erau -11 grade C, acum, datorita soarelui avem -2 grade C. Doar zapada mai lipseste.
O zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput