Exista vreun document notarial ???

Exista vreun document notarial ??? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Pe scurt: imi cumpar masina curand, din banii mei de la banca si din contul lui taica`mio.
Nu sunt divortata in acte.
NU vreau ca acest bun sa fie considerat bun comun (sotul parasind domiciliul acu 3 luni, dosarul de divort momentan este suspendat).
Exista vreun document ce se poate intocmi la notar (donatie, orice) prin care sa rezulte ca masina a fost cumparata de taica`mio si trecuta pe numele meu ???

Din motive personale, masina va trebui trecuta direct pe numele meu.

P.S. Va rog sa raspundeti la intrebare ... nu ma intrebati daca toata viata asa probleme vreau sa am de nu divortez odata ...

Multumesc frumos !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de mamagiuliei

Pe scurt: imi cumpar masina curand, din banii mei de la banca si din contul lui taica`mio.
Nu sunt divortata in acte.
NU vreau ca acest bun sa fie considerat bun comun (sotul parasind domiciliul acu 3 luni, dosarul de divort momentan este suspendat).
Exista vreun document ce se poate intocmi la notar (donatie, orice) prin care sa rezulte ca masina a fost cumparata de taica`mio si trecuta pe numele meu ???

Din motive personale, masina va trebui trecuta direct pe numele meu.

P.S. Va rog sa raspundeti la intrebare ... nu ma intrebati daca toata viata asa probleme vreau sa am de nu divortez odata ...

Multumesc frumos !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Intai defineste "banii tai" din banca, apoi asigura-te ca nu intra in masa partajabila la divort (adica sunt ai tai obtinuti din vreo donatie, din vinderea unui bun detinut inainte de casatorie etc, si nu din venituri din lefuri sau din alte surse adunati in timpul casatoriei).
Apoi, sfant ar fi sa astepti pronuntarea divortului, ori intai sa-ti doneze tata notarial banii si abia apoi sa achizitionezi. Mai exista varianta de a cumpara tata pe numele lui si apoi sa-ti doneze bunul - aici insa atentie daca mai ai frati, surori, sa nu-ti atace actul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Merci pt raspuns !!!
De la banca am credit si o lichidare. Dovedita in acte. Clar banii mei.
Nu stiu cand vom divorta ...

Deci se pot dona banii ??? Am sa vad cand ajung si eu pe la un notar ... sau la avocat.

Merci fff frumos pt raspuns !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput