Casnicute sexy (145)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Soni,multumesc de cafea!

Cuscra,a indurat mult tipa pana i-a zis socra-sii ce i-a zis? Ufff...fereasca Dumnezeu de asa soacra!
Plimbarica placuta! Si noi mergem sa "ne impacam" pentru petrecerea lui Robert!

O duminica placuta tuturor!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Cu placere tuturor!

Bre da la voi cum se pun pozele?
ca ma lupt cu o pulpa de curcan de 1kg! Ia ghici unde e???

Pofta buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
soni multam de cafelutza, dar am furat nitel si din capuccino
Danelutzo, multumesc draga numai ca voi faceti muuulte si bune si eu invatz inca de la voi
apropo...stie cineva o reteta de rulada(sa fie asa ca pandispanul numai ca sarata? ) si sa o pot umple cu ciuperci si tot felul de alte nebuneli?
miho, impacare placuta...poate reusiti sa va impacati definitiv...Doamne ajuta!
la noi continua vremea de kko, m-am cantarit azi si deja m-am ingrasat ca la balamuc de cand nu mai mergem la piscina, la tenis nu iesim ca e plin de apa terenul, de mers pe jos nu merg...dar in schimb toata ziua mananc si stau pe scaun
si mai rau e ca de la mancare nu pot sama abtin...ca fac urat de foame...iote
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICUTA,multumesc de complimente,dar sincer nu mai sunt mumoasa,sunt grasa,am de dat jos 7-10 kg,si nu reusesc...plus ca am ceva caderi de calciu sau vitamine,ca ma simt foarte slabita,trebuie sa incep sa iau ceva...cat despre tortulet,a fost facut la magazin,si se numeste de fapt"cup-cake",cred ca e si la voi...e facut de fapt din "mafinuri",adica se unesc 24 din astea si se face deasupra o crema+decoratiunile...m-am gandit ca e mai usor de mancat asa la gradinita de copii,ei si asa iubesc chestiile astea

MIHA,mai sa sti ca ma bucur ca te-ai uitat la poze si ca ti-a placut Robertelul meu...eu zic ca e mai bine ca nu ii faci acasa ziua Robertelului tau,e mai usor si nu e atata tambalau,oricum de Craciun sunt sigura ca vei face tu ceva super frumos(la bucatarie ma refer)...bafta la gasit ce cautati!

BIANCA,offff,toate bubele rele s-au adunat la tine...sanatate multa iti doresc!...sa auzim numai de bine si multumim de aprecieri!

DANELUTZA,distractie faina azi!

SONI,multumesc si eu de cafea cu intarziere,da la mine acu e dimineata!

Ok,fetelor dragutelor,fug la treaba ,tre sa sun si acasa sa vorbesc cu ai mei si apoi sa ma gandesc cum sa-mi arajez parul pt "chefulet"

Duminica placuta in continuare!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

si eu am vb cu mama acum si mi-a zis ca i-au furat mobilul nu stiam de ce ieri tot nu reuseam sa iau legatura cu ea... credeam ca imi inchide telefonul...acu' m-am lamurit
saraci mai suntem...Doamneee....ce draq or face cu un mobil cand acum sunt pe toate drumurile si degeaba

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica uite reteta aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9406&st=0 , eu am incercat-o cu cascaval, dar poti pune tot ce vrei, de fapt pe tine te intereseaza blatul.

Mirela multumesc, am revenit acasa. Acum ma delectez cu pozele voastre

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

wow Danelutzooo...multumesc din suflet ...am salvat reteta abia astept sa o fac(arata tare bine)...ma gandeam de ziua ruxandrei...sa fac asa un platou asortat cu rulade sarate...da...asa este doar blatul ma interesa...esti o comoara am sa-ti zic "Cuscra stie tot"

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si iooo....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput