Aspirante optimiste > 20 Ani ( 206 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

nu stinge lumina, ca ma ia somnul...si nu de alta dar am de facut 2 vizite in seara asta si am si de prestat....asa ca tre sa fiu f fresh:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Buna fetelor
Scuze ca nu am mai trecut pe la voi demult dar a luat o pauza de forum. Ma mai plimb totusi sa mai vad ce mai faceti. Ma bucur din suflet pt noile gravidutze, Bujo, Gabi, sylvya, si toate celelalte. Sa dea DD sa aveti sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi si voiosi.

[redCrisa[/red] eu am facut hsg saptamana trecuta si nu e nasol. Am tot cercetat si eu si este un subiect aici pe forum hsg si histeroscopie. Mai vezi si pe acolo ce au mai zis fetele de-a lungul timpului. Sunt si fete care au descris niste chinuri groaznice de ma speriasem si eu...depinde de organism, de toleranta la la durere, daca sunt infundate trompele sau nu...Eu am fost norocoasa. Nici nu m-a prea durut dar nici nu am trompele infundate. In leg cu intrebarea ta...care este explicatia pt faptul ca unele fete raman mai usor imediat dupa hsg.... Se pare ca aceasta investigatie are si un usor rol de tratament. Adica introducandu-se cu presiune lichidul respectiv in uter se efectueaza si un lavaj al trompelor (daca nu sunt infundate) sau daca sunt usor infundate se desfunda! Anca Dragoman spunea ca la hsg i s-a indepartat un dop de pe una din trompe si astfel a devenit permeabila...rezultatul...o mandrete de fetita
Deci..capul sus ca nu e nasol tare si rezultatul...cred ca merita ! Succes

nico
http://tt.lilypie.com/i8yVp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

elaa atunci hai sa o punem de o petrecere ca sa nu te ia somnul sa poti presta ca la carte.
Haideti fetelor INTRAREA LIBERA, este weekend

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Sunt si eu pe aici fetelor.....va urmaresc din umbra...
Mai am un pic si termin ziua de munca....deabia astept sa ajung acasa.
Ma simt asa obosita parca am tras la jug si mi-e un somn de mor...
sa aveti un weekend placut

Magda si Fabian (17.11.2003)
pozele mele
o fi sau nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bulinutoooo de cand n-ai mai fost pe la noi.Chiar ma plangeam ca am ramas singura brasoveanca. Ce faci, esti bine?

bujo 3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna fete!!! am avut azi o zi....bleach...abia acum am reusit sa intru...
so....
gabyyyy FELICITARI SI SARCINA USOARA CU BB SUPERRRR SANATOS!
rocsy..ai vazut ce folicul minunat ai avut...ca s-a spart! mai mai...pesimiste mai sunteti uneori
bujo fata ce ne-a tinut ieri ca pe ace...ei ei! ai grija de tine si de samburel!
am uschit-o acas'....

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

oana ai dreptate ca ne panicam degeaba uneori. dar ce putem face? asa suntem noi femeile

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

feelor ia uitati-va ce colorata sunt

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

bulinanico, deja am facut aceasta hsg.La mine a fost dureroasa.Asta e a trecut.M-a durut decit atunci cind introducea substanta.Eu eram cu capul pe spate si cu ochii in monitor sa vad ce se intimpla.Normal ca nu-mi dadeam seama ce poate fi.Faza e ca nu a reusit din prima procedura nu stiu nu a bagat alea bine pe-acolo ca nu m-a durut f tare..asa putin, a facut filmul si apoi a venit sa imi spuna ca nu se vede bine si reluam si cind a inceput sa bage lichid de-ala am zis ca mor.M-a durut.Bine ca nu e nimic.Poate se va prinde luna asta.
rocsy...te-ai ''glow-uit'' si tu.Bravo esti frumoasa asa roz.
oanasm..ce mai faci?
Bujoreatoooo gravidoaso mai vii si pe la noi?Pupate-as pe burtica.
claudelele si claudinneleeeeeee unde sinteti?
maria...o instilatie ceva o atentie o maslina o coaja de ou.??
Ce-o fi ma fetele cu IRENE? Nu s-o fi intors nici acum din Romania?
Vrmoana!!!! Stai linistita ca nu esti cea mai veche...din fete care nu au ramas mai sint .
Apropo de lista de pe prima pagina.Eu zic , ca nu-si mai are rostul chestia aia cu tickerele.Oricum nu sint actualizate si oricum fiecare fata are ticker.Nu vreti sa o stergeti? Parerea mea.
magda , mary_81, va salut si pe voi.
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

bulinanico, deja am facut aceasta hsg.La mine a fost dureroasa.Asta e a trecut.M-a durut decit atunci cind introducea substanta.Eu eram cu capul pe spate si cu ochii in monitor sa vad ce se intimpla.Normal ca nu-mi dadeam seama ce poate fi.Faza e ca nu a reusit din prima procedura nu stiu nu a bagat alea bine pe-acolo ca nu m-a durut f tare..asa putin, a facut filmul si apoi a venit sa imi spuna ca nu se vede bine si reluam si cind a inceput sa bage lichid de-ala am zis ca mor.M-a durut.Bine ca nu e nimic.Poate se va prinde luna asta.
rocsy...te-ai ''glow-uit'' si tu.Bravo esti frumoasa asa roz.
oanasm..ce mai faci?
Bujoreatoooo gravidoaso mai vii si pe la noi?Pupate-as pe burtica.
claudelele si claudinneleeeeeee unde sinteti?
maria...o instilatie ceva o atentie o maslina o coaja de ou.??
Ce-o fi ma fetele cu IRENE? Nu s-o fi intors nici acum din Romania?
Vrmoana!!!! Stai linistita ca nu esti cea mai veche...din fete care nu au ramas mai sint .
Apropo de lista de pe prima pagina.Eu zic , ca nu-si mai are rostul chestia aia cu tickerele.Oricum nu sint actualizate si oricum fiecare fata are ticker.Nu vreti sa o stergeti? Parerea mea.
magda , mary_81, va salut si pe voi.
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Crisa sa o manance mama de fata optimista si increzatoare

Maria

Mergi la inceput