Pe scurt: imi cumpar masina curand, din banii mei de la banca si din contul lui taica`mio.
Nu sunt divortata in acte.
NU vreau ca acest bun sa fie considerat bun comun (sotul parasind domiciliul acu 3 luni, dosarul de divort momentan este suspendat).
Exista vreun document ce se poate intocmi la notar (donatie, orice) prin care sa rezulte ca masina a fost cumparata de taica`mio si trecuta pe numele meu ???
Din motive personale, masina va trebui trecuta direct pe numele meu.
P.S. Va rog sa raspundeti la intrebare ... nu ma intrebati daca toata viata asa probleme vreau sa am de nu divortez odata ...
Multumesc frumos !!!
Pe scurt: imi cumpar masina curand, din banii mei de la banca si din contul lui taica`mio.
Nu sunt divortata in acte.
NU vreau ca acest bun sa fie considerat bun comun (sotul parasind domiciliul acu 3 luni, dosarul de divort momentan este suspendat).
Exista vreun document ce se poate intocmi la notar (donatie, orice) prin care sa rezulte ca masina a fost cumparata de taica`mio si trecuta pe numele meu ???
Din motive personale, masina va trebui trecuta direct pe numele meu.
P.S. Va rog sa raspundeti la intrebare ... nu ma intrebati daca toata viata asa probleme vreau sa am de nu divortez odata ...
Multumesc frumos !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Merci pt raspuns !!!
De la banca am credit si o lichidare. Dovedita in acte. Clar banii mei.
Nu stiu cand vom divorta ...
Deci se pot dona banii ??? Am sa vad cand ajung si eu pe la un notar ... sau la avocat.
Merci fff frumos pt raspuns !
Daria & GIULIA(2004 08 16)