Casnicute sexy (145)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Helau! 
Soni,multumesc de cafea! 
Cuscra,a indurat mult tipa pana i-a zis socra-sii ce i-a zis?
Ufff...fereasca Dumnezeu de asa soacra! 
Plimbarica placuta! Si noi mergem sa "ne impacam" pentru petrecerea lui Robert! ![]()
O duminica placuta tuturor! 
Miha
si Robert 
soni spune:
Cu placere tuturor!
Bre da la voi cum se pun pozele?
ca ma lupt cu o pulpa de curcan de 1kg! Ia ghici unde e???
Pofta buna!!
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
soni multam de cafelutza, dar am furat nitel si din capuccino ![]()
Danelutzo, multumesc draga numai ca voi faceti muuulte si bune si eu invatz inca de la voi ![]()
apropo...stie cineva o reteta de rulada(sa fie asa ca pandispanul numai ca sarata? ) si sa o pot umple cu ciuperci si tot felul de alte nebuneli?
miho, impacare placuta...poate reusiti sa va impacati definitiv...Doamne ajuta!
la noi continua vremea de kko, m-am cantarit azi si deja m-am ingrasat ca la balamuc
de cand nu mai mergem la piscina, la tenis nu iesim ca e plin de apa terenul, de mers pe jos nu merg...dar in schimb toata ziua mananc si stau pe scaun
si mai rau e ca de la mancare nu pot sama abtin...ca fac urat de foame...iote
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
CRISMIR spune:
MONICUTA
,multumesc de complimente,dar sincer nu mai sunt mumoasa
,sunt grasa,am de dat jos 7-10 kg
,si nu reusesc...plus ca am ceva caderi de calciu sau vitamine,ca ma simt foarte slabita,trebuie sa incep sa iau ceva...cat despre tortulet,a fost facut la magazin,si se numeste de fapt"cup-cake",cred ca e si la voi...e facut de fapt din "mafinuri"
,adica se unesc 24 din astea si se face deasupra o crema+decoratiunile...m-am gandit ca e mai usor de mancat asa la gradinita de copii,ei si asa iubesc chestiile astea
MIHA
,mai sa sti ca ma bucur ca te-ai uitat la poze si ca ti-a placut Robertelul meu
...eu zic ca e mai bine ca nu ii faci acasa ziua Robertelului tau,e mai usor si nu e atata tambalau,oricum de Craciun sunt sigura ca vei face tu ceva super frumos(la bucatarie ma refer)
...bafta la gasit ce cautati!
BIANCA
,offff,toate bubele rele s-au adunat la tine
...sanatate multa iti doresc!...sa auzim numai de bine si multumim de aprecieri!
DANELUTZA
,distractie faina azi!
SONI
,multumesc si eu de cafea cu intarziere,da la mine acu e dimineata!![]()
Ok,fetelor dragutelor,fug la treaba ,tre sa sun si acasa sa vorbesc cu ai mei si apoi sa ma gandesc cum sa-mi arajez parul pt "chefulet"![]()
Duminica placuta in continuare!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
monica-elizabet spune:
si eu am vb cu mama acum si mi-a zis ca i-au furat mobilul
nu stiam de ce ieri tot nu reuseam sa iau legatura cu ea... credeam ca imi inchide telefonul...acu' m-am lamurit ![]()
saraci mai suntem...Doamneee....ce draq or face cu un mobil cand acum sunt pe toate drumurile si degeaba ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Monica uite reteta aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9406&st=0 , eu am incercat-o cu cascaval, dar poti pune tot ce vrei, de fapt pe tine te intereseaza blatul.
Mirela multumesc, am revenit acasa. Acum ma delectez cu pozele voastre ![]()

monica-elizabet spune:
wow Danelutzooo...multumesc din suflet
...am salvat reteta abia astept sa o fac(arata tare bine)...ma gandeam de ziua ruxandrei...sa fac asa un platou asortat cu rulade sarate...da...asa este doar blatul ma interesa...esti o comoara
am sa-ti zic "Cuscra stie tot" ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:

Liana30 spune:

![]()
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"