Aspirante optimiste > 20 Ani ( 206 )
Raspunsuri - Pagina 18
marryan spune:
ana mersi iubita, nustiu daca mie mis a oferit mesajul tau dar ue raspund
asa sa fie cum zici tu! Si tie iti doresc insanatosire grabnica, bb sa fie sanatos in burtika la mami
Maria
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
CrisaS spune:
Buna fetele..va spun si eu.
Marryan ce mai faci?Eu am tot intrebat de tine..dar tu nu ai vazut!!
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
rocsy2007 spune:
fetelor ajutati-ma si pe mine. azi toata ziua m-a durut burta ...acum ma doare mai rau....nu stiu ce sa mai fac sa imi treaca. perioada de ovulatie abia a trecut...am ovulat miercuri dci nu se pune problema ca ar veni rusii. problema este ca ma doare si mi-e si teama sa iau ceva. am luat un nospa si nu mi-a trecut.am pus ceva cald ca sa ma mai calmeze. nu stiu ce am. 

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
anaxena spune:
quote:
Originally posted by rocsy2007
fetelor ajutati-ma si pe mine. azi toata ziua m-a durut burta ...acum ma doare mai rau....nu stiu ce sa mai fac sa imi treaca. perioada de ovulatie abia a trecut...am ovulat miercuri dci nu se pune problema ca ar veni rusii. problema este ca ma doare si mi-e si teama sa iau ceva. am luat un nospa si nu mi-a trecut.am pus ceva cald ca sa ma mai calmeze. nu stiu ce am.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ei na shi tu acum!!! a coborat bb si cauta sa se prinda!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o
!!!AMR 32saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
marryan spune:
crisaiubita mii scuze daca nu am raspuns, de multe ori raspund la fetele care intreaba de mine dar poate nu am observat mesajul meu, sa stii ca eu ma gindesc la tine si stiu ca ai trecut prin experienta neplacuta de hsg si stiu ca analizele sunt bune fr mult ma bucur macar ai eliminat un gind ca ai putea avea ceva ce ar impiedica sa vina bb pe lume! Stiu ca imediat dupa hsg poti sa faci dragoste avind mari sanse sa se prinda Doamne ajuta sa fie si la tine tot asa si sa ai parte de un cadou frumos de mos Nicolae![]()
ricsy incearca sa bei un ceai de melisa ca e fr bun calmant nu meaparat pastile....pai daca bb isi face in felul acesta loc...incerca o sa mai caut ceva remedii naturiste daca te intereseaza pu dureri de burtika
Maria
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
anaxena spune:
ce ma indispun weekend-urile...ca e asha linishte
eu fac papa..si logic ca fac preferata mea: supa crema de legume..iar mai tarziu
-ul a zis ca ne face ficatei pane cu salata de roshii!!!pai!!
doar am slabit2 kg,nu tre sa le pun la loc!
8+ sper la o
!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
kitzy spune:
Mai da ce-ati mai scris.......
Eu azi am fost la servici de la 7 dimineata, am ajuns acasa pe la 3, dar gata, de luni sunt in concediu de odihna o saptamana
Burtik se vede tot mai tare, bb da din picioruse, asa mi de drag cand il simt, in ultimele 3 zile l-am simtit zilnic, dar numai cate o data pe zi. Incepe sa capete putere![]()
Peste 4 sapt ma duc la 4D, abia astept sa-l vad si sa-mi zica ce e.
16+ cu posibil 
bujo spune:
Buna fetelor. Eu intru rar ca nu prea ma lasa netu asta mai des. Toata sapt mi-a facut figuri.
Anaxena ma bucur ca-ti trece raceala. Ti-au mai aparut ceva simptome? Eu burta o simt cel mai tare, sunt fff balonata si am o greutate la burtik. Sanii nu prea ma dor, doar putin. Mai am noduri la stomac si in rest nik. Ai citit ca io fac racusor? ![]()
Kitsy ce ma bucur ca merge totul bine. Cand a inceput bb sa miste?
bujo
4+ din prima incercare
album de nunta
bujo spune:
Fetele am pus poze cu testele sa va mai inveseliti.
bujo
4+ din prima incercare
album de nunta
anaxena spune:
quote:
Originally posted by bujo
Fetele am pus poze cu testele sa va mai inveseliti.
bujo4+ din prima incercare
album de nunta
da,bujo am citit ca faci racushor!!si eu am DPN 20.06 dc intarzie cel putin 2 zile e raccc
8+ sper la o
!!!AMR 32saptproiectul bebe pink