tichete de masa:da sau nu?

tichete de masa:da sau nu? | Autor: kover

Link direct la acest mesaj

situatia este urmatoarea:sora mea doreste sa plece de la firma unde lucreaza,ieri si-a prezentat preavizul(15 zile),iar patronul a refuzat sa-i dea tichetele pe luna trecuta.la intrebarea de ce nu raspunsul a fost :daca vreau iti dau daca nu nu!!!intrebarile mele sint: daca e legal ceea ce face patronul?(restul angajatilor au primit si nu a lipsit nici o zi sora mea)si unde poate face reclamatie(a incercat la directia muncii si la inspectoratul teritorial de munca dar au spus ca nu se ocupa cu asa ceva si nici nu stiu cine se ocupa).multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Depinde de contractul ei de munca. Daca scrie acolo ca are dreptul atunci nu poate fi refuzata daca nu scrie... este la latitudinea administratiei. Tichetele de masa in principiu sunt bonusuri nu obligatii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

marius! multumesc pt. raspuns,in contract este stipulat ca in limita posibilitatilor,dar ideea este ca daca nu si-ar fi prezentat preavizul ar fi primit(cum dealtfel restul angajatilor au primit ieri tichetele pe luna precedenta).chiar nu stie ce sa faca.

Mergi la inceput